Permainan

Cara Memeriksa Radio K / D Anda dalam Perang Moden

Sekiranya anda terbiasa dengan permainan Call of Duty dalam mod berbilang pemain, anda tahu apa yang diberitahu oleh papan skor standard dan mudah diakses. Anda dapat melihat pembunuhan, kematian, dan bantuan setiap peserta pertandingan.

Modern Warfare melakukan pembunuhan, kematian, dan bantuan, bukan hanya dalam permainan. Ketiadaan ciri ini mungkin tidak begitu menyeronokkan untuk pemain kasual. Tetapi ia boleh menjadi sedikit kemunduran.

Dalam artikel ini, kita akan mengetahui mengapa nisbah K / D penting dan menunjukkan kepada anda cara memeriksanya di platform utama di mana Modern Warfare tersedia.

Cara Periksa Nisbah K / D Perang Moden Anda

Sebelum kita memasuki K / D dan lebih banyak maklumat mengenainya, mari kita lihat bagaimana anda boleh mendapatkan maklumat ini. Sama ada anda bermain di Xbox One, PlayStation 4, Windows atau Mac, prinsipnya tetap sama.

Sememangnya, pertama, anda perlu melancarkan permainan.

Pergi ke mod Multiplayer.

Dalam berbilang pemain, pilih Berek.

Pilih tab Rakam dari senarai di sebelah kiri.

Anda akan melihat nisbah K / D di bahagian utama skrin.

Apakah Nisbah K / D?

K / D, juga disebut sebagai KD, adalah statistik penting dalam permainan tertentu. Anda telah membunuh dan kemudian kematian anda. Membunuh dengan jelas memberitahu anda berapa banyak pembunuhan yang anda buat semasa perlawanan, sementara kematian memberitahu anda berapa kali anda terbunuh. Gabungan, statistik ini membentuk nisbah Kill / Death atau K / D.

Jadi, jika anda telah menyingkirkan 9 lawan dalam satu perlawanan dan tersingkir 3 kali, K / D anda untuk perlawanan akan menjadi 3.0. Sekiranya anda telah membunuh 13 lawan dan mati 5 kali, K / D adalah 2.6. Semakin tinggi nisbah K / D, semakin baik untuk anda dan pasukan anda.

Tetapi mengapa perkara ini begitu penting?

Mengapa Ia Penting?

Mari kita luruskan satu perkara. Membunuh dan membantu pasti lebih penting daripada kematian di papan skor. Di mana membunuh dan membantu memperoleh mata dan memastikan pasukan anda menang, kematian hanyalah statistik.

Namun, semakin berpengalaman dan berpengalaman dalam Modern Warfare, semakin banyak anda akan memperhatikan data yang kurang jelas. Berapa lama perlawanan berlangsung (bergantung pada jenisnya)? Berapa banyak anda menang? Sejauh mana kesan anda dalam kemenangan pasukan anda? Sejauh mana kesan anda dalam kekalahan pasukan anda?

Nah, persoalan terakhir adalah mengenai kematian. Secara teknikal, anda boleh menjadi jenis pemain yang bermain dengan cepat. Anda pantas, tepat, dan tahu bagaimana memperbodohkan lawan anda dan memenangi pelbagai corak pembunuhan. Tetapi gaya permainan anda mungkin terlalu tergesa-gesa. Ini mungkin membuat anda sering terbunuh. Ingatlah, jumlah kematian anda kebanyakan hanya merupakan pembunuhan yang diperoleh pasukan musuh.

Untuk meningkatkan kemahiran anda dan belajar bagaimana mendapatkan keseimbangan membunuh, bantuan, dan kematian yang sempurna, anda pasti ingin dapat mengakses maklumat semacam ini pada pertengahan perlawanan.

Sayangnya, secara lalai, Modern Warfare tidak menawarkan papan skor pertengahan perlawanan. Anda boleh mengakses Rekod di Berek dan melihat nisbah K / D anda, tetapi ini tidak tersedia semasa anda bermain.

Betul, di mana sahaja platform yang anda mainkan, anda tidak akan dapat mengakses pembunuhan atau kematian anda di tengah-tengah permainan. Sekurang-kurangnya tidak secara lalai.

Cara Mengakses K / D Anda Semasa Pertandingan

Industri permainan telah berkembang menjadi raksasa dalam dekad yang lalu. Mereka bermaksud perniagaan, dan mereka bermaksud perniagaan sepanjang masa. Ini berlaku terutamanya untuk tajuk dan siri popular, seperti Modern Warfare.

Anda dapat mengakses nisbah K / D anda semasa perlawanan anda pada bila-bila masa. Dan tidak, anda tidak memerlukan hack. Ia jauh lebih mudah, kasar dan mungkin disukai.

Pada dasarnya, ada jam tangan dalam permainan yang boleh anda kenali sebagai Time to Die. Ya, jam tangan sebenar yang akan dipakai avatar anda di tangan. Dengan menekan satu butang, anda boleh melihat jam Time to Die anda dan melihat berapa banyak kematian dan kematian yang anda alami. Cukup berguna, bukan?

Ya, kecuali ciri ini tidak percuma. Ia sebenarnya adalah sebahagian daripada bundel Mother Russia dan harganya 2.000 Poin COD. Ya, dengan kata lain, ia akan mengembalikan wang anda sebanyak 20 dolar. Bundel ini juga tidak tersedia buat masa ini, jadi anda harus menunggunya untuk dikitar semula sehingga bahkan oleh aksesori di tempat pertama.

Setelah mendapat bundel Mother Russia, anda dapat memilih jam tangan K / D yang berguna. Tetapi tidak sesederhana itu, dan Call of Duty belum membuat ini cukup jelas. Tetapi inilah cara untuk melakukannya. Pertama, anda mesti memilihnya.

  1. Pertama, pergi ke menu Multiplayer, setelah anda melancarkan permainan.
  2. Kemudian, pilih tab Senjata.
  3. Dari senarai, pilih Tonton Pilih.
  4. Anda semestinya dapat melihat tonton Waktu Mati dalam senarai. Lengkapkannya.
  5. Avatar anda kini dilengkapi jam Tangan untuk Mati.

Melihat Tontonan Sepanjang Masa

Jam Tangan untuk Mati akan berada di sebelah kiri avatar anda. Senjata terbaik yang membolehkan anda melihat jam tangan setiap masa (kerana avatar anda memegangnya dengan cara yang betul) adalah Assault Rifles dan SMG. Dengan membawa senapang tertentu, jam tangan anda akan dikaburkan atau di luar skrin sepenuhnya. Contohnya, Uzi dan Kilo 141 akan memberi anda pemandangan jam tangan yang hebat. Walau bagaimanapun, avatar anda akan menahan MP5 dan MP7 sedemikian rupa sehingga jam tangan akan dikaburkan.

Ia tidak ideal, tetapi ia sebenarnya. Tidak ada yang memberitahu anda bahawa anda harus memilih senjata anda berdasarkan seberapa kelihatan jam tangan K / D anda. Walau bagaimanapun, anda mungkin mahu mengingatnya.

Menggunakan Gerakan

Dalam Modern Warfare, terdapat kategori dalam permainan yang disebut Gestures & Sprays. Ia seperti apa sebenarnya. Pada PC dan Mac, anda perlu menahan butang papan kekunci T dan kemudian menggunakan tetikus anda untuk memilih semburan atau gerak isyarat. Di Xbox One dan PlayStation 4, anda perlu menahan D-pad ATAS untuk mengakses roda Gerakan & Semburan dan kemudian gunakan tongkat analog yang tepat untuk membuat pilihan.

Secara lalai, anda akan menemui pilihan Watch Interact di roda Gerakan & Semburan. Pilihlah, bagaimanapun, dan avatar anda akan membuat pergerakan tangan yang pelik dan tidak akan memaparkan jam tangan anda. Ini kerana fungsi Watch Interact tidak berfungsi dengan sebab tertentu. Anda memerlukan fungsi Check Watch untuk mengakses jam tangan K / D dalam permainan menggunakan roda Gerakan & Semburan. Berikut adalah cara menambahkan fungsi ini ke Gerakan & Semburan.

  1. Pergi ke tab Berek.
  2. Pilih Identiti dari senarai.
  3. Pergi ke Gerakan & Semburan dan pilih pilihan ini.
  4. Lengkapkan ciri Check Watch di bawah kategori Isyarat.
  5. Pilih slot pada roda Gerakan & Semburan.

Sekarang, anda boleh memeriksa pembunuhan dan kematian anda semasa permainan pada bila-bila masa.

Soalan Lazim Tambahan

Berapakah purata Nisbah K / D?

Nisbah K / D purata dalam Call of Duty: Warzone berada di sekitar 0,95: 1 atau jelas 0,95. Ini kerana mungkin mati tanpa dibunuh oleh sesiapa pun. Tidak ada statistik rasmi untuk Call of Duty: Modern Warfare di luar sana, tetapi jumlahnya sangat mungkin di taman permainan itu.

Apakah nisbah K / D yang baik?

Nisbah K / D yang baik dalam Modern Warfare dianggap 1.5 atau lebih kurang. Atau 1.5 membunuh hingga setiap kematian. Pemula pasti akan terbunuh lebih kerap daripada membunuh, begitu juga kebanyakan pemain. Inilah sebabnya mengapa 1.5 dianggap sebagai nisbah yang baik, misalnya 12 kematian dan 8 kematian.

Adakah saya perlu membayar untuk melihat maklumat ini? Atau adakah ia percuma?

Malangnya, Modern Warfare tidak dilengkapi dengan kaunter nisbah K / D dalam permainan. Anda mesti mendapatkan bundel Mother Russia yang disertakan dengan jam Tangan untuk Mati. Ini akan menjadikan anda kembali sekitar $ 20. Walau bagaimanapun, mengakses nisbah K / D sangat mungkin dari menu utama permainan. Seperti yang dijelaskan di atas, pergi ke Multiplayer> Barracks> Record untuk mendapatkan maklumat ini.

Adakah K / D penting dalam CoD?

Sudah tentu, ia berlaku. Untuk mana-mana pelepasan Call of Duty, nisbah K / D sangat penting. Sekiranya anda membunuh satu pemain musuh dan mati 20 kali, anda akan mencederakan pasukan anda. Sebaliknya dan anda pasti memberi semangat kepada pasukan anda.

Call of Duty: Modern Warfare dan Nisbah K / D

Malangnya, memeriksa nisbah K / D di Modern Warfare tidak semudah yang dikeluarkan dalam siaran Call of Duty yang lain. Untuk mengakses nisbah K / D yang sesuai, anda harus membayarnya. Ada yang mengatakan bahawa ini disengajakan oleh pihak pembuat untuk menjadikan pengalaman berbilang pemain lebih santai untuk pemain baru. Tetapi kemudian, Activision memutuskan untuk menjual kembali ciri ini kepada pemain tegar. Walau bagaimanapun, jam untuk Mati tidak memberikan pemain permainan peningkatan yang sebenarnya.

Adakah ini menjadikan perkara lebih jelas untuk anda? Adakah anda berjaya mengaktifkan ciri Time to Die? Adakah anda menjumpai Sprays & Gestures? Beri tahu kami di komen di bawah dan jangan ragu untuk mengemukakan sebarang pertanyaan yang mungkin anda ada.