Permainan

Cara Mendaftar sebagai CEO di GTA 5

Pemain mendapat banyak pilihan untuk dipilih di GTA Online, pendamping dalam talian untuk GTA 5 yang terkenal, berkat permainan yang menerima aliran kemas kini yang berterusan. Salah satu kemas kini lama memperkenalkan pelbagai organisasi, termasuk membenarkan pemain menjadi CEO dan memperoleh banyak faedah. Mendaftar sebagai CEO agak mudah, hanya perlu membeli barang terpilih di kedai di dalam telefon bimbit maya pemain.

Cara Mendaftar sebagai CEO di GTA 5

Inilah yang perlu anda ketahui tentang mendaftar sebagai CEO di GTA Online dan VIP di GTA 5 dan semua faedah yang anda dapat dari peningkatan ini.

Cara Mendaftar sebagai CEO di GTA

Proses sebenar menjadi CEO cukup mudah. Inilah yang perlu anda lakukan:

 1. Lawati laman web "Dynasty 8" di telefon bimbit (maya) anda.

 2. Anda akan melihat senarai pilihan pejabat. Beli pejabat (berharga sekurang-kurangnya $ 1 juta).
 3. Buka menu interaksi permainan.
 4. Pilih "SecuroServ" dari senarai menu.

 5. Pilih pilihan "Daftar sebagai CEO" untuk menyelesaikan proses pendaftaran.

Empat lokasi pejabat memenuhi keperluan kos berjuta-juta dolar:

 • Maze Bank West berharga minimum $ 1 juta.
 • Pusat Perniagaan Arcadius berharga $ 2.3 juta.
 • Lombank West berharga $ 3.1 juta.
 • Menara Bank Maze adalah lokasi paling mahal dengan harga $ 4 juta.

Setelah membeli lokasi, anda boleh memilih hiasan, perabot pilihan dan menambah pembantu ke pejabat sebelum atau selepas mendaftar.

Apa Yang Anda Dapatkan sebagai CEO?

CEO mendapat status VIP selama empat jam waktu nyata semasa pendaftaran. Beberapa kelebihan status VIP tidak termasuk undur atau cooldown untuk menggunakan ciri permainan biasa, akses yang tiada tandingan ke permainan dan pemain lain. CEO juga boleh memulakan sembilan pekerjaan eksklusif VIP, beberapa di antaranya memerlukan rakan sekerja untuk menyelesaikannya dengan berkesan. Beberapa misi memerlukan kenderaan khusus untuk diselesaikan juga. Kenderaan ini boleh didapati dengan membeli bangunan yang berkaitan seperti gudang dan pejabat yang lebih kecil dan hanya boleh didapati oleh CEO.

Sebagai tambahan, CEO mendapatkan pembantu eksekutif di pejabat, yang memberi mereka makanan dan faedah hubungan tambahan seperti memanggil Pegasus untuk pemain.

Pemain lain boleh menjadi rakan CEO, memberi mereka bonus dan wang kesetiaan tambahan setiap kali CEO menyelesaikan misi.

Setelah pemasa empat jam habis, pemain akan kehilangan status VIP dan perlu mendaftar semula selepas tempoh cooldown selama 12 jam.

Keupayaan CEO

Inilah kebolehan yang paling berguna semasa anda menjadi CEO:

 • Menaiki helikopter mewah ke mana-mana gudang atau lokasi kargo khas
 • Peluru tambahan
 • Testosteron Spawn Bull Shark
 • Dapatkan peluru yang sangat berat
 • Organisasi hantu; sembunyikan semua mata pasukan dan objektif misi dari peta selama tiga minit
 • Keluarkan tahap yang diingini dan lindungi dari tahap kenaikan selama dua minit
 • Nyatakan apa yang dilakukan oleh rakan sekerja anda

Cara Menjadi VIP GTA 5

Seperti CEO di GTA Online, GTA 5 mempunyai ciri VIP yang berkongsi sebahagian besar faedahnya. Inilah yang perlu anda lakukan untuk menjadi ahli VIP:

 1. Anda perlu mempunyai sekurang-kurangnya $ 50,000 dalam baki akaun watak anda untuk layak mendapat status VIP.
 2. Buka menu interaksi permainan.
 3. Tatal ke bawah sehingga anda melihat pilihan "SecuroServ" atau "VIP" di menu, kemudian pilih.

 4. Daftar sebagai ahli VIP dengan mengikuti arahan.

 5. Itu cukup banyak; anda kini dapat menikmati ciri tanpa pengecualian selama empat jam.

Seperti status Ketua Pegawai Eksekutif, VIP tamat selepas empat jam waktu nyata dan mempunyai cooldown 12 jam sebelum tersedia lagi. Sekiranya anda mahu melakukannya lagi, anda tidak perlu menghadapi masalah mendapatkan wang yang cukup untuk mendaftar lagi sebagai ahli VIP secepat mungkin.

Misi Khusus CEO

Semasa anda menjadi CEO, tindakan pertama anda biasanya adalah melakukan beberapa pekerjaan untuk mendapatkan kembali dana yang baru anda belanjakan untuk membeli pejabat. Nasib baik, kebolehan biasa tidak mempunyai cooldown atau timer hitung mundur selama status VIP. Pekerjaan CEO juga membayar sejumlah besar setelah selesai, menjadikannya pelaburan yang bermanfaat jika anda mempunyai sejumlah rakan sekutu yang berusaha menyelesaikannya.

Berikut adalah beberapa misi yang dapat anda sertai semasa anda berada dalam organisasi CEO.

Pemulihan Aset

Pemain (atau pemain) perlu mencuri kenderaan yang dikehendaki oleh polis dan menyerahkannya kepada sumbangan tertentu. Setiap kereta memberikan ganjaran $ 10,000, dan setiap motosikal atau basikal quad memberi hadiah $ 5,000.

Semasa bermain bersendirian, hanya satu kenderaan yang akan bertelur. Sekiranya bermain dalam kumpulan sehingga empat pemain, masing-masing mendapat motosikal atau quad untuk dicuri. Walau bagaimanapun, hanya dua kenderaan yang akan menghasilkan pekerjaan untuk sebilangan ahli pasukan.

Perlawanan Kematian Eksekutif

Misi yang serupa dengan deathmatches biasa, versi eksekutif mengadu seluruh organisasi antara satu sama lain. Organisasi yang disasarkan mesti menerima cabaran sebelum pekerjaan dapat dilanjutkan. Setiap CEO mendapat sepuluh nyawa, dan menghabiskan nyawa kehilangan mereka cabaran. Anggota organisasi lain boleh mati tanpa menjejaskan jumlah nyawa — ganjaran misi antara $ 15,000 hingga $ 20,000 kepada pemenang.

Pencarian Eksekutif

Mod persembunyian ini mendorong CEO untuk bersembunyi dan tidak dikesan dari pemain lain selama 10 minit. Anggota organisasi dapat melindungi CEO daripada ditemui, biasanya dengan membunuh mana-mana anggota parti carian. Sekiranya Ketua Pegawai Eksekutif tidak dijumpai, dia mendapat $ 25,000, dengan faedah tambahan daripada ahli organisasi yang berjaya mempertahankan kedudukan CEO.

Pengambilalihan Permusuhan

Sebilangan besar VIP boleh mengambil misi ini sekaligus. Objektifnya adalah untuk mencuri beg bimbit atau tangki Badak (bergantung pada versi pekerjaan) dari kawasan yang selamat dan menyerahkannya ke titik drop-off. Semua pemain segera mendapat tahap yang diinginkan selama tempoh misi — memberi ganjaran $ 10,000, dengan bonus pilihan berdasarkan prestasi.

Penglihatan

Ketua Pegawai Eksekutif mesti mendapatkan tiga paket di lokasi rawak (dipilih daripada 78 kemungkinan pilihan) di peta. Setiap lokasi peta memerlukan permainan kecil untuk membuka kunci. Misi ini adalah pada pemasa 15 minit, dengan ganjaran berdasarkan berapa lama masa yang diperlukan untuk diselesaikan. Ganjaran maksimum menghasilkan sehingga $ 25,000 selama kurang dari 5 minit.

Pencegahan Rompakan

Misi ini memerlukan CEO untuk membeli kapal layar. Apabila diaktifkan, pemain penyerang bertelur di pantai terdekat, sementara pemain bertahan (organisasi CEO) menghasilkan di kapal. Ketua Pegawai Eksekutif dan organisasinya harus mencegah penyerang dari bertahan di dek atas selama lebih dari 30 saat pada satu masa. Penyerang kalah jika kehabisan masa, memberikan CEO hingga $ 30,000.

Pemburu Kepala

Ketika dimulakan, CEO menerima senarai sasaran pembunuhan, yang sangat dilindungi oleh kenderaan perisai dan pengawal. Pemain lain di pelayan juga boleh datang untuk mempertahankan sasaran daripada cubaan pembunuhan. CEO dan pasukannya menerima hingga $ 30,000 bergantung pada jumlah sasaran yang dibunuh dan masa yang diperlukan untuk membunuh sasaran.

Penghantaran Udara

Dalam misi ini, organisasi CEO mesti mengumpulkan Cargobob yang telah diubah suai dan menggunakannya untuk mengambil dan menurunkan barang. Kargo itu bertelur di lokasi yang berdekatan dengan 39 titik tujuan yang mungkin. Pemain dan organisasi pesaing dapat memusnahkan Cargobob untuk mengelakkan misi. Ganjaran penerbangan antara $ 21,000 hingga $ 27,000, bergantung pada nilai dan masa yang diperlukan untuk menyelesaikan misi.

Pengangkutan

CEO mesti menghantar treler (diangkut oleh trak Phantom yang diubahsuai yang lebih tahan lama) sementara rakan sekerja melindungi mereka dari serangan saingan. Ketua Pegawai Eksekutif akan menang sekiranya mereka sampai ke destinasi tepat pada waktunya, dan semua ahli pasukan diberikan $ 20,000.

Dibajak

Organisasi ini menerima misi untuk menghancurkan tiga timbunan peti yang tersebar di seluruh Los Santos dan kawasan luar bandar. Mereka juga menerima Phantom Wedge yang telah dimodifikasi (yang sebelumnya harus mereka miliki untuk memulakan misi) yang bertelur berdekatan untuk bergerak di antara lokasi pada waktunya. NPC menjaga peti, tetapi pemain saingan juga digalakkan untuk melindungi beban. Ganjaran maksimum untuk pekerjaan ini ialah $ 30,000.

Dimuatkan Sepenuhnya

Memerlukan pemain untuk memiliki Ruiner 2000 untuk tersedia sebagai pekerjaan. Pemain mendapatkan versi kenderaan yang diubah suai dengan roket tanpa had untuk memusnahkan 10 kereta di sekitar peta. Pemain perlu berlumba terus untuk menyelesaikan misi, sementara NPC dan pemain lain di kawasan itu menghalang usaha organisasi. Pekerjaan itu memberi ganjaran sehingga $ 25,000 kepada organisasi kerana berjaya.

Serangan Amfibi

Dengan menggunakan Aqua Teknikal yang diubah suai, yang mesti dimiliki oleh CEO untuk memulakan tugas, organisasi mesti memusnahkan bekalan berhampiran salah satu dari tiga lokasi yang mungkin. Semua NPC di kawasan itu akan menembak, dan pemain saingan dapat menghancurkan Aqua untuk mengalahkan CEO. Misi ini memberikan $ 25,000.

Pengangkut

Ketua Pegawai Eksekutif perlu menggunakan Wastelander yang diubahsuai untuk menghantar kenderaan ke lokasi yang ditentukan di seberang peta sebelum pemasa habis. Seorang Wastelander perlu berada dalam simpanan CEO untuk membuka misi ini. Saingan dapat menghancurkan penghantaran untuk mengalahkan organisasi dan gagal dalam misi. CEO boleh menerima sehingga $ 24,000 untuk pekerjaan ini.

Dibentengi

Misi memerlukan CEO untuk membeli Armoured Boxville. Apabila ia bermula, Boxville yang diubahsuai muncul di dekatnya, dan tugas CEO adalah bertahan di dalam kenderaan dan melindunginya selama sepuluh minit. Sekiranya tidak ada pemain yang cukup di kawasan itu, NPC akan bertelur untuk memusnahkan Boxville. Organisasi ini menerima $ 30,000 setelah menyelesaikan misi.

Halaju

Dengan menggunakan Rocket Voltic, CEO mesti mengekalkan kelajuan sekurang-kurangnya 60 mph selama 10 minit untuk menang dalam misi ini. Sekiranya mereka melakukannya, mereka akan menerima sehingga $ 35,000, bergantung pada berapa banyak pusat pemeriksaan yang dicetuskan. Setiap pusat pemeriksaan mengurangkan pemasa dan pembayaran terakhir. Ketua Pegawai Eksekutif perlu membeli Rocket Voltic untuk membuka pekerjaan.

Meningkat

Organisasi mesti menggunakan Ramp Buggy dan motosikal untuk naik ke atas bumbung dan halangan lain untuk mengambil peti. Sekiranya mereka berjaya mendapatkan 15 peti di bawah 20 minit, mereka akan mendapat wang sehingga $ 40,000. CEO mesti memiliki Ramp Buggy untuk menyediakan misi ini.

Menimbun

Ketua Pegawai Eksekutif dan ahli pasukan lain mesti menggunakan basikal quad Blazer Aqua yang telah diubah suai untuk mengumpulkan 30 peti dalam 10 minit. Beberapa peti terapung di perairan di sekitar peta. Semakin banyak peti yang mereka kumpulkan, semakin baik pembayarannya, sehingga maksimum $ 35,000. Pemain lain dalam sesi boleh menghancurkan peti untuk menurunkan potensi pembayaran. CEO mesti memiliki Blazer Aqua untuk memulakan misi.

Anda Perlu Membelanjakan Wang untuk Menjana Wang sebagai CEO

Menjadi Ketua Pegawai Eksekutif adalah satu kesulitan yang mahal, tetapi dapat bermanfaat apabila kumpulan telah menghabiskan banyak masa permainan dan persiapan untuk langkah seterusnya dalam membuka misi yang banyak. Berhati-hatilah bahawa anda perlu sentiasa mendaftar semula untuk status VIP untuk menikmati semua kelebihan peranan tersebut.

Apa yang akan anda lakukan sebagai CEO di GTA Online? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.