Hiburan

Cara Mengadakan Pesta Crunchyroll Watch

Peminat anime boleh pilih-pilih. Dan mereka berhak - kandungan anime sangat pelbagai. Walaupun perkhidmatan streaming yang mengkhususkan diri dalam anime memang ada, Crunchyroll adalah salah satu penyelesaian paling popular ketika ini. Ia menampilkan lebih daripada 1,200 siri dan pelbagai rancangan simulcast.

Bagaimana Mengadakan Pesta Crunchyroll Watch

Namun, dengan trend pesta menonton meningkat, orang mula bertanya-tanya kapan mereka akan dapat mengalirkan kandungan Crunchyroll dengan sekumpulan rakan dan keluarga. Di bawah ini, anda akan mendapat sedikit lagi maklumat mengenai Crunchyroll. Tetapi pertama, mari kita lihat mengenai pesta menonton itu.

Bolehkah Anda Mempunyai Pesta Jam Tangan Crunchyroll Rasmi?

Netflix, Amazon, Disney Plus, dan pelbagai perkhidmatan penstriman lain telah melepaskan pilihan pesta menonton mereka. Ini telah menimbulkan persoalan kapan trend ini akan meningkat dengan perkhidmatan streaming yang lain. Sudah tentu, peminat Crunchyroll menanyakan soalan yang sama.

Jadi, adakah ciri yang membolehkan anda membuat pesta menonton Crunchyroll? Malangnya, platform ini tidak menawarkan pilihan ini secara rasmi, sekurang-kurangnya tidak seperti sekarang.

bagaimana untuk mengadakan pesta menonton crunchyroll

Perkara Paling Dekat dengan Pengalaman Pesta Jam Rasmi

Walaupun ini bukan pengganti untuk kemudahan pesta menonton, Crunchyroll melakukan streaming pesta dalam talian rasmi. Contohnya, pada bulan Februari, kami telah mengadakan Anugerah Anime tahunan kami. Crunchyroll memutuskan untuk mengalirkan acara ini.

Pengguna boleh menyertai siaran langsung di laman utama Crunchyroll, dan juga di laman web rasmi Anime Awards. Terdapat juga siaran langsung Sepanyol, dan acara itu disiarkan di platform media sosial seperti YouTube, Facebook, dan Twitch.

Oleh itu, pada 15 Februari, jam 5:00 petang PT, anda boleh menyertai pesta menonton Crunchyroll global dengan rakan anda dan berbual dengan pengguna yang serupa di seluruh dunia.

Alternatif

Setakat ini, tidak ada cara rasmi untuk membuat pesta jam tangan khusus untuk Crunchyroll dengan rakan anda. Anda tidak dapat memutar-mutarnya kerana masalah hak cipta.

Walau bagaimanapun, beberapa laman web mungkin membolehkan anda membuat pesta menonton, tetapi ini semua sumber pihak ketiga. Oleh itu, mereka adalah legaliti yang boleh dipersoalkan dan, walaupun sepenuhnya sah, mungkin tidak sah untuk anda mengalirkan kandungan Crunchyroll. Oleh itu, buat masa ini, anda harus mempertimbangkan untuk duduk dan menunggu.

Anda boleh menggunakan platform yang membolehkan anda membuat pesta menonton video anda, tetapi ini tidak ada kaitan dengan Crunchyroll. Sekiranya anda mempunyai Fullmetal Alchemist pada cakera keras anda, anda boleh mengalirkannya ke pesta menonton, terpisah dari Crunchyroll.

Kebaikan dan Keburukan Crunchyroll

Mari lihat platform Crunchyroll itu sendiri. Ia mempunyai perpustakaan anime yang luas, salah satu yang terbesar di antara penstriman anime. Apa sahaja peringkat yang anda pilih, anda mendapat sokongan streaming HD, yang tidak selalu berlaku dengan laman web streaming anime. Anda juga boleh menayangkan siaran langsung dan mendapatkan akses ke beberapa siri asal. Oh, dan ada juga kedai manga dan pakaian.

mengadakan pesta menonton crunchyroll

Masalah utama di sini ialah Crunchyroll tidak menawarkan muat turun luar talian. Itu bukan kelemahannya sendiri, tetapi jika anda dapat memuat turun anime dari laman Crunchyroll, anda akan dapat menonton streaming parti. Kelemahan lain ialah, jika anda menyukai dub anime, anda tidak akan mendapat banyak rancangan untuk dipilih.

Jam Tangan Crunchyroll

Pesta tontonan tetap merupakan konsep untuk pelanggan CrunchyRoll. Namun, ia mungkin menjadi kenyataan di masa depan, ketika gelombang pesta menonton terus menyapu dunia. Semua perkhidmatan penstriman lain menjadikan ciri ini tersedia, dan Crunchyroll kemungkinan besar berminat untuk mengikuti trend ini.

Adakah anda fikir bahawa pilihan pesta menonton Crunchyroll sedang dalam proses? Berapa lama anda berfikir sehingga pengumuman? Jangan ragu untuk menyertai perbincangan di bahagian komen di bawah.