Hiburan

Cara Mengadakan Pesta Jam Tangan Disney Plus

Seperti semua perkhidmatan streaming utama, Disney Plus mengikuti aliran streaming terkini. Pesta Disney Plus adalah sambungan streaming pesta Disney, dan ini membolehkan anda menonton filem, rancangan TV, dan kartun, dan berbual dengan rakan anda. Inilah cara mengadakan pesta Disney.

Cara Mengadakan Pesta Jam Tangan Disney Plus

Disney Plus Party mudah menjadi tuan rumah. Lancarkan pelanjutan Google Chrome dan buat pautan. Selepas itu, hantar jemputan dengan berkongsi pautan dengan rakan dan keluarga anda.

Setiap peserta perlu mempunyai langganan Disney Plus.

Cara Dapatkan Pesta Disney Plus

Pada saat penulisan, hanya pengguna Chrome yang dapat menggunakan pelanjutan Pesta Disney Plus. Pengguna Firefox, Opera, dan Safari tidak dapat menikmati ciri ini.

Cara terpantas untuk mendapatkan pelanjutan adalah dengan membuka Google Chrome dan menaip “Pesta Disney Plus"Di bar carian. Kemudian, ikuti pautan pertama yang muncul dan beli pelanjutan. Harganya $ 2.99.

mengadakan pesta menonton disney plus

Sambungan Sementara

Disney Plus Party adalah pelanjutan baru. Masih perlu diuji secara menyeluruh dan yang lebih penting, dikemas kini. Sebilangan pepijat dijangka, tetapi aplikasinya kelihatan bagus. Sekiranya anda tidak dapat memuat turun Pesta Disney Plus atau tidak berfungsi dengan betul, anda boleh mendapatkan pelanjutan sementara. Anda boleh menggunakannya semasa Disney menyingkirkan kemungkinan bug dalam pelanjutan rasmi.

Sekiranya Anda Dapatkan Pesta Disney Plus?

Pesta Disney Plus mungkin agak suram dan tidak boleh dipercayai pada masa ini, tetapi Disney akan mengemas kini dari masa ke masa. Katakan bahawa anda adalah pelanggan Disney Plus yang ingin menikmati pesta menonton dengan pelanggan lain dalam kalangan rakan dan keluarga anda. Pada satu ketika, anda mesti memuat turun Pesta Disney Plus. Oleh itu, anda juga boleh mencubanya lebih awal daripada yang lain.

Selain itu, beberapa pengguna sepenuhnya berpuas hati dengan aplikasinya, dan pelanjutannya mungkin sesuai dengan Chrome anda.

bagaimana mengadakan pesta disney plus

Sekiranya anda tidak mahu menikmati kandungan Disney Plus yang diselaraskan dengan rakan dan keluarga anda, anda boleh menunggu sebentar. Harganya mungkin sedikit melonjak, tetapi jangan berharap ia akan menjadi lonjakan besar.

Alternatif Parti Disney Plus

Terdapat juga alternatif untuk membuat pesta menonton untuk anda dan rakan dan keluarga anda. Namun, ingat bahawa alternatif ini adalah yang berbayar. Dan ya, anda masih memerlukan langganan Disney Plus untuk menggunakannya.

Nama alternatifnya adalah TwoSeven. Dengan perkhidmatan streaming yang kini memasuki pesta menonton dan mempercepat tarikh tayangan, TwoSeven telah memutuskan untuk menawarkan yuran langganan yang lebih rendah. Aplikasi ini membolehkan anda menyegerakkan Amazon Video, Netflix, YouTube, dan Disney Plus dengan harga hanya $ 3. Ia juga membawa pilihan sembang video ke meja.

Pilihan Penstriman Segerak yang Lain

Itu menyimpulkan kisah menyinkronkan kandungan eksklusif Disney Plus dengan rakan dan keluarga anda. Walau bagaimanapun, jika anda ingin menonton kandungan yang terdapat di pelbagai platform, terdapat banyak alternatif di luar sana.

Rabb.it pernah menjadi penyelesaian terbaik di sini. Namun, syarikat itu bubar tahun lalu dan dibeli oleh Kast, salah satu pesaingnya.

AndChill lebih merupakan pengalaman seperti Twitch, di mana anda boleh melayari ruang sembang. Anda boleh membuat bilik peribadi untuk rakan dan keluarga anda. Walau bagaimanapun, perkhidmatan ini kebanyakannya untuk menonton video YouTube dan Twitch.

Banyak aplikasi membolehkan anda mengakses kandungan Netflix, tetapi anda tidak akan menemui banyak pilihan untuk Disney Plus. Walaupun anda melakukannya, semua orang yang terlibat harus mempunyai langganan Disney Plus. Sejauh pilihan undang-undang.

Sekiranya Anda Menunggu?

Sekiranya anda mahukan akses ke kandungan Disney Plus yang berwarna-warni, membayar beberapa dolar untuk pelanjutan ini adalah idea yang baik. Sekiranya anda menghadapi masalah mencari pelanjutan, cuba cari yang sementara.

Sudahkah anda mencuba memuat turun Pesta Disney Plus? Adakah anda perlu menggunakan pelanjutan sementara? Sejauh mana anda menyukainya? Jangan ragu untuk membaca bahagian komen di bawah dengan sebarang pertanyaan, petua, atau pemikiran yang mungkin anda miliki mengenai Pesta Disney Plus ini.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found