Media Sosial

Adakah Pengundian GroupMe Tanpa Nama?

Di antara banyak aplikasi sembang yang tersedia hari ini, GroupMe hanya menumpukan untuk menyediakan sembang kumpulan antara rakan. Dilancarkan pada tahun 2010, aplikasi ini kini mempunyai sekitar 10 juta pengguna aktif bulanan di Amerika Syarikat sahaja.

Adakah Pengundian GroupMe Tanpa Nama?

Salah satu tambahan selamat datang ke GroupMe adalah ciri pengundian 2017. Dengan ini, anda kini dapat memperoleh suara demokratik mengenai topik yang anda pilih. Ini berguna sekiranya ada keputusan perniagaan mendesak yang perlu diselesaikan. Sangat bagus untuk menggunakan tinjauan pendapat ketika memilih tempat untuk bermalam bersama rakan anda.

Undian Tanpa Nama?

Dengan membenarkan ahli sembang anda memilih soalan yang anda ajukan, anda dapat memperoleh pendapat kumpulan dengan cepat. Tetapi, jika anda ingin mengetahui siapa yang memilih pilihan mana, sayangnya itu tidak mungkin dilakukan dengan tinjauan GroupMe. Oleh itu, untuk menjawab soalan secara terang-terangan, ya, tinjauan pendapat ini sebenarnya tidak dikenali.

Sama ada ini adalah penyelesaian yang baik atau tidak baik tetap menjadi topik perbincangan masa depan. Yang penting ialah anda pasti mendapat suara kumpulan mengenai topik ini.

Undian KumpulanMe Tanpa Nama

Anda Tidak Boleh Memadamkannya

Salah satu kesan sampingan yang buruk yang terdapat pada tinjauan sembang GroupMe anda ialah anda tidak dapat menghapusnya. Ini bermaksud bahawa sebarang tinjauan pendapat yang anda atau rakan anda buat akan kekal dalam sejarah sembang.

Walaupun ini pada mulanya menambah kekacauan di skrin sembang, ini memungkinkan anda menyimpan catatan pendapat kumpulan. Anda selalu dapat kembali ke saat itu dan melihat apa persetujuan yang berlaku ketika itu.

Sudah tentu, apabila skrin tinjauan muncul dalam sembang anda, anda boleh menyembunyikannya dari pandangan anda setelah anda menjawabnya. Dan jika anda perlu mengakses tinjauan sebelumnya untuk kumpulan tertentu, anda boleh melakukannya dengan pergi ke tab "Tamat" pada menu tinjauan.

Undian KumpulanMe

Pilihan Ada

Dua bahagian sebelumnya merangkumi perkara yang tidak dapat anda lakukan dengan tinjauan GroupMe. Sekarang mari kita lihat apa yang boleh anda lakukan.

Semasa membuat tinjauan pendapat, pertama anda tambahkan soalan yang ingin anda ajukan. Dengan 160 watak yang ada, itu cukup untuk mengekspresikan diri. Seterusnya, anda taip pilihan pengundian. Nilai lalai di sini adalah dua, dengan maksimum hingga 10 soalan.

Itu lebih daripada cukup, kerana anda tidak mahu terlalu banyak pilihan dalam tinjauan anda. Bayangkan jika kumpulan anda mempunyai lima ahli dan anda membuat tinjauan pendapat dengan sepuluh soalan. Kemungkinan undian anda akan terbukti tidak meyakinkan, sehingga menjejaskan tujuannya.

Apabila anda selesai menambahkan pertanyaan jajak pendapat dan jawapan yang tersedia, anda dapat terus menetapkan batas waktu kapan undian anda akan berakhir. Pada masa ini, tempoh maksimum adalah dua minggu di masa hadapan. Sudah tentu, ada juga tempoh minimum untuk tinjauan anda, yang ditetapkan pada 15 minit secara lalai.

Penting untuk dinyatakan bahawa ada had untuk jumlah pengundian yang boleh aktif pada bila-bila masa. Had itu ialah 50 undian. Memandangkan pengundian membantu kumpulan anda untuk membuat keputusan mengenai topik tertentu, jumlah tinjauan aktif ini nampaknya cukup masuk akal. Sekiranya tidak, sedikit berlebihan.

Mencapai Perjanjian

Walaupun anda tidak dapat mengetahui dengan pasti siapa yang memilih pilihan mana, tinjauan anda pasti akan memberikan hasilnya. Sama ada sesuai dengan jangkaan anda atau sesuatu yang bertentangan, pemilihan ada untuk membuat keputusan bersama.

Adakah jawapan tanpa nama berfungsi untuk anda? Adakah anda benar-benar perlu tahu siapa yang memilih setiap pilihan tersebut? Sila kongsi pendapat anda di bahagian komen di bawah.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found