PC & Mudah Alih

70 aplikasi Android terbaik pada tahun 2020: Dapatkan yang terbaik dari telefon anda

Mengetahui aplikasi Android terbaik untuk telefon atau tablet Android anda bukanlah perkara yang mudah. Gedung Google Play penuh dengan permainan dan aplikasi, semuanya disusun mengikut apa yang difikirkan oleh Google yang paling menarik minat anda - atau apa yang menggoda pengguna Android lain.

Lihat Android Marshmallow yang berkaitan ada di SINI: 14 ciri baru yang akan membuatkan anda mengemas kini telefon Anda Aplikasi telefon pintar terbaik untuk Krismas

Apabila anda baru saja membeli sendiri peranti Android baru, mencari aplikasi yang tepat kelihatan menakutkan dan algoritma tersebut tidak selalu membantu anda melihat sesuatu yang baru dan menarik melainkan ia sudah berjalan lancar. Syukurlah, kami ada di sini untuk membantu menavigasi anda melalui hutan yang aplikasi yang tidak kemas dan boleh dipersoalkan.

Kami telah menyenaraikan aplikasi Android terbaik yang diinginkan oleh telefon, disusun mengikut jenis dari sosial dan hiburan hingga aplikasi kecergasan dan perjalanan. Anda mungkin menyedari bahawa tidak ada permainan dalam senarai. Itu bukan pengawasan, ini kerana kami mempunyai permainan Android terbaik yang disenaraikan di tempat lain. Agar jelas, kami tidak mengatakan anda harus memuat turun semua ini - hanya saja, jika aplikasi terdengar menarik, tidak boleh mengecewakan.

74 aplikasi Android terbaik 2018: Aplikasi penting

1. Ganjaran Pendapat Google (percuma - dan sebenarnya menjana wang anda!)

Dapatkan bayaran untuk tinjauan yang sangat pantas dari Google

best_android_apps _-_ google_opinion_rewards

Walaupun banyak yang percuma, beberapa aplikasi Android terbaik dalam senarai ini mengharuskan anda membayar wang sebenar. Sekiranya anda seorang pelindung kulit, itu adalah masalah, sebab itulah anda mesti memasang Google Opinion Rewards.

Selesaikan tinjauan pendek untuk Google dan anda akan diberi kredit untuk berbelanja di kedai. Kadang-kadang itu boleh menjadi 50 sen setiap tinjauan, kadang-kadang, hanya 10 sen, tetapi semuanya bertambah dan tidak ada tinjauan yang memerlukan waktu lebih dari satu atau dua minit. Serius, muat turun ini sekarang.

2. Gboard - papan kekunci Google (Percuma)

Masukkan papan kekunci stok anda. Ini adalah yang paling utama

best_android_apps _-_ gboard_google_keyboard

Gboard adalah papan kekunci utama untuk Android. Itu sebahagiannya kerana meminjam ciri terbaik dari tempat lain - Glide Typing sangat mirip dengan Swype misalnya - tetapi lebih dari itu. Carian Google dibuat tepat di dalamnya, yang bermaksud bahawa di mana sahaja anda berada di Android, anda dapat mencari sesuatu dengan cepat. Adakah seseorang ingin tahu di mana anda bertemu? Dapatkan alamat tanpa meninggalkan tetingkap sembang. Ingin menurunkan GIF untuk menunjukkan kekecewaan anda pada Googling atas nama mereka? Google GIF dan hantarkannya kembali…

Tema menaip suara dan papan kekunci benar-benar melengkapkan pakej. Sukar untuk saya bayangkan menggunakan perkara lain, bagi saya.

3. Pengurusan Fail Explorer Pepejal

Kaedah menguruskan telefon anda yang kurang menyakitkan

best_android_apps _-_ solid_file_explorer

Ya, ini membosankan, tetapi pernahkah anda menjumpai telefon Android yang mempunyai cara masuk akal untuk menavigasi fail anda seperti yang anda dapati di PC atau Mac? Saya pasti tidak. Di sinilah Solid File Explorer masuk. Ia menggunakan gaya Reka Bentuk Bahan Google sendiri untuk pengalaman yang mudah digunakan, yang menjadikan pemindahan fail anda di sekitar dan menuntut kembali ruang menjadi tidak senang.

Terlebih lagi, ia menghubungkan ke sistem storan awan sehingga anda dapat memindahkan fail ke sana kemari dengan mudah, dan versi terbaru membolehkan anda mengunci fail penting dengan cap jari, jika anda mahu.

Anda boleh membuka kunci sebanyak £ 1.50, tetapi anda boleh mencubanya secara percuma selama 14 hari untuk mengetahui sama ada anda mendapat penggunaannya. Bagi saya, ia adalah tidak mementingkan.

4. DuckDuckGo - (percuma dan termasuk widget)

Penyemakan Imbas Peribadi

DuckDuckGo adalah aplikasi yang berfokus pada privasi dan mari kita hadapi, hari ini aktiviti dalam talian anda tidak boleh dijejaki oleh syarikat teknologi besar yang menawarkan maklumat anda kepada setiap firma pemasaran dengan beberapa dolar tambahan untuk dibelanjakan. Sekiranya anda berpikiran privasi, aplikasi ini dan widget yang menyertainya sangat sesuai untuk anda.

DuckDuckGo bukan sahaja merahsiakan sejarah carian dalam talian anda, tetapi juga tidak menyimpan sebarang aktiviti dalam talian anda. Aplikasi ini berfungsi sebagai mesin pencari dan penyemak imbas web. Walaupun laman web anda akan terbuka, cukup klik tiga titik menegak di sudut kanan atas untuk menutup semuanya dengan mudah pada satu masa.

5. Avast Antivirus & Keselamatan (percuma; dengan pembelian dalam aplikasi)

Jauhkan perisian hasad dari telefon bimbit anda dengan perlindungan AV

best_android_apps _-_ avast

Avast Antivirus & Security adalah aplikasi antivirus yang kuat yang boleh anda percayai; rakan PCnya adalah salah satu antivirus percuma terbaik. Bagi mereka yang mahukan perlindungan komprehensif, banyak ciri tambahan tersedia sebagai pembelian dalam aplikasi, termasuk geofencing dan pemulihan data jarak jauh. Bagi mereka yang hanya memerlukan perlindungan asas, anda akan dapati semua ini memerlukan semua yang anda perlukan secara percuma.

6. Pengurus Kata Laluan LastPass (percuma)

Keselamatan yang rumit tidak perlu anda ingat

best_android_apps _-_ lastpass

Kita semua tahu peraturan mengenai keselamatan kata laluan, tetapi kita juga tahu sungguh, sungguh membosankan untuk menjadi baik. Nasib baik, LastPass mengambil kerja keras, menjadikannya selamat. Dan percuma untuk boot.

Anda perlu meluangkan sedikit masa untuk menyiapkannya, tetapi setelah selesai di desktop, Anda boleh menggunakan telefon bimbit. LastPass akan menghasilkan kata laluan yang panjang dan sukar dipecahkan yang unik untuk setiap laman web. Keindahannya ialah anda tidak perlu menghafalnya. Aplikasi ini akan mengesan skrin masuk, anda log masuk dengan kata laluan utama atau cap ibu jari anda dan secara automatik akan mengisi maklumat anda. Keselamatan untuk pemalas!

7. Greenify (percuma)

Pastikan bateri anda tidak habis tanpa perlu

Aplikasi android terbaik 2015 - Greenify

Memanfaatkan sepenuhnya bateri telefon anda adalah perkara utama. Android 10 mungkin mempunyai sekumpulan alat penjimatan bateri sendiri, dan banyak telefon kini menawarkan mod penjimatan kuasa, tetapi ini harus dilihat sebagai pilihan terakhir.

Greenify duduk di latar belakang membantu mengatur berapa banyak bateri yang digunakan oleh pelbagai aplikasi. Ini membekukan aplikasi yang anda sampaikan ketika anda tidak menggunakannya dan langsung mencairkannya apabila anda perlu mendapatkan akses.

8. ExpressVPN

Privasi dan Keselamatan

Apabila VPN menjadi lebih popular, satu aplikasi yang sangat popular untuk peranti Android anda adalah Express VPN. Bukan hanya menambahkan privasi untuk aktiviti dalam talian anda, dengan ExpressVPN, anda dapat menipu lokasi anda, memanipulasi data aplikasi, dan banyak lagi.

Dengan percubaan percuma selama tujuh hari, anda boleh menggunakan VPN selama satu minggu sebelum anda memutuskan untuk membeli langganan tahunan.

9. Pekerja

Automasikan fungsi telefon anda untuk kehidupan yang mudah

best_android_apps _-_ tasker

Sekiranya anda benar-benar ingin bermain-main dengan Android, Tasker adalah kaedah cemerlang mengautomasikan banyak fungsi yang biasanya anda lakukan secara manual. Memerlukan sedikit pemikiran, tetapi ruang lingkup di sini sangat besar - terutamanya jika anda mempunyai akses root di telefon anda.

Anda boleh melatih telefon anda untuk membuka Spotify ketika memasukkan fon kepala anda, misalnya, atau secara automatik menanggapi teks dengan alamat jalan anda. Sekiranya anda dapat memberi arahan, Tasker dapat mengotomatisasi yang lain.

10. Opera Maks (percuma)

Tingkatkan pelayaran web anda

best_android_apps _-_ opera_max

Kecuali anda cukup bernasib baik kerana mempunyai data tanpa had di telefon atau dompet tanpa asas, anda pasti ingin memanfaatkan sepenuhnya pakej data anda.

Di sinilah Opera Max masuk. Ini mengurangkan ukuran gambar dan video, mempercepat masa muat turun laman web, dan biasanya menjimatkan anda dari sekitar sepertiga hingga hampir separuh penggunaan data umum anda. Anda boleh mengehadkan beberapa aplikasi untuk hanya berhubung melalui Wi-Fi, dan mematikan sambungan buat sementara waktu jika anda ingin menyimpan beberapa data pada akhir bulan.

11. Pencari WiFi (percuma)

Jejaki tempat Wi-Fi terbaik di dunia

Sekiranya anda tidak mempunyai rancangan data mudah alih yang murah hati, anda mungkin ingin menggunakan Wi-Fi sebanyak mungkin, tetapi mencari Wi-Fi percuma yang baik tidak semudah itu. Wifi Locator adalah penyelesaiannya. Peta sumber ramai di mana komuniti berkongsi tempat untuk mendapatkan Wi-Fi percuma, anda tidak perlu lagi bergantung pada data anda.

Aplikasi Android terbaik 2020: Aplikasi sosial

Tidak ada jalan keluar dari serangan media sosial dan aplikasi pesanan segera. Sangat sesuai untuk berkongsi gambar, membuat rancangan, atau hanya berbual, aplikasi sosial ini adalah yang terbaik.

12. Buffer Pengurus Media Sosial

Semua rangkaian sosial anda dalam satu aplikasi yang berguna

Lihat Android Marshmallow yang berkaitan ada di SINI: 14 ciri baru yang akan membuat anda mengemas kini telefon Anda Aplikasi telefon pintar terbaik untuk Krismas

Benar dengan menyulap pelbagai rangkaian sosial di pelbagai aplikasi yang berbeza? Penyangga membantu menguruskan ribut maklumat yang dilemparkan ke telefon atau tablet anda setiap hari.

Pemberitahuan dikendalikan dalam dulang tarik-turun yang berasingan, dan anda boleh berpusing dengan mudah di antara rangkaian yang berbeza. Balasan boleh ditinggalkan tanpa harus menutup aplikasi yang sedang anda gunakan.

13. Facebook dan 14. Messenger (percuma)

Rangkaian sosial terbesar di dunia dimampatkan untuk dimasukkan ke dalam poket anda

Aplikasi android terbaik 2015 - Facebook dan Messenger

Ahh, Facebook, standard rangkaian sosial yang anda boleh gunakan. Sekarang Messenger telah dilancarkan menjadi aplikasi yang berasingan, anda memerlukan kedua-duanya untuk mendapatkan pengalaman Facebook sepenuhnya.

Facebook bukanlah aplikasi Android yang paling dipercayai, tetapi kemas kini terbarunya telah berusaha untuk menyelesaikan masalah tersebut. Messenger semoga lebih stabil, tetapi beralih antara kedua-dua aplikasi masih tidak semudah yang anda mahukan.

15. Messenger Kids (percuma)

Ketenangan fikiran untuk ibu bapa, bersosial untuk anak-anak

best_android_apps _-_ messenger_kids

Anda mungkin merasa sedikit kecewa kerana anak-anak anda mempunyai akses utusan segera, tetapi sekurang-kurangnya dengan Messenger Kids, anda akan mengekalkan elemen kawalan ibu bapa yang adil. Ibu bapa bukan sahaja dapat menyetujui setiap kenalan yang ditambahkan, memastikan persekitaran yang lebih selamat dan ketiadaan bahaya orang yang tidak dikenali, tetapi ia boleh diset untuk digunakan hanya pada waktu-waktu tertentu, dan mesej tidak dapat dihapus - yang bermaksud anda boleh mendaftar masuk dan melihat betul-betul apa yang telah diperkatakan, sekiranya anda bimbangkan kesejahteraan anak anda.

16. Venmo (percuma)

Media Sosial dengan Wang

Venmo serupa dengan PayPal tetapi dengan kelainan; ia juga merupakan aplikasi media sosial. Memberi anda kemampuan untuk mengirim dan menerima wang dengan cepat kepada rakan anda, menghantar kemas kini status, dan membagi bil untuk makan, Venmo membolehkan anda berkongsi wang dan kenangan dengan rakan anda.

17. Jadual Waktu (percuma)

Luangkan masa untuk melihat apa yang anda buat pada hari ini tiga tahun yang lalu

Aplikasi android terbaik 2015 - Jadual Waktu

Ingin mengingatkan diri anda betapa bodohnya potongan rambut anda sejak lima tahun lalu? Timehop ​​ada di sini untuk melakukan perkara itu. Tetapi sementara pasti ada banyak saat-saat penting yang diseret dari masa lalu, Timehop ​​juga membawa peringatan kenangan yang dilupakan: perjalanan jalan raya yang spontan, masa anda pergi ke kebun binatang, atau mungkin pada hari anda bertemu orang yang dikasihi untuk kali pertama.

Memasukkan ke Twitter, Instagram, Facebook, dan Foursquare, Timehop ​​memberi anda sebahagian kehidupan masa lalu anda setiap hari dalam seminggu. Siapa tahu melihat masa lalu boleh menjadi ketagihan?

18. Prisma (percuma)

Jadikan selfie anda menjadi seni

best_android_apps _-_ prisma

Penapis Instagram begitu 2015. Atau mungkin juga 2014 - setiap kali perkara terkutuk itu dikeluarkan. Aplikasi fotografi terpanas tahun ini adalah Prisma, yang - seperti yang ditulis Tom - "seperti Instagram yang dijatuhkan asid".

Ia menggunakan algoritma kecerdasan buatan dan rangkaian neural untuk menjadikan gambar anda menjadi seni moden yang pelik. Semuanya sangat pintar, dan cukup kompleks, tetapi intinya adalah hasil yang pelik dan luar biasa, hanya matang untuk berkongsi. Oleh itu, muat turun dan cubalah.

19. Tembakan Guru (percuma)

Inspirasi berpandu untuk meningkatkan fotografi anda

Adakah anda terperangkap dalam jalan fotografi? Guru Shots akan memperbaikinya untuk anda dengan memberi anda cabaran fotografi terpandu untuk setiap hari - ia mungkin memberi anda arahan mengenai subjek, nuansa, atau bahkan komposisi. Terdapat cabaran dan maklum balas sebenar dari jurugambar profesional dan amatur yang lain. Yang mesti anda buat hanyalah mencari masa, menangkapnya dan berkongsi dengan masyarakat.

20. WhatsApp (percuma)

Aplikasi pemesejan paling popular di dunia mengucapkan selamat tinggal pada caj SMS

best_android_app_whatsapp

Akhirnya dikemas kini dengan antara muka baru, WhatsApp adalah pilihan utusan segera untuk mana-mana telefon pintar.

WhatsApp memerlukan sedikit pengenalan. Buat panggilan suara atau hantar klip video, gambar, audio, atau mesej teks. Ini semua yang anda perlukan untuk menggantikan perkhidmatan SMS dan MMS lama yang letih.

21. Textra (Percuma)

Nikmati SMS standard anda dengan kulit yang dapat disesuaikan

best_android_apps _-_ textra

Sekiranya anda lebih suka melakukan perkara lama seperti sekolah lama, maka anda mungkin mendapati aplikasi SMS Android stok anda agak menjemukan, dan membosankan pada mata. Textra adalah jawapannya: sesuaikan seberapa banyak atau sedikit kenalan anda yang anda inginkan, hingga warna ikon pemberitahuan yang anda dapatkan ketika dihantar. Anda juga boleh membuat mesej muncul sebagai pop-up di Android, tetapi mudah dimatikan jika anda menganggapnya terlalu mengganggu.

22. Skype (Percuma)

Panggilan percuma ke seluruh dunia tanpa ribut-ributbest_android_apps _-_ skype

Skype milik Microsoft telah membiarkan anda berbual secara percuma melalui internet di pelbagai platform yang berlainan selama bertahun-tahun - termasuk, pada tahun 2007, Skypephone. Aplikasi Android dan iOS yang baru dikemas kini merangkumi panggilan kumpulan video. Ini bermakna anda boleh berbual dengan 25 rakan atau ahli keluarga sekaligus, masing-masing dengan kotak video di skrin mereka sendiri (mungkin agak kecil) - dalam HD jika telefon atau tablet anda menyokongnya.

23. Cari Rakan Saya (Percuma)

Jangan pernah risau tentang orang yang disayangi lagi

Sekiranya anda ingin mengetahui orang yang anda sayangi selamat, maka Cari Rakan Saya adalah jawapannya. Cukup tambahkan sekumpulan kenalan yang anda percayai dan mereka mendapat akses khas untuk melihat di mana telefon anda dan kapan anda aktif.

Setiap saat, mereka dapat mengirim permintaan lokasi. Cari Rakan Saya adalah salah satu aplikasi yang membantu orang sentiasa berhubung dan menambahkan ketenangan fikiran.

Aplikasi Android terbaik 2020: Aplikasi hiburan

Telefon Android tentu saja merupakan bekalan hiburan yang hampir tidak berkesudahan. Berikut adalah aplikasi yang anda perlukan untuk memanfaatkan sepenuhnya telefon bimbit anda.

24. Buku Google Play (Percuma)

Seluruh perpustakaan di dalam poket anda

Aplikasi Android Terbaik 2015 - Buku Google Play

Biasanya terdapat pada peranti Android vanilla yang sudah dipasang sebelumnya, pembaca ebook Google mempunyai ciri-ciri yang kekurangan aplikasi percuma lain. Walaupun kemampuannya pada awalnya tidak dapat dilihat, anda boleh memuat naik ebook dan fail PDF anda sendiri ke Buku Play dan mengaksesnya pada mana-mana peranti Android yang berkaitan dengan log masuk anda, dengan kemajuan anda diselaraskan di seluruh peranti. Ini bermakna anda boleh membaca di tablet anda ketika di rumah, kemudian mengangkat telefon anda dan terus membaca ketika keluar dan sekitar. Tidak buruk untuk aplikasi percuma.

25. OverDrive (percuma)

Pinjam ebook dari perpustakaan batu bata anda

overdrive_best_android_apps

Perpustakaan perlahan-lahan mengikuti kemudahan digital, dan OverDrive membolehkan anda meminjam ebook dan buku audio tanpa meninggalkan rumah - dan yang paling penting, tidak ada bayaran lewat, kerana tajuk 'dikembalikan' secara automatik.

Satu-satunya masalah ialah perpustakaan perlu memilih perkhidmatan ini, dan tanpa mahu stereotaip, perpustakaan tidak selalu menjadi badan terpantas untuk menerima perubahan. Namun, dengan lebih daripada 30,000 perpustakaan di seluruh dunia mengambil bahagian, adalah wajar untuk memeriksa laman web untuk melihat apakah kad perpustakaan anda dapat berfungsi lebih sukar untuk anda.

26. Memberi makan (percuma; dengan pembelian dalam apl; akaun Pro, $ 5 / bulan)

Laman web kegemaran anda dalam satu senarai berguna

Aplikasi android terbaik 2015 - Feedly

Lihat Android Marshmallow yang berkaitan ada di SINI: 14 ciri baru yang akan membuat anda mengemas kini telefon Anda Aplikasi telefon pintar terbaik untuk Krismas

Ingin tahu apa yang berlaku dalam berita atau lebih di laman web kegemaran anda? Feedly telah anda lindungi, memasukkan suapan RSS dari laman web yang anda pilih untuk berlangganan.

Feedly menjadikannya sangat mudah untuk mencari laman web baru, menyimpan dan berkongsi kandungan, atau membaca artikel dalam talian.

27. Pelakon Poket

Kaedah yang mudah tetapi hebat untuk mendengar podcast anda

best_android_apps _-_ pocket_casts

Sekiranya Doggcatcher kelihatan menakutkan, anda akan dapati Pocket Casts menghirup udara segar. Sama kuatnya, tetapi jauh lebih mesra pengguna, Pocket Casts mungkin merupakan aplikasi podcasting terbaik di luar sana. Reka bentuk materialnya sesuai dengan Android dengan indah, dan juga membolehkan anda memuat turun podcast pada waktu yang ditentukan, kemajuan anda diselaraskan ke awan sehingga anda dapat meneruskan dari mana anda berhenti di iOS atau di penyemak imbas web .

28. Podcast Google (percuma)

Selalu ada alternatif Google, dan ini berpotensi besar

google_podcast_app

Sekiranya anda tidak mahukan penyelesaian podcast berbayar, tentu ada banyak alternatif. Podcast Google mungkin bukan ciri yang paling lengkap, tetapi mempunyai antara muka sederhana yang bagus dan sebilangan ciri yang kemas, termasuk kemampuan untuk berhubung dengan Google Assistant dengan mudah (sehingga anda dapat meneruskan dari mana yang anda tinggalkan di Google Home anda pembesar suara, misalnya.)

Tetapi yang terbaik mungkin belum ada. Google telah mengatakan bahawa AI akan menjadi inti dari ini. Buat masa ini, itu hanya bermaksud mesin cadangan yang cerdik berdasarkan apa yang telah Anda dengarkan sebelumnya, tetapi di masa depan, ini mungkin bermaksud ucapan automatik ke teks, dan bahkan terjemahan dengan cepat melalui Terjemahan Google. Tonton ruang ini.

29. Periskop (percuma)

Senyum, anda menggunakan kamera Twitter!

Aplikasi Android Terbaik 2015 - Periscope

Tonton siaran langsung orang yang menyiarkan kehidupan mereka dari telefon pintar mereka. Cari mengikut lokasi, individu yang anda ikuti, atau hanya streamer paling popular di dunia sekarang.

Menonton seseorang minum kopi, makan sandwic atau menjelajah bandar baru dengan berjalan kaki tidak pernah lebih menggembirakan.

30. Spotify (dari percuma; streaming tanpa iklan dari £ 9,99 / bln)

Setiap album yang anda perlukan ada di dalam poket anda

Aplikasi Android Terbaik 2015 - Spotify

Spotify adalah perkhidmatan streaming de facto anda untuk Android. Pelanggan premium tidak perlu menahan iklan, jadi tidak ada masalah jika anda sudah membayar untuk perkhidmatan tersebut.

Kini dengan Spotify Running, video mudah alih, kandungan berita, dan pembuatan senarai main pintar yang digabungkan, Spotify adalah kedai sehenti untuk semua perkara muzik.

31. Muzik Google Play

Jawapan Google untuk Spotify

best_android_apps_google_play_music

Selalu bagus jika ada alternatif sekiranya atas sebab tertentu anda tidak menggunakan Spotify, dan Google Music menawarkan pengalaman yang cukup hebat dengan kos bulanan yang sama. Selain itu, anda boleh memuat naik MP3 dari koleksi anda sendiri untuk melakukan streaming dari jauh, sekiranya anda kekurangan katalog.

32. Pemain Muzik Poweramp

Pemain yang hebat untuk mereka yang tidak melakukan streaming

poweramp terbaik_android_apps _-_

Sudah tentu, jika anda mempunyai banyak koleksi fail mp3, anda tidak mahu langganan bulanan ke Spotify atau Google Play Music. Tetapi kemungkinannya anda juga tidak mahu mengikuti pemain audio yang digabungkan, yang hampir selalu mengerikan. Poweramp, sebaliknya, cemerlang.Ia menyokong pelbagai jenis fail, termasuk penyamaan grafik sepuluh jalur, mempunyai penyesuai berasingan untuk bass dan treble, secara automatik mencari seni album, dan - yang paling penting - kelihatan hebat juga.

33. djay

Dua meja putar dan mikrofonbest_android_apps _-_ djay_2

Ubah telefon pintar Android anda menjadi dek DJ dengan djay. Seperti tayangan video, anda boleh mencampurkan lagu kegemaran anda di mana sahaja anda berada. Mungkin paling bijak, anda tidak terpengaruh dengan muzik yang anda simpan secara tempatan, kerana djay menyambung terus ke Spotify untuk membiarkan kreativiti anda benar-benar liar ...

34. VLC (percuma)

Buat Android mengendalikan fail video yang anda lemparkan kepadanya

Aplikasi Android Terbaik 2015 - Pemain VLC

Sampaikan satu-satunya pemain video yang anda perlukan. VLC memainkan hampir semua format video yang boleh anda lontarkan, tidak haus kuasa, dan sangat mudah digunakan.

Berkat akar sumber terbuka, proses kemas kini telus, jadi anda selalu tahu apa yang boleh atau tidak dapat disokong oleh peranti anda.

35. Songkick (Percuma)

Jangan sekali-kali terlepas pertunjukan lainbest_android_apps_songkick

Sudah habis hari menjelajahi senarai majalah untuk pertunjukan yang akan datang yang anda mahukan tiket. Songkick menyambungkan terus ke Spotify atau Google Play dan memberi amaran kepada anda setiap kali artis kegemaran anda melakukan lawatan berdekatan anda.

Beli tiket di aplikasinya, atau gunakan saja untuk mengawasi kegemaran anda. Walau apa pun, anda tidak perlu membuat kajian sendiri.

36. Tiket Dice Gig (Percuma)

Dapatkan tiket tanpa bayaran

best_android_apps _-_ dadu

Memesan tiket pertunjukan dalam talian adalah pengalaman yang teruk. Bukan hanya habis terjual dalam beberapa saat, tetapi anda sering tersengih dengan bayaran tempahan yang berlebihan di akhir perkara.

DICE memperbaikinya terlebih dahulu dengan tidak mempunyai bayaran tempahan. Tiket anda terkunci ke telefon anda, yang bermaksud bahawa tout dan bot juga disekat. Secara amnya cara yang lebih selamat, lebih adil dan lebih baik untuk mendapatkan tiket pertunjukan. Apa yang tidak suka?

37. Trinus VR

PC VR dialirkan ke telefon pintar Android anda

Oculus Rift akan memberi anda wang yang lumayan, tetapi jika anda mahukan rasa realiti maya (agak suram) dengan anggaran, maka Trinus VR patut dilihat. Singkatnya, ini membolehkan anda mengalirkan permainan PC ke telefon Android anda seolah-olah itu adalah Oculus Rift, yang membolehkan anda memasang telefon bimbit anda di Google Cardboard untuk pengalaman VR yang lumayan, tetapi dengan katalog permainan PC yang jauh lebih luas.

Cubalah versi percuma (terhad kepada 15 minit VR shenanigans) terlebih dahulu untuk memastikan ia berfungsi dengan persediaan anda - ia memerlukan binatang PC untuk berjalan dengan baik, seperti yang anda bayangkan.

Aplikasi Android terbaik 2020: Aplikasi kecergasan

38. Google Fit (Percuma)

Biarkan Google memberi anda pemeriksaan masa nyata

Aplikasi Android Terbaik 2015 - Google Fit

Lihat Android Marshmallow yang berkaitan ada di SINI: 14 ciri baru yang akan membuat anda mengemas kini telefon Anda Aplikasi telefon pintar terbaik untuk Krismas

Google Fit sudah terpasang di beberapa peranti Android, tetapi jika anda tidak memilikinya, anda harus pergi ke Play Store dan memuat turun agregator kesihatan Google.

Bukan hanya melacak aktiviti berjalan, berlari, dan berbasikal semasa membawa telefon, tetapi juga kompatibel dengan OS Android Wear smartwatch untuk penjejakan tanpa telefon. Ini menyusun cadangan berdasarkan prestasi mengenai tujuan yang dapat dicapai dan mengumpulkan data kecergasan dari semua aplikasi penjejakan yang dimasukkan ke dalamnya.

39. Runtastik

Jejaki masa dan jarak anda

Aplikasi Android Terbaik 2015 - Runtastic

Sekiranya anda memerlukan aplikasi ringkas untuk merakam larian, berjalan kaki, menunggang basikal, dan aktiviti lain, Runtastic melakukan tugas dengan baik.

Dengan menggunakan GPS telefon anda, Runtastic dapat mengesan laluan dan waktu anda. Anda juga boleh mengatur isyarat audio untuk selang waktu atau jarak berjalan. Dengan mudah, ia juga membolehkan anda mengetahui kecepatan yang anda jalani.

40. Strava

Di mana setiap jalan berlumba dengan jiran anda

Aplikasi android terbaik 2015 - Strava

Merancang untuk berbasikal ke tempat kerja, atau hanya mahu sesuatu untuk membantu mengesan dan meningkatkan prestasi berbasikal anda? Strava adalah jawapannya.

Berpisah antara berlari dan berbasikal, Strava adalah yang terbaik untuk menjejaki laluan berbasikal anda. Ia dapat memberitahu anda seberapa cepat anda menunggang, menggunakan GPS untuk mengesan kemajuan anda, dan membolehkan anda bersaing dengan diri sendiri dalam perjalanan masa depan.

Ciri terbaik Strava adalah bagaimana ia mendorong anda untuk melakukan yang lebih baik, yang membolehkan anda pergi dari ujung ke kaki dengan orang asing yang lengkap untuk mencampuradukkan.

41. Larian Zombi dan 42. Zombies 5k (percuma; dengan pembelian dalam aplikasi)

Belajar berlari dengan sedikit bantuan dari mayat hidup

Aplikasi android terbaik 2015 - Zombies Run

Siapa kata lari anda pasti membosankan? Zombies Run menggunakan laluan larian anda untuk menjatuhkan anda dalam kiamat zombie.

Pemakan daging yang menggila mengejar anda, memberi inspirasi kepada anda untuk cergas dan berlari lebih jauh. Anda akan diberi arahan semasa anda berlari, memberitahu anda di mana bekalan berdekatan anda dan kelajuan gerombolan menceroboh. Dengan menggunakan GPS anda, Zombies Run dapat memberitahu anda jika anda berlari cukup pantas untuk bertahan. Versi 5k memberi anda cukup kandungan untuk membuat anda mulai berjalan hingga 5km hanya dalam beberapa minggu yang singkat.

Anda boleh membaca temu ramah yang saya buat dengan pencipta Zombies Run, di sini.

43. Sworkit

Siapa yang memerlukan pelatih peribadi?

sworkit

Sworkit ditujukan tepat pada orang-orang yang ingin cergas, tetapi terus membuat alasan untuk menghindari gimnasium dengan a) membawa latihan ke rumah anda, dan b) membiarkan anda menetapkan dengan tepat berapa banyak masa yang anda ada. Setelah anda memberi Sworkit jangka waktu yang anda harus lakukan, aplikasi akan memunculkan "senarai main" latihan, yang membolehkan anda memveto kawasan yang lebih baik anda hindari.

Video demonstrasi disediakan oleh pelatih peribadi profesional, dan dengan 160 latihan yang disertakan, ia pasti menawarkan lebih banyak variasi dan fleksibiliti daripada latihan tujuh minit, yang membolehkan anda benar-benar mendorong diri anda dan melihat hasilnya.

44. Kaunter Kalori - MyFitness Pal (percuma; dengan pembelian dalam aplikasi)

Kira kalori, dan berat badan turun

my_fitness_pal

Sudah tentu, berlari dan bersenam hanyalah separuh daripada pertempuran jika anda ingin menurunkan berat badan, dan My Fitness Pal merangkumi yang lain. Cukup cari makanan semasa anda memakannya (atau imbas kod bar jika anda makan di luar), dan My Fitness Pal akan melakukan selebihnya, memberi anda ringkasan lengkap mengenai berapa banyak yang anda makan, dan seberapa cepat anda boleh menjangkakan paun jatuh.

Terdapat beberapa pilihan berbayar di sana, termasuk rancangan diet tambahan bagi mereka yang benar-benar ingin mengambil kendali, tetapi pilihan percuma akan mencukupi untuk kebanyakan orang. Ia disertakan dengan banyak aplikasi latihan lain, bersama timbangan dan pelacak aktiviti yang berkaitan, untuk memastikan bahawa tingkah laku baik anda dihargai dengan kalori bonus setiap hari.

45. Batu Amal (percuma)

Dapatkan inspirasi untuk berusaha lebih jauh dengan sumbangan amal atas nama anda

best_android_apps_charity_miles

Sekiranya niat baik, semangat berdaya saing, atau zombie tidak membawa anda keluar dari rumah, maka mungkin melakukan usaha anda untuk amal. Charity Miles adalah aplikasi dengan penaja komersial yang akan membayar sejumlah pence per batu kepada badan amal pilihan anda, sebagai balasan untuk memaparkan logo mereka sebagai latar belakang anda selama jangka masa larian. Sekiranya itu tidak memberi inspirasi kepada anda untuk berusaha lebih jauh, kami tidak tahu apa yang akan…

46. ​​Hebat (percuma; dengan pembelian dalam aplikasi)

Ikuti kebiasaan baik dengan sedikit bantuan sainsbest_android_apps _-_ hebat

Melatih diri menjadi lebih baik adalah kerja keras - itulah sebabnya begitu banyak resolusi Tahun Baru gagal sebelum bulan itu habis. Hebat bertujuan untuk memperbaikinya, dengan bantuan dari kejutan di makmal ekonomi tingkah laku Duke University. Ini berkembang secara beransur-ansur, memberikan anda tujuan tambahan untuk dicetak setiap hari sehingga tidak terlalu berlebihan. Sama ada anda ingin menurunkan berat badan, merasa lebih bertenaga, mendapatkan lebih banyak tumpuan, atau tidur yang lebih baik, Fabulous adalah panduan terbaik untuk anda yang lebih sihat dan sihat.

Aplikasi Android terbaik 2020: Aplikasi pelancongan

47. Airbnb (percuma)

Potong orang tengah hotel

Aplikasi android terbaik 2015 - AirBnB

Lihat Android Marshmallow yang berkaitan ada di SINI: 14 ciri baru yang akan membuat anda mengemas kini telefon Anda Aplikasi telefon pintar terbaik untuk Krismas

Berfikir untuk berehat sebentar di bandar, tetapi tidak suka membayar yuran hotel yang berlebihan? Airbnb adalah penyelamat anda.

Anda hanya boleh log masuk ke laman web Airbnb, tetapi aplikasinya Android membuat proses tempahan tidak mudah. Terlebih lagi, anda dapat mencari semua yang anda perlukan dalam aplikasi - tanpa mencetak peta, pengesahan tempahan atau e-mel. Sesuai untuk percutian tanpa gangguan.

48. Peta Bandar (percuma)

Peta orang dalam bandar anda

Aplikasi Android Terbaik 2015 - Citymapper

Peta Google begitu 2016. Pada tahun 2018, setiap orang harus menggunakan Citymapper - itu jika anda cukup bernasib baik untuk tinggal di kota yang dipetakan. Kini hanya London dan Manchester di UK.

Citymapper memberikan anda senarai laluan pengangkutan awam yang luas, yang akan menentukan berapa banyak kos perjalanan jika anda menggunakan wang tunai, kad, atau kad perjalanan di seluruh bandar. Ia juga memberitahu anda pautan pengangkutan mana yang berdekatan, mengemas kini perjalanan dengan data pengangkutan langsung.

49. Duolingo (percuma)

Belajar bahasa baru dalam beberapa minggu

Aplikasi android terbaik 2015 - Duolingo

Selalu mengatakan bahawa anda akan belajar bahasa kedua tetapi tidak pernah mengetahuinya? Baiklah, Duolingo telah bertukar untuk membantu anda mempelajari salah satu daripada sembilan bahasa Eropah secara percuma.

Dengan menggunakan seni gamifikasi, Duolingo mendorong anda untuk belajar melalui foto, ucapan, audio, dan menaip. Anda akan menggunakan asasnya dengan cepat.

50. Terjemahan Google (percuma)

Dapatkan terjemahan cepat pada hari cuti

google_translate_best_android_apps

Sudah tentu, kemungkinan anda tidak akan dapat mempelajari setiap perkataan dalam setiap bahasa di negara yang anda kunjungi, dan di situlah Google Translate masuk. Pada mulanya, ini mungkin kelihatan seperti penyertaan yang agak membosankan ke dalam senarai - semua orang tahu bahawa anda boleh mendapatkan terjemahan langsung dalam talian yang agak kaku dan terhenti, jadi mengapa perlunya aplikasi?

Hanya kerana aplikasi Terjemahan Google memberikan sedikit keajaiban kepada campuran: arahkan kamera ke teks, dan anda akan mendapat terjemahan di depan anda di skrin anda, tanpa perlu menaip dan typo yang tidak dapat dielakkan. Sudah tentu, terjemahannya tidak sempurna, tetapi cukup untuk mengetahui apakah hidangan yang anda hendak pesan akan mencetuskan alergi makanan laut anda.

51. TripIt (percuma)

Biarkan aplikasi ini memastikan rancangan percutian anda dikemas kini secara automatik

tripit

Merancang perjalanan cukup tertekan tanpa perlu menghadapi puluhan aplikasi, e-mel pengesahan bercetak, dan nota mental. Di situlah TripIt masuk: ini adalah pembantu peribadi berasaskan aplikasi yang membantu anda mengikuti rancangan percutian anda.

Cukup kirimkan e-mel pengesahan hotel, syarikat penerbangan, kereta, dan restoran anda ke [dilindungi e-mel], dan jadual perjalanan anda akan tersedia dengan serta-merta dalam aplikasi - bahkan di luar talian - bersama dengan peta dan petunjuk untuk memastikan anda tidak tersesat. Sekiranya anda menggunakan Gmail (dan benar-benar, pada ketika ini, siapa yang tidak?), Ini akan berlaku secara automatik.

52. Uber (percuma)

Memodenkan pengalaman teksi

Aplikasi android terbaik 2015 - Uber

Selain itu, Uber sangat diperlukan bagi sesiapa sahaja yang tinggal di kota besar, di mana memuji teksi hitam boleh menjadi cara cepat untuk muflis.

Saat ini tersedia di tujuh bandar di seluruh UK, Uber dapat menumpang perjalanan ke mana saja dalam beberapa minit setelah membuat permintaan. Terdapat juga lima tingkat kenderaan untuk disewa, jadi anda boleh melakukan perjalanan seperti royalti jika anda mahu.

53. Manything (Beta) (percuma - langganan diperlukan untuk pelbagai kamera)

Pengenalan yang lebih murah untuk Internet of Thingsbest_android_apps_manything

Siapa tahu masa depan rumah anda untuk abad ke-21 akan menelan belanja yang banyak? Daripada melabur dalam sensor rumah pintar yang terbaik, anda boleh mencelupkan jari kaki dengan berhati-hati dengan beta Manything. Ringkasnya, ia memerlukan telefon lama dan menjadikannya kamera keselamatan peribadi anda, jadi anda dapat mengawasi rumah anda ketika anda berada jauh.

Percuma selama sebulan, dan walaupun hanya memerlukan wang jika anda menyambungkan lebih dari satu telefon ke sana - dan siapa pula yang mempunyai banyak telefon lama?

Aplikasi Android terbaik 2020: Aplikasi produktiviti

54. Klik Saya Peringatan dalam satu klik (percuma)

Jangan lupa apa-apa dari telefon anda lagi

//youtube.com/watch?v=0LZLSW0JQNI

Ini adalah idea yang sangat mudah, anda akan tertanya-tanya bagaimana anda hidup tanpanya. Setiap kali anda melakukan sesuatu di telefon anda yang perlu anda ingat kemudian, Klik Saya membolehkan anda melakukannya dalam dua klik. Ini boleh dilakukan secara automatik (pop timbul di akhir panggilan telefon, membolehkan anda menambahkan peringatan berdasarkannya) ke manual, di mana anda boleh menambahkan nota suara atau bahkan tangkapan skrin untuk memastikan anda tidak lupa.

Walau bagaimana pun, hasilnya sama: pada masa yang anda pilih, akan muncul pop-up yang mengingatkan anda untuk mengambil tindakan. Belum bersedia? Anda boleh menunda. Klik Saya tidak akan lupa bagi pihak anda.

55. Cogi (percuma; dengan pembelian dalam aplikasi pilihan)

Untuk rakaman audio yang sebenarnya berguna

best_android_apps _-_ cogi

Masalah dengan merakam perkara-perkara penting, sama ada ceramah, perjumpaan, atau wawancara, adalah bahawa anda harus melalui banyak perkara untuk mendapatkan perkara penting ketika mendengar kembali. Cogi menyelesaikan masalah itu dengan indah: selalu mendengar, tetapi tidak merakam. Sebaik sahaja sesuatu yang penting diucapkan, ketik rakam, dan Cogi bertindak, merakam dari 15 saat sebelumnya hingga setiap kali anda menekan berhenti. Tambahkan nota dan foto bertulis, dan anda mempunyai sumber daya yang tidak ternilai - dan penyimpanan awan 500 mb yang disertakan bermaksud rakaman anda sudah siap dan menunggu untuk didengarkan kembali di komputer riba anda.

56. Evernote (percuma; dengan pembelian dalam aplikasi)

Menyimpan pemikiran dan nota anda dalam satu ruang awan yang berguna

Aplikasi android terbaik 2015 - Evernote

Semua memuji Evernote yang perkasa. Aplikasi pengambilan nota dan pengurusan kerja berasaskan awan ini terlalu berguna untuk digunakan.

Evernote adalah tempat di mana anda meletakkan semuanya. Ini adalah rumah anda untuk pemikiran, nota kerja, chat dengan rakan sekerja, dan kolaborasi di tempat kerja. Anda boleh menulis dokumen dalam persekitaran tanpa kekacauan, dan membagikannya dengan mudah kepada orang lain. Anda boleh memuat naik gambar dan membuat nota tulisan tangan di atas. Evernote adalah semua yang anda mahukan dan banyak lagi.

57. Senja (Percuma)

Rehatkan mata yang letih dengan menurunkan lampu biru

twilight_best_android_apps

Penyelidikannya cukup jelas: pendedahan pada skrin pada larut malam boleh mengganggu tidur anda, menjadikan anda lebih lemah pada keesokan harinya. Penyelesaian yang mudah adalah berhenti menggunakan telefon dan tablet sebelum tidur, tetapi lebih mudah dikatakan daripada dilakukan, dan di situlah Twilight masuk.

Berfungsi dengan cara yang serupa dengan Flux untuk desktop, Twilight menyesuaikan pewarnaan skrin untuk memudar cahaya biru ketika matahari terbenam dan anda semakin hampir dengan waktu tidur, mewarnai semuanya dengan cahaya merah lembut ketika ia sangat penting. Perlu sedikit membiasakan diri pada mulanya, tetapi jika ia membantu anda mendapatkan tidur berkualiti lebih baik, ada baiknya meluangkan masa untuk menyesuaikan diri.

58. JIKA oleh IFTTT (Percuma)

Resipi yang sangat hebat untuk mengautomasikan kehidupan anda

Aplikasi Android Terbaik 2015 - JIKA oleh IFTTT

Dulunya dikenali sebagai IFTTT, IF membolehkan anda membuat "resipi" yang menghubungkan pelbagai peranti dan perkhidmatan bersama-sama, membantu anda memanfaatkannya.

Lihat Android Marshmallow yang berkaitan ada di SINI: 14 ciri baru yang akan membuat anda mengemas kini telefon Anda Aplikasi telefon pintar terbaik untuk Krismas

Bekerja dari jauh? JIKA boleh menghantar e-mel kepada seseorang semasa anda memuat naik fail ke Dropbox atau Google Drive. Heck, tidak semestinya e-mel, ia boleh membuat ping di WhatsApp atau memberitahu mereka di Slack. Anda boleh membuat resipi untuk menambahkan video YouTube yang anda tandakan sebagai "tonton nanti" ke dalam akaun Pocket. Atau mungkin anda lebih suka menjadualkan tweet dan catatan Facebook untuk anda semasa anda membuat catatan di OneNote.

59. AirDroid (percuma)

Telefon bimbit Android anda di desktop anda

saluran udara

Penjimat masa sebenar semasa bekerja di komputer atau komputer riba, AirDroid membolehkan anda mengawal telefon anda dari jauh - membolehkan anda bertindak balas terhadap mesej teks dengan papan kekunci bersaiz penuh, aplikasi cermin, dan berkongsi fail antara telefon dan komputer anda tanpa rasa sakit.

Sebilangan fungsi memerlukan peranti yang di-rooting, tetapi memandangkan aplikasinya percuma (dengan pilihan berbayar untuk pelbagai peranti, pemindahan data tanpa had, dan banyak lagi), tentunya patut diketahui apakah AirDroid dapat menjadikan anda lebih produktif.

60. Pushbullet (Percuma)

Pautan antara komputer dan telefon anda

best_android_apps _-_ pushbullet

Pernah melihat sesuatu di telefon anda yang ingin anda lihat di komputer riba anda, atau sebaliknya? Pushbullet adalah jambatan antara keduanya, membolehkan anda berkongsi pautan, gambar, dan senarai antara peranti dengan mudah. Anda bahkan boleh menghantar teks dari desktop anda untuk menjimatkan masa.

61. Penggera Matematik (Percuma)

Ini pasti akan menyedarkan anda

best_android_apps_2017 _-_ mimicker_alarm

Pasti, telefon Android anda mungkin menjadikan jam penggera anda berlebihan - tetapi adakah ia lebih baik membuat anda bangun tepat waktu? Penggera Matematik akan melakukannya, tetapi anda mungkin tidak menyukainya.

Adakah sukar untuk anda bangun pada waktu pagi? Adakah anda secara automatik menekan pilihan tunda? Mungkin anda boleh mematikan penggera tanpa cela tanpa membuka mata. Aplikasi percuma ini akan memaksa anda untuk menjawab soalan matematik sebelum dapat dibungkam.

62. Microsoft Outlook (Percuma)

Uruskan kehidupan pejabat anda di mana sahaja

Aplikasi Android Terbaik 2015 - Microsoft Outlook

Dilahirkan dari pembelian Microsoft Acompli, aplikasi Outlook baru untuk Android mungkin merupakan klien e-mel terbaik yang tersedia di OS mudah alih Google.

Bekerja dengan Microsoft Exchange, Office 365, Outlook.com, Gmail, Yahoo Mail, dan Apple iCloud, Outlook adalah impian pengguna berkuasa.

Ia secara automatik mengatur dirinya untuk memaparkan e-mel yang lebih penting ke bahagian atas, menyaring yang lain ke dalam peti masuk "Lain-lain" untuk anda baca dengan teliti pada masa lapang.

63. Surat Edison (percuma)

Kawalan pantas semua e-mel anda

best_android_apps _-_ email_fast_and_secure_mail

Edison Mail adalah salah satu aplikasi iPhone terbaik di sekitarnya, dan kini ia tersedia di Android. Ia dilengkapi dengan semua jenis ciri berguna, termasuk berhenti melanggan satu ketikan dan menyusun e-mel yang bijak (contohnya mengumpulkan maklumat perjalanan), tetapi ia adalah titik penjualan utama? Secepat kilat.

64. Tidak bertudung (percuma; dengan pembelian dalam aplikasi)

Menggabungkan kekuatan Dropbox, Google Drive, dan One Drive ke dalam satu aplikasi

Aplikasi Android Terbaik 2015 - Tidak ditutup

Menyelaraskan dua, tiga atau bahkan empat akaun simpanan dalam talian boleh menjadi sakit kepala. Syukurlah, Unclouded ada di sini untuk mengurangkan masalah anda.

Dengan menarik semua akaun anda yang tersambung ke satu antara muka yang tidak rapi, Unclouded membolehkan anda mengakses fail anda dari satu lokasi, tidak kira di mana ia disimpan. Saat ini Unclouded menyokong Dropbox, Google Drive, OneDrive, Box dan Mega, jadi hanya pengguna iCloud sahaja yang ketinggalan.

Untuk satu atau dua akaun percuma untuk digunakan, tetapi jika anda ingin menguruskan kandungan orang lain, anda perlu membayar. Untungnya Unclouded membolehkan anda memilih dan memilih perkhidmatan yang anda mahukan, jadi anda tidak akan pernah membayar untuk sesuatu yang tidak anda gunakan.

65. Peti Masuk melalui Gmail (percuma)

Menjadikan e-mel anda dapat dikendalikan lagibest_android_apps _-_ inbox_by_gmail

Ponsel Android anda sudah dilengkapi dengan aplikasi Gmail - tidak mengejutkan, memandangkan Android adalah bayi Google. Tetapi jika anda mahukan sesuatu yang sedikit lebih eksperimental, Inbox by Gmail semestinya sesuai.

Ini pada dasarnya adalah cara yang lebih baik untuk mengatur e-mel anda, membiarkan anda mengelompokkan mesej yang berkaitan di tempat yang sama, menunda e-mel untuk muncul sebagai pemberitahuan lagi kemudian, atau menyematkannya ke atas supaya tidak terlewat. Ini juga akan memunculkan e-mel peka waktu apabila waktunya tepat, yang membolehkan anda mencari tempahan atau maklumat penerbangan dengan serta-merta tanpa menghabiskan masa untuk mencari.

66. Foto Google (percuma)

Storan tanpa had dan beberapa helah bagus untuk boot

best_android_apps_google_photos

Foto Google hanya penting. Saya tahu anda mungkin berfikir "telefon Android saya sudah mempunyai aplikasi galeri yang sangat baik", tetapi serius: ia tidak sehebat Google.

Pertama, sangat pintar. Anda boleh mencari semua foto yang disimpan untuk mengetahui perkara-perkara di dalamnya, walaupun foto tersebut tidak ditandai. Oleh itu, lakukan carian untuk "makanan" dan Foto Google akan memaparkan semua gambar pinggan anda. Lebih baik lagi, ia akan melakukan perkara yang bijak ketika melihat gambar yang serupa, seperti membuat animasi GIF pendek dari foto yang dilihatnya serupa atau secara automatik membuat gambar yang lebih luas daripada dua foto jika melihat gambar itu dapat digabungkan. Akhirnya, ia mempunyai ruang simpanan yang tidak terhad di awan untuk foto anda. Ini akan sedikit mengurangkan kualitinya (walaupun anda dapat menyimpannya secara terperinci dari peruntukan Google Drive anda), tetapi ia baik untuk kebanyakan keperluan, dan ia akan membebaskan ruang simpanan yang berharga. Yang penting.

67. PhotoScan oleh Foto Google (percuma)

Bawa gambar lama anda ke zaman moden

best_android_apps _-_ photoscan_by_google

Berganding bahu dengan Foto Google adalah aplikasi Google yang lain: PhotoScan. Di permukaan, ini mungkin seperti cara memotret foto, tetapi ada lebih banyak lagi daripada itu. Dengan menggunakan pembelajaran mesin dan lain-lain yang pintar, aplikasi ini dengan bijak menghilangkan silau dan artifak lain yang anda dapat dengan hanya menjentikkannya. Prosesnya agak lama, tetapi aplikasi memegang tangan anda, dan hasilnya sangat baik. Dan kerana ia adalah aplikasi Google, gambar anda akan dimuat naik ke Foto Google, yang bermaksud kenangan anda tidak akan hilang lagi.

68. Garis Masa Cuaca

Kemas kini cuaca harian anda, disajikan dengan indah

best_android_apps _-_ weather_timeline_forecast

Telefon anda mungkin sudah mempunyai aplikasi cuaca, jadi mengapa anda membayar £ 1,19 untuk yang lain? Hanya kerana Garis Masa Cuaca cantik dan dapat menyelesaikannya tanpa membebani anda juga banyak maklumat.

Cuaca disajikan dalam garis masa yang menunjukkan kepada anda apa yang sedang berlaku sekarang, dan apa yang akan terjadi dalam beberapa jam akan datang. Di tempat lain, anda boleh mendapatkan peta dengan lebih mendalam dengan peta dan grafik interaktif, malah terdapat jam tangan Android Wear di sana jika anda tidak mahu mengeluarkan telefon anda. Pakej lengkap.

69. Applock (percuma)

Jauhkan mata dari aplikasi anda

best_android_apps _-_ applock

Anda mungkin mempunyai apl yang tidak anda lihat yang lain. Tidak ada penghakiman di sini. Tetapi jika anda telah menyerahkan telefon anda kepada orang lain untuk melihat foto, bagaimana anda menghentikannya melihat e-mel anda - atau menetapkan skor tinggi baru Bertiga?

Jawapannya ialah Applock - produk yang sangat mudah yang menetapkan corak kunci pada aplikasi yang anda suka. Ini adalah kaedah mudah untuk menambahkan lapisan keselamatan tambahan pada aplikasi paling berharga anda.

70. Xender - Pemindahan & Kongsi Fail (percuma)

Pindahkan fail antara peranti dengan mudah

best_android_apps _-_ xender

Berkongsi fail antara peranti amat menyakitkan. Sekiranya anda menyambung ke komputer, anda perlu mencari kabel, dan jika anda berkongsi antara telefon Bluetooth lambat dan tidak boleh dipercayai. Xender adalah jawapannya: pasang klien pada setiap sistem yang ingin anda gunakan dan kemudian biarkan Xender menyambung melalui WiFi Direct untuk pemindahan fail yang sangat pantas. Ini adalah Godsend.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found