Media Sosial

Cara Menghapus Semua Catatan Reddit

Sekiranya anda pengguna Reddit lama, kemungkinan anda menyesal sekurang-kurangnya beberapa catatan yang telah anda kongsi dengan komuniti. Menjauhkan diri untuk berkongsi pendapat yang tidak popular adalah perniagaan seperti biasa di Reddit, sehingga banyak pengguna akhirnya berharap mereka menyimpan pendapat mereka kepada diri mereka sendiri.

Walaupun ini tidak berlaku, menyapu papan tulis dengan bersih dan memulakan bunyi segar seperti idea yang baik bagi sesetengah orang. Sekiranya ini berlaku untuk anda, anda mungkin menginginkan kaedah untuk menyingkirkan semua catatan Reddit anda.

Malangnya, Reddit tidak menawarkan pilihan seperti itu. Versi lama dan reka bentuk semula tidak menawarkan ciri penghapusan pukal, jadi pilihan anda bergantung pada kerja manual dan menggunakan sumber luaran.

Lebih teruk lagi, ini mungkin bukan pilihan untuk pengguna yang mempunyai ratusan atau ribuan siaran. Jadi apa yang anda boleh buat?

Tiada Pemadaman Massa? Tiada masalah

Sekiranya anda kecewa dengan kekurangan ciri penghapusan pukal, jangan takut, kerana ada pilihan lain yang anda miliki.

Secara amnya, apa yang akan dilakukan orang dalam situasi ini adalah menghapus akaun mereka dan bermula dari awal. Sebelum anda mempertimbangkan perkara ini, ingatlah bahawa Reddit sedikit berbeza dari platform lain, kerana semua catatan dan komen anda dibiarkan untuk dilihat oleh semua orang setelah anda memadamkan akaun anda.

Mengeluarkan akaun anda dari komuniti tidak membuat apa-apa. Nama anda, bersama dengan semua perkara yang pernah anda siarkan masih ada di pangkalan data Reddit dan tersedia untuk umum.

Nasib baik, ada jalan penyelesaiannya, dan ia memerlukan penggunaan salah satu daripada banyak skrip yang dirancang untuk menghapus data anda dari wajah Reddit.

Cara Menghapus Pos Reddit

Sekiranya anda mahu memadamkan hanya satu siaran, anda boleh. Sekiranya anda mempunyai beberapa catatan, ini bukan penyelesaian terbaik. Tetapi, jika anda hanya mempunyai segelintir, ini mungkin lebih cepat daripada beberapa kaedah yang akan kami senaraikan di bawah.

Untuk memadamkan satu catatan Reddit, lakukan ini:

 1. Buka Reddit di tetingkap penyemak imbas dan log masuk.
 2. Klik pada nama pengguna anda di sudut kanan atas, kemudian pilih 'Profil'.

 3. Klik pada ‘Posts’ di bahagian atas. Kemudian, klik ‘Teratas’ atau ‘Panas’ jika tidak ada yang muncul.
 4. Klik tiga titik mendatar di sebelah siaran yang ingin anda padamkan. Kemudian, klik ‘Padam’.

Tidak seperti dengan akaun yang baru kami gunakan, anda mungkin mempunyai beberapa siaran. Yang bermaksud bahawa ini boleh memakan masa yang sangat lama. Oleh itu, jika anda tidak mahu memadamkan keseluruhan akaun anda, terdapat beberapa jalan penyelesaian.

RES - Kawan Terbaik Reddit Anda

RES (Reddit Enhancement Suite) adalah pelanjutan penyemak imbas yang membuka banyak kemungkinan yang bukan berasal dari Reddit. Di antaranya adalah pilihan untuk menghapus semua catatan, komen, dan sumbangan lain yang telah anda buat kepada komuniti.

RES menawarkan sokongan untuk pelbagai skrip yang membolehkan anda memanipulasi data Reddit anda secara pukal. Setelah memasangnya, berikut cara menghapus semua catatan dan komen anda:

 1. Muatkan sebanyak mungkin catatan dan komen di halaman dengan menggunakan RES.
 2. Pukul Ctrl + Shift + J untuk mengakses konsol alat pembangun.
 3. Tampal kod berikut ke dalam konsol:

var $ domNodeToIterateOver = $ ('. del-button .option .yes'), currentTime = 0, timeInterval = 1500; $ domNodeToIterateOver.each (function () {var _this = $ (this); currentTime = currentTime + timeInterval; setTimeout (function () {_this.click ();}, currentTime);});

 1. Pukul Masukkan untuk menjalankan Skrip.

Petua pro: "TimeInterval = 1500" adalah masa antara setiap klik Padam butang. Sekiranya anda ingin mempercepat proses ini, anda boleh menurunkan nilainya menjadi 500.

Ini adalah proses yang agak mudah, tetapi beberapa pengguna yang kurang mahir teknologi mungkin masih menganggapnya agak menyusahkan. Syukurlah, ada penyelesaian yang lebih mudah.

Suite Power Delete

Power Delete Suite adalah skrip komprehensif yang jauh lebih mampu daripada penyelesaian pertama kerana pelbagai pilihannya. Anda boleh menapis siaran yang ingin anda hapus dengan pelbagai kriteria, mengeksport data anda sehingga anda dapat menyimpannya, dan melakukan semua jenis perkara yang tidak diizinkan oleh Reddit.

Semua ini dimungkinkan oleh 660 baris kod. Adakah ini bermakna anda harus bermain dengan mereka? Tidak sama sekali. Jiwa baik yang mencipta Power Delete Suite memasukkan semua kod tersebut ke dalam satu butang yang boleh anda klik untuk mengakses semua ciri.

Yang perlu anda lakukan ialah tarik butang ke bar alat Penanda Halaman anda dan log masuk ke akaun Reddit anda. Selepas itu, tekan sahaja butang yang muncul, dan anda akan mendapat banyak pilihan yang membolehkan anda menghapus semua siaran yang tidak lagi anda perlukan.

Salah satu perkara terbaik mengenai Power Delete Suite adalah privasi. Ia tidak melakukan penjejakan, pembalakan, atau komunikasi dengan pelayan peribadi. Seluruh proses dapat dilakukan tanpa nama, jadi maklumat peribadi anda disimpan dengan selamat.

Padamkan Semua Komen

Oleh kerana anda berada di sini, kami akan menggunakan kaedah termudah untuk menghapus semua komen Reddit anda juga! Anda perlu menggunakan Google Chrome dengan pelanjutan Nuke Reddit untuk melakukan ini. Tetapi hanya memerlukan beberapa saat untuk menghapuskan semuanya.

Catatan: Kami menggunakan Reddit versi Klasik untuk ini. Sekiranya versi yang lebih baru tidak bekerjasama, beralih ke Classic Reddit dengan mengklik nama pengguna anda di bahagian atas, kemudian klik pada 'Visit Old Reddit.'

Sekarang, mari pasang Nuke Reddit Extension ke Chrome dan mula bekerja!

 1. Log masuk ke Reddit dan klik pada Nuke Extension.

 2. Pilih pilihan untuk 'Timpa dan Hapus Semua Komen Saya.'
 3. Biarkan pelanjutan Chrome melakukan keajaibannya.

 4. Kembali ke Reddit dan periksa komen. Mereka semua mesti hilang.

Kata Akhir

Skrip ini adalah pilihan terbaik anda untuk menghapus semua catatan Reddit anda. Sekiranya anda tidak mahu menjadi sebahagian daripada komuniti lagi, anda masih perlu melakukan ini untuk membuang semua jejak profil anda.

Dan jika anda hanya mahu membuang beberapa catatan, Power Delete Suite ada untuk anda. Hanya dengan beberapa klik, anda boleh membersihkan profil Reddit anda dengan teliti dan membersihkan semua catatan yang tidak diingini.

Cubalah skrip ini, dan jangan lupa untuk berkongsi pengalaman anda di bahagian komen. Sekiranya anda mempunyai soalan lain yang berkaitan dengan Reddit, teruskan dan kongsikan juga.