Internet

Cara Mendapatkan Pas Tetamu Crunchyroll

Sekiranya anda menyukai anime atau TV Asia, kemungkinan anda pernah mendengar mengenai Crunchyroll. Ini adalah perkhidmatan streaming premium yang menawarkan rancangan TV anime dan import serta siri simulcast. (Dengan sedikit usaha, anda bahkan boleh memuat turun video dari Crunchyroll.) Ini adalah salah satu platform streaming anime dan manga yang paling popular sekarang. Tetapi ia memerlukan wang.

Cara Mendapatkan Pas Tetamu Crunchyroll

Sekiranya anda tidak berkemampuan untuk membayar, selalu ada kad masuk Crunchyroll. Pass tamu Crunchyroll adalah insentif yang mereka tawarkan kepada pengguna premium. Ini membolehkan pengguna mengajak rakan untuk memeriksa laman web ini secara percuma. Sebulan sekali, akaun premium harus dikreditkan dengan kod pas tetamu yang boleh dikongsi oleh pengguna. Apabila anda menerima kod tersebut, anda boleh memasukkannya ke halaman pas tetamu Crunchyroll dan menerima 48 jam akses percuma ke perkhidmatan premium Crunchyroll. Anda dapat melihat bagaimana ini berfungsi untuk keuntungan Crunchyroll sebagai gimik pemasaran, memberi gambaran ringkas mengenai perkhidmatan ini.

Masalah dengan sistem ini (dari sudut pandang pengguna) adalah bahawa ia sedikit berselang. Saya tahu beberapa orang yang menjadi ahli dan mereka berdua melaporkan bahawa beberapa bulan mereka mendapat kad tamu Crunchyroll untuk dikongsi dan beberapa bulan mereka tidak.

Crunchyroll mengatakan ini mengenai pas tetamu:

"Tiket Tetamu adalah perkhidmatan percuma, bukan jaminan dari tawaran Premium, dan saat ini tidak disokong. Kami sedang menilai sama ada akan terus memberikannya sebagai perkhidmatan atau tidak. Kami meminta maaf, tetapi kami tidak memberikan pas tertangguh. Sekiranya anda kadang-kadang ingin berkongsi Keahlian Premium Crunchyroll dengan rakan selama dua hari, sila hubungi kami menggunakan pautan di bawah dengan nama pengguna atau e-mel log masuk rakan itu, dan kami boleh menetapkannya. "

Pas Tetamu Crunchyroll

Crunchyroll tidak semahal $ 6,95 sebulan. Malangnya, jika anda menambahkannya di atas langganan Netflix, Hulu, Spotify dan permainan, semuanya akan bertambah hingga banyak. Laman web ini memang mempunyai salah satu perpustakaan anime dan manga undang-undang terbesar di sekitar, bagaimanapun, ini bernilai pelaburan jika anda mempunyai wang tunai tambahan. Jika tidak, anda boleh mendapatkan kad tamu Crunchyroll dengan mudah.

Pas tetamu Crunchyroll bukan akaun premium penuh dan mempunyai had. Masa terhad kepada 48 jam dan jumlahnya terhad kepada 10 pas untuk tempoh enam bulan. Oleh itu, jika anda membuat akaun percuma dan menggunakan pas tetamu, anda harus berselisih dalam tempoh 48 jam. Oleh kerana anda hanya boleh menggunakan hingga 10 hantaran setiap enam bulan, anda pada dasarnya akan mengadakan pertunjukan setiap beberapa minggu dan kemudian tunggu sebentar untuk melakukannya sekali lagi.

Bagaimana cara mendapatkan pas tetamu Crunchyroll

Tempat terbaik yang saya dapati untuk mendapatkan pas tetamu Crunchyroll adalah dari rakan yang melanggan laman web ini. Ini adalah bagaimana Crunchyroll mahu ia berfungsi, pada akhirnya - pada dasarnya menyebarkan perkhidmatan mereka melalui mulut ke mulut. Perhubungan peribadi itu harus menjamin hantaran pada satu ketika atau yang lain bergantung pada berapa banyak rakan lain yang menginginkannya. Sekiranya anda tidak mengenali sesiapa yang merupakan ahli premium, terdapat beberapa cara lain untuk mendapatkan pas.

Laluan Tetamu Mingguan Reddit MegaThread

The Reddit Weekly Guest Pass MegaThread adalah cara yang baik untuk merebut pas tetamu Crunchyroll. Anda akan menjumpai utas setiap Khamis di subreddit Crunchyroll. Kelemahannya ialah anda harus cepat memanfaatkannya. Pengguna menghantar kod pas tetamu secara langsung di utas, yang bermaksud mana-mana pembaca dapat menggunakannya dengan segera. Mungkin memerlukan sedikit percubaan dan kesilapan untuk mencari yang tidak dituntut. Pada masa penulisan, namun terdapat banyak kod yang ditawarkan.

Forum anime

Crunchyroll mempunyai forumnya sendiri dengan Thread Pas Tetamu Rasmi sendiri. Sekali lagi, kod pas tetamu disiarkan secara terbuka sehingga memerlukan beberapa percubaan untuk mencari yang sesuai. Pada masa ini, terdapat puluhan halaman ke utas ini, dengan entri terbaru hanya berusia beberapa jam. Sekiranya utasnya dikemas kini secara berkala, anda mesti mencari hantaran di sini dengan mudah.

Jika tidak, terdapat puluhan forum anime lain di sekitar. Sebahagiannya pasti mempunyai versi sendiri dari utas pas tetamu Crunchyroll. Sedikit penggalian pada enjin carian atau komuniti peminat dalam talian mungkin menemui harta karun.

Facebook

Facebook juga merupakan sumber hantaran tetamu Crunchyroll yang baik. Kumpulan seperti Anime Fanatics International dan Anime Monk telah terkenal dengan hantaran. Walaupun mereka tidak muncul dalam siaran, berinteraksi dengan pengguna lain dan membincangkan Crunchyroll dapat melihat anda ditawarkan hantaran sekiranya ada. (Pada akhirnya, ini kembali ke strategi pertama kami: mempunyai rakan dengan langganan Crunchyroll. Sekiranya anda tidak mempunyai rakan seperti itu, tidak ada salahnya membuat lebih banyak rakan yang berkongsi minat anda dengan anime!)

Terdapat puluhan, jika tidak beratus-ratus kumpulan anime lain di Facebook dan rangkaian sosial lain. Lakukan sedikit kajian, hubungi dan anda tidak pernah tahu apa yang mungkin anda dapati!

Sistem hantaran tetamu Crunchyroll nampaknya terkesan dan tidak dijamin. Sekiranya anda tidak mahu kad masuk, anda boleh mendaftar untuk akaun dan mendapat akses percuma selama 14 hari. Dengan jumlah e-mel sekali pakai, ini mungkin pertaruhan yang lebih baik daripada pas tetamu. Sekiranya anda menyukainya, anda mungkin ingin mencari wang untuk akaun premium anda sendiri and dan kemudian anda dapat melengkapkan lingkaran kehidupan dengan menyerahkan pas tetamu anda sendiri!

Adakah anda tahu mengenai sumber hantaran tetamu Crunchyroll lain yang baik? Ada yang ada? Beritahu kami di bawah jika anda melakukannya!