Internet

Cara Memadam Akaun Grubhub

Grubhub adalah perkhidmatan penghantaran yang mudah, tetapi seperti aplikasi lain, ia mempunyai kekurangan. Salah satu masalah utama adalah skop FAQ yang terhad di halaman sokongan Grubhub - misalnya, hampir tidak ada maklumat mengenai cara menyahaktifkan akaun seseorang. Sekiranya anda ingin meninggalkan Grubhub sebagai pelanggan atau pemandu tetapi bingung bagaimana melakukannya, kami sedia membantu.

Cara Memadam Akaun Grubhub

Dalam panduan ini, kami akan menerangkan cara membuang akaun Grubhub anda dan cara membatalkan keahlian anda. Selain itu, kami akan menjawab cara mengaktifkan semula akaun pemandu, mengapa pesanan anda dibatalkan, dan cara menghapus ulasan yang anda tinggalkan.

Bagaimana Memadamkan Akaun Grubhub Anda?

Sekiranya anda ingin menghapus akaun Grubhub dan semua maklumat yang berkaitan secara kekal, ikuti arahan di bawah:

 1. Pergi ke laman web Grubhub dan log masuk ke akaun anda. Ini tidak dapat dilakukan melalui aplikasi mudah alih.
 2. Navigasi ke halaman penghapusan data.

 3. Klik "Kirim permintaan."

 4. Pilih "Padam" untuk meminta penghapusan maklumat peribadi anda dari Grubhub.

 5. Tunggu e-mel pengesahan.

Catatan: Penghapusan akaun Grubhub tidak dapat dipulihkan.

Bagaimana Mengeluarkan Akaun Grubhub Anda?

Anda boleh membuang akaun Grubhub anda hanya dalam beberapa langkah, walaupun anda harus ingat bahawa itu tidak dapat dipulihkan. Sekiranya anda masih ingin terus maju, ikuti langkah-langkah di bawah:

 1. Pergi ke laman web Grubhub dan log masuk ke akaun anda. Ini tidak dapat dilakukan melalui aplikasi mudah alih.
 2. Navigasi ke halaman penghapusan data.

 3. Klik "Kirim permintaan."

 4. Pilih "Padam" untuk meminta penghapusan maklumat peribadi anda dari Grubhub.

 5. Tunggu e-mel pengesahan.

Bagaimana Menutup Akaun Grubhub Anda?

Sekiranya anda tidak mahu menghapus akaun anda secara kekal tetapi ingin berehat sebentar dan membatalkan keahlian anda, ikuti arahan di bawah:

 1. Buka Grubhub di penyemak imbas anda dan log masuk.
 2. Klik "Hai, [Nama anda]!" butang di sudut kanan atas skrin anda.

 3. Pilih pilihan "Grubhub +" dari menu dropdown.

 4. Klik "Batalkan Keahlian."
 5. Pilih pilihan "Terus Pembatalan".

Untuk menutup akaun Grubhub anda di aplikasi mudah alih, ikuti langkah-langkah di bawah:

 1. Buka aplikasi mudah alih Grubhub dan log masuk.

 2. Ketuk "Akaun" di bahagian bawah skrin anda.

 3. Pilih pilihan "Grubhub +" dari menu dropdown.

 4. Ketik "Batalkan Keahlian."
 5. Pilih pilihan "Terus Pembatalan".

Bagaimana Menghapus Akaun Pemandu Grubhub Anda?

Menghapus akaun pemandu Grubhub tidak semudah akaun pelanggan - anda harus menghubungi pasukan sokongan. Untuk melakukannya, ikuti arahan di bawah:

 1. Lawati halaman sokongan pemandu Grubhub.
 2. Di bawah "Kirim permintaan", pilih "Formulir Permintaan Rakan Pengiriman".
 3. Isi borang dan minta untuk mematikan akaun pemandu anda.
 4. Tetap berhubung dengan ahli pasukan sokongan untuk meneruskan permintaan anda.

Secara pilihan, anda boleh menghantar e-mel sokongan pelanggan Grubhub untuk meminta penghapusan akaun pemandu anda. Ikuti langkah di bawah:

 1. Log masuk ke akaun e-mel yang dipautkan ke akaun pemandu Grubhub anda.
 2. Tuliskan e-mel ke [dilindungi e-mel] yang menjelaskan bahawa anda ingin menghapus akaun pemandu. Sertakan butiran yang anda fikirkan perlu.
 3. Tetap berhubung dengan ahli pasukan sokongan untuk meneruskan permintaan anda.

Catatan: Anda tidak dapat menghapus akaun pemandu tanpa menghubungi langsung sokongan Grubhub. Walau bagaimanapun, akaun anda akan dinyahaktifkan secara automatik setelah empat bulan tidak menggunakannya.

Bagaimana Memadamkan Akaun Grubhub Lama?

Kadang kala, menghapus akaun lama tidak semudah itu. Sekiranya anda terlupa kata laluan anda, anda boleh mencuba membuang data anda dengan menghubungi sokongan pelanggan:

 1. Log masuk ke akaun e-mel yang dipautkan ke akaun Grubhub anda.
 2. Tuliskan e-mel ke [dilindungi e-mel] yang menjelaskan bahawa anda ingin menghapus akaun lama. Sertakan butiran yang anda fikirkan perlu.
 3. Pada baris subjek, sebutkan "Permintaan Penghapusan Akaun Lama" atau yang serupa.
 4. Tetap berhubung dengan pasukan sokongan untuk menyelesaikan permintaan anda.

Secara pilihan, anda boleh menetapkan semula kata laluan dan mengeluarkan akaun anda sendiri dengan mengikuti langkah-langkah di bawah:

 1. Lawati halaman tetapan semula kata laluan di laman web Grubhub.
 2. Masukkan alamat e-mel yang dihubungkan ke akaun Grubhub anda.
 3. Log masuk ke e-mel anda dan ikuti pautan yang dihantar oleh Grubhub untuk menetapkan semula kata laluan anda.
 4. Log masuk ke akaun Grubhub anda dan pergi ke halaman penghapusan data.
 5. Klik "Kirim permintaan."

 6. Pilih "Padam" untuk meminta penghapusan maklumat peribadi anda dari Grubhub.

 7. Tunggu e-mel pengesahan.

Sekiranya anda kehilangan orang yang disayangi dan perlu membatalkan akaun Grubhub mereka, anda juga boleh melakukannya dengan menghubungi sokongan pelanggan. Inilah yang harus anda lakukan:

 1. Tuliskan e-mel ke [dilindungi e-mel] yang menjelaskan bahawa anda ingin menghapus akaun seseorang yang meninggal dunia.
 2. Sebagai pilihan, gunakan sokongan sembang dalam talian di laman web Grubhub.
 3. Sertakan sebarang dokumentasi yang dapat membuktikan keadaan.
 4. Terus berhubung dengan sokongan pelanggan untuk menghapus akaun.
Bantuan Grubhub

Soalan Lazim

Baca bahagian ini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai akaun, ulasan, dan pesanan Grubhub anda.

Bagaimana Saya Mengaktifkan Semula Akaun Grubhub Saya?

Penghapusan akaun tidak dapat dipulihkan di Grubhub - anda perlu membuat yang baru. Walau bagaimanapun, jika anda telah bekerja sebagai pemacu untuk Grubhub dan akaun anda dinyahaktifkan, anda boleh mengaktifkannya semula dengan mengikuti langkah-langkah di bawah: u003cbru003e1. Lawati Grubhub u003ca rel = u0022noreferrer noopeneru0022 href = u0022 // driver-support.grubhub.com / hc / en-us / request / newu0022 target = u0022_blanku0022u003edriver pageu003c / au003e.u003cbru003e Di bawah "Kirim permintaan", pilih "Borang Permintaan Rakan Pengiriman." U003cbru003eu003cimg class = u0022wp-image-245897u0022 style = u0022width: 550px; u0022 src = u0022 // www.alphr.com / wp-content / uploads / 2021/03 /Screenshot_6-94.pngu0022 alt = u0022u0022u003eu003cbru003e3. Isi borang. Masukkan alamat e-mel dan subjek anda, tambahkan butiran dan dokumen yang diperlukan.u003cbru003e4. Di bawah "Pilih topik", pilih "Saya Rakan Penghantaran Grubhub", kemudian "Aktifkan semula akaun saya." U003cbru003e5. Klik "Hantar" di bahagian bawah halaman.u003cbru003e6. Tunggu ahli pasukan sokongan menghubungi anda.u003cbru003eCatatan: Sekiranya anda masih memiliki Kad Pemandu Grubhub, anda harus melampirkan salinannya dan insurans kereta anda.u003cbru003eu003cimg class = u0022wp-image-205910u0022 style = u0022 lebar: 900pxu0022 src = u0022 // www.techjunkie.com / wp-content / muat naik / 2021/03 / Grubhub-Request.jpgu0022 alt = u0022Grubhub Requestu0022u003e

Bolehkah Saya Padamkan Ulasan di Grubhub?

Cukup lucu, anda tidak dapat mengedit atau menghapus ulasan yang anda tinggalkan melalui Grubhub. Hanya restoran sendiri yang boleh melaporkan ulasan dan meminta penghapusannya. Oleh itu, yang terbaik yang boleh anda lakukan ialah menghubungi restoran dan meminta mereka untuk mengemukakan ulasan anda. Cara terbaik untuk melakukannya adalah melalui e-mel - dengan cara ini, restoran dapat melampirkan bukti permintaan anda ketika menghubungi sokongan Grubhub. Jangan lupa menyebutkan nama pada ulasan dan tarikh penghantaran.

Mengapa Grubhub Membatalkan Pesanan?

Pesanan Grubhub anda boleh dibatalkan kerana pelbagai sebab. Selalunya, masalahnya terletak di restoran dan bukannya perkhidmatan penghantaran. Mungkin pesanan yang anda pesan kehabisan stok atau restoran mengalami jumlah pesanan yang tinggi. Kadang kala, pembatalan itu mungkin berlaku kerana masalah teknikal.

Pilih Pilihan Komunikasi Terbaik

Mudah-mudahan, dengan bantuan panduan kami, anda berjaya membatalkan akaun Grubhub anda. Seperti yang anda lihat, menyahaktifkan akaun pelanggan lebih mudah daripada membuang akaun pemandu. Syukurlah, sokongan Grubhub secara amnya bermanfaat dan cepat dijawab. Sekiranya anda seorang pemandu, hubungi terus ahli pasukan Grubhub menggunakan borang permintaan dengan sebarang pertanyaan yang berkaitan dengan rutin kerja anda. Dan sebagai pelanggan, gunakan pilihan sembang dalam talian pantas untuk pertanyaan kecil dan hantarkan e-mel sokongan untuk menyelesaikan masalah utama.

Apa pendapat anda mengenai ketidakmampuan untuk menghapus dan menyunting ulasan anda sendiri di Grubhub? Kongsi pendapat anda di bahagian komen di bawah.