Permainan

Cara Mengubah Jantina dalam Karat

Seseorang akan mengharapkan pilihan penyesuaian watak canggih dari permainan survival dunia terbuka berbilang pemain seperti Rust. Paling tidak, pilihan penyesuaian jantina atau bangsa. Malangnya, perkara tidak semudah yang terdapat di kebanyakan permainan video moden.

Cara Mengubah Jantina dalam Karat

Sebaik sahaja anda mencipta watak Rust, watak tersebut akan dikaitkan dengan ID akaun Steam anda. Permainan tidak meminta anda memilih jantina atau bangsa avatar anda. Dan setelah anda mendapat watak, itu sahaja. Tidak ada perubahan pada Steam ID itu. Sudah jelas bagaimana ini boleh mengecewakan - sekurang-kurangnya anda mahukan pilihan untuk memilih jantina avatar anda, bukan?

Dalam artikel ini, kami akan melihat apakah kami dapat membantu anda mengubah jantina watak, bangsa, dan ciri lain.

Bagaimana Mengubah Jantina Anda dalam Karat

Secara rasmi, tidak ada cara untuk mengubah jantina watak anda di dalam permainan. Sebenarnya, anda tidak perlu menyesuaikan watak anda pada awalnya. Ini bukan sebahagian daripada kesilapan pembangun; itu adalah pilihan yang disengajakan. Tujuan pencipta permainan adalah untuk membuat kumpulan pemain yang dihasilkan secara rawak dan seimbang sepenuhnya. Dan ini adalah kaedah politik yang paling betul untuk menyelesaikan sesuatu.

Secara semula jadi, keputusan ini telah menimbulkan kekecewaan bagi banyak pemain, beberapa di antaranya bahkan telah sepenuhnya menyerah pada permainan. Ada yang baru memutuskan untuk mengikuti arus, ada yang tidak keberatan dengan keputusan ini, sementara yang lain mula menggali kod permainan dengan tujuan mencari jalan untuk mempengaruhi penampilan watak pemain.

Cara paling mudah untuk menukar jantina watak anda adalah dengan menggunakan beberapa akaun Steam. Melihat bagaimana avatar Rust anda dihasilkan untuk Steam ID anda dan dikaitkan secara langsung dengannya, anda mungkin perlu membuat akaun Steam baru berulang kali sehingga anda mendapat kombinasi yang anda sukai. Lebih teruk lagi jika anda mencari jantina, bangsa, ukuran alat kelamin / payudara, potongan rambut, dll.

Sekiranya anda menggunakan ciri Steam Family Share, dan tidak ada ahli akaun Family Share anda yang memainkan Rust, anda mungkin akan mendapat beberapa percubaan lagi untuk mendarat avatar yang akan anda nikmati secara estetik.

Malangnya, anda mempunyai kawalan yang sangat kecil terhadap penciptaan watak anda di Rust. Mencuba set ciri yang sempurna adalah mustahil.

Cara Meretas Jantina Anda dalam Karat

Untuk "menggodam" jantina Rust anda, lakukan perkara berikut:

 1. Pastikan terdapat salinan Rust di dalam pustaka Steam anda.
 2. Pergi ke Profil Steam anda.

 3. Navigasi ke Edit Profil.

 4. Pilih tab Tetapan Privasi Saya. Sekiranya profil Steam anda belum diketahui umum, ubah profil tersebut.

 5. Pastikan Rust berjalan dalam mod Pentadbir. Setelah anda menyiapkan semuanya, pergi ke pustaka Steam.

 6. Klik kanan pada Rust dan pilih Properties.

 7. Pergi ke pilihan pelancaran.

Di sinilah anda akan mengubah tetapan jantina, warna, ukuran alat kelamin / payudara, dan gaya rambut. Ini adalah empat kategori penampilan yang boleh anda ubah. Walau bagaimanapun, jika anda menggunakan dua kod dalam kategori yang sama, permainan kemungkinan besar akan mogok. Berikut adalah kod yang ada.

Jantina:

 • Perempuan: -gdr20f
 • Lelaki: -gdr20m

Warna:

 • Asia: -rc_asn
 • Hitam Berat: -rcB_high
 • Hitam Rendah: -rcB_low
 • Putih Berat: -rcW_high
 • Putih Rendah: -rcW_low

Ukuran kemaluan / payudara:

 • Saiz 3 (besar): -sz6l
 • Saiz 2 (sederhana): –sz6m
 • Saiz 1 (terkecil): -sz6s

Gaya Rambut:

 • Gaya rambut1: -rcH_1
 • Gaya rambut2: -rcH_2
 • Gaya rambut3: -rcH_3
 • Gaya rambut4: -rcH_4
 • Gaya rambut5: -rcH_5

Walaupun banyak pengguna telah mengesahkan kaedah ini, tidak ada jaminan bahawa ia akan berfungsi untuk anda.

Sehingga baru-baru ini, anda boleh memanipulasi tetapan pelancaran Rust dan mempengaruhi sifat avatar anda. Anda mungkin menemui pelbagai tutorial dalam talian yang menasihati anda untuk membuat perubahan tersebut. Tetapi pembangun permainan telah memperbaikinya sehingga tidak berfungsi lagi.

Kembali ketika mereka memperkenalkan avatar wanita (titik di mana setengah watak di dalam permainan tiba-tiba beralih ke wanita), pembolehubah konsol "dev.gender" muncul, yang digunakan oleh pentadbir dan moderator pelayan. Pilihan ini juga telah dikeluarkan.

Cara Mengubah Jantina Anda dalam Karat

Pelbagai permainan, terutamanya permainan dunia terbuka berbilang pemain, menikmati faedah pelbagai plugin dan mod. Jadi, adakah mod / plugin yang membolehkan pengguna menukar jantina avatar mereka di dalam permainan? Kunjungilah mana-mana komuniti modding yang popular dan cari benang mod Rust. Anda pasti akan melihat banyak perkara - semua jalan buntu.

Penampilan watak Rust anda terikat dengan Steam ID anda, dan tidak ada plugin atau mod pihak ketiga yang dapat mengubahnya. Membolehkan modders mengakses ke Steam ID akan menyebabkan masalah yang jauh lebih besar daripada jantina dan penampilan avatar Rust.

Bagaimana Mengubah Perlumbaan Anda dalam Karat

Race adalah salah satu daripada empat kategori penampilan di Rust. Umumnya disebut sebagai "Warna". Perlumbaan watak anda diberikan kepada anda seperti jantina - sepenuhnya secara rawak. Satu-satunya cara untuk menukar perlumbaan avatar Rust anda adalah dengan menggunakan kaedah yang disebutkan di atas yang menggariskan kod untuk setiap warna perlumbaan yang tersedia. Sekiranya kaedah di atas tidak berfungsi, anda harus terus membuat ID Steam baru sehingga anda mencapai penampilan yang memuaskan.

Sekiranya anda dapat hidup dengan penampilan watak yang tidak sesuai dengan keutamaan estetika anda, kami mencadangkan anda melakukannya. Berpusing-pusing dengan kod permainan boleh mematahkan permainan, dan membuat banyak ID Steam untuk penampilan avatar Rust tidak akan mengubah pengalaman permainan anda.

Soalan Lazim Tambahan

1. Bolehkah anda menjadi gadis di Rust?

Ya, watak boleh jadi wanita di Rust. Masalahnya ialah kekurangan pilihan penyesuaian pemain - watak diberikan secara rawak, jadi ada kemungkinan 50% watak anda adalah jenis kelamin yang tidak sesuai dengan pilihan anda.

2. Bolehkah saya mengubah watak saya dalam Rust?

Malangnya, anda tidak boleh mempunyai banyak watak dalam Rust pada satu Steam ID. Anda bahkan tidak boleh menghapusnya dan membuat yang baru. Sekiranya anda menggunakan akaun keluarga di Steam, dan tidak ada ahli lain yang merancang bermain Rust, anda boleh mencuba nasib dengan akaun mereka.

Tetapi perlu diingat bahawa avatar Rust dihubungkan dengan Steam ID pemain, dan tidak ada yang menghapusnya. Untuk menukar watak dengan membuat watak baru, anda harus membuat ID Steam yang baru dan bermula dari awal, dan tidak ramai pemain yang bersedia untuk melakukan ini.

3. Bagaimana anda mengubah jantina dalam pengambilan pekerja di Rust?

Satu-satunya cara yang sesuai untuk mengubah jantina avatar anda di Rust adalah menggunakan pilihan kod yang disebutkan sebelumnya. Satu-satunya cara lain untuk menggunakan watak dengan jantina yang berbeza adalah dengan membuat yang baru dengan membuat ID Steam baru.

4. Adakah bernilai membeli Rust 2020?

Sekiranya anda menikmati persekitaran permainan PvP yang juga berdasarkan kerajinan, pembinaan, dan kelangsungan hidup, anda akan menyukai Rust. Sekiranya anda tidak peduli dengan penampilan watak anda, semakin baik, kerana Rust mengacak penampilan anda dari jantina hingga gaya rambut. Jadi, ya, Rust bernilai dibeli pada tahun 2020, dan masih bernilai wang anda pada tahun 2021.

5. Adakah karat mempunyai pemain tunggal?

Rust tidak mempunyai mod pemain tunggal kerana ini adalah permainan bertahan berdasarkan interaksi PvP. Terdapat mod PvE terhad yang digunakan sebagai pilihan latihan untuk orang yang menjalankan permainan untuk pertama kalinya. Walau bagaimanapun, Rust adalah mengenai berbilang pemain dan tidak terlalu memperhatikan permainan solo.

6. Adakah Rust masih popular?

Anda mungkin tidak menyedarinya, tetapi Rust pertama kali dilancarkan untuk Akses Awal pada tahun 2013. Namun, berkat beberapa pita iklan berprofil tinggi yang telah memilih permainan ini, Rust telah meningkat populariti dan meningkatkan minat dalam komuniti permainan. Jadi, bukan sahaja Rust masih popular, tetapi telah meningkat populariti seperti baru-baru ini.

7. Adakah Rust adalah permainan yang sukar?

Rust adalah permainan yang sukar dan tidak dapat dilupakan oleh reka bentuk. Bermain dengan pasangan atau puak digalakkan di sini. Permainan ini memberi ganjaran kepada kerjasama dan pembentukan pek berbanding permainan solo. Dalam setiap segi, Rust adalah permainan bertahan berbilang pemain yang sukar.

Estetika Jantina dan Fizikal dalam karat

Mengubah penampilan watak anda di Rust jauh lebih rumit daripada yang anda sangka. Sebenarnya, anda tidak bermaksud mengatakan apa-apa di sini. Namun, menggunakan kaedah kod yang telah kami gariskan di atas, mungkin satu-satunya pilihan anda untuk membuat watak yang sesuai dengan pilihan anda.

Kenyataannya adalah bahawa anda sebaiknya tidak mengendahkan aspek penampilan fizikal permainan. Dev tidak menyokong penyesuaian watak dan avatar anda terikat dengan Steam ID anda, jadi tidak ada plugin atau mod yang dapat membantu di sini. Fokus pada perkara yang benar-benar penting dalam permainan - permainan sebenar.

Kami harap kami dapat membantu anda mempelajari cara mengubah penampilan avatar Rust anda. Sekiranya anda mempunyai pertanyaan lain mengenai permainan atau perkara lain untuk ditambahkan, bahagian komen di bawah menanti.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found