Internet

Cara Dapatkan Kad Quest di Hearthstone

Sejak pengembangan "Journey to Un'Goro" keluar, Hearthstone menerima kad dan pencarian jenis baru. Permintaan Legenda menawarkan ganjaran yang menarik jika anda dapat memenuhi objektifnya.

Cara Dapatkan Kad Quest di Hearthstone

Iterasi pertama pencarian memberikan hadiah kad. Namun, pengenalan semula mereka ke permainan mengubah sistem ganjaran untuk mengubah kekuatan wira kelas. Sekiranya anda baru atau kembali ke permainan, jangan risau. Melengkapkan kepala anda ke sistem kad pencarian legenda tidak begitu sukar.

Cara Dapatkan Kad Pencarian Legenda di Hearthstone

Terdapat beberapa cara untuk mendapatkan kad pencarian legenda. Kaedah paling mudah adalah membeli pek ketika pengembangan keluar. 10 pek pertama yang anda beli semestinya sudah memberikan kad pencarian legenda pertama anda.

Selepas itu, mereka menjadi semakin langka. Sudah tentu, pek tidak percuma jadi proses ini mungkin memerlukan sedikit pelaburan dan masa.

Anda juga boleh membuat kad pencarian legenda di Hearthstone, tetapi, berhati-hatilah kerana kad itu sangat mahal. Setiap kad memerlukan 1.600 Arcane Dust. Sebagai rujukan, kad legenda yang mengecewakan hanya memberikan 400 habuk sementara kad epik, jarang, dan biasa memberikan masing-masing 100, 20, dan 5 habuk.

Apakah Ganjaran Hearthstone?

Menyelesaikan pencarian dan pencapaian dapat memberi anda pelbagai penghargaan di Hearthstone. Sebagai contoh, setelah mencapai ambang pengalaman tertentu di Rewards Track, anda membuka ganjaran tertentu.

Anda boleh mendapatkan kad, pek kad, atau emas yang boleh anda gunakan untuk membeli bungkusan lain. Anda juga boleh mendapat ganjaran di Hearthstone dengan menyelesaikan pencarian perkenalan sebagai pemain baru. Memenangi tiga perlawanan di kedua-dua tangga memberikan pemain 10 Emas. Anda boleh memperoleh sehingga 100 Emas setiap hari jika memenangi tiga set pertandingan.

Malah kedudukan anda di tangga membawa hadiah pada setiap akhir bulan. Pemain dengan kedudukan teratas dapat menerima kad epik emas dan emas biasa.

Untuk kad, beberapa ganjaran adalah khusus kelas. Anda memperolehnya setelah melepasi had tertentu di kelas anda.

Apakah Semua Kad Pencarian di Hearthstone?

Sejak diperkenalkan kepada permainan ini, koleksi kad pencarian di Hearthstone mencapai jumlah keseluruhan 23. Anda boleh mendapatkannya dalam jadual berikut:

Aktifkan ObeliskMembangunkan PembuatPencurian BazaarMerosakkan Perairan
Mengalahkan AnomaliPotensi DrakonikHati Fire PlumeHack Sistem
Perjalanan ke CatacombsPerjalanan ke CatacombsRaksasa RimbaPengorbanan Lakkari
Membuat MumiaBuka Jalan PintuMenyerbu Kuil LangitArkeologi Tertinggi
Gua di BawahGua di BawahKaleidoskop TerakhirRatu Marsh
Satukan MurlocsBuka kunci VaultPotensi yang Tidak Dimanfaatkan

Soalan Lazim Tambahan

Sekiranya anda mempunyai lebih banyak soalan mengenai Quest Pack, kami ada jawapannya di sini!

Pek Kad Apa yang Perlu Saya Beli di Hearthstone?

Jangan risau jika anda belum bermain Hearthstone sejak dilancarkan. Permainan berubah sepanjang masa tetapi anda selalu dapat membeli pek dari pengembangan lama.

Dengan garis masa peluasan pengembangan semasa, pada satu pengembangan setiap empat bulan, pemain mendapat set kad baru tiga kali setahun. Setiap set sering merangkumi 135 kad baru, bersama mekanik permainan yang hebat dan sinergi baru.

Strategi membeli yang baik untuk diingat adalah memilih 10 pek pertama dari setiap pengembangan baru. Kadar penurunan Hearthstone menjamin satu penurunan kad legenda untuk 10 pek pertama. Selepas itu, peluang untuk mencari kad legenda menjadi separuh.

Sekiranya anda mahukan beberapa pek kad yang mesti ada, perhatikan pilihan berikut;

Setiap pemain yang ingin mengalami semua yang ditawarkan Hearthstone memerlukan set kad "Klasik". Ia mempunyai 245 kad, yang kebanyakannya boleh digunakan untuk beberapa kelas. Set ini mengandungi kad legenda yang kuat dan barang dan barang yang sangat berguna.

Walaupun ini bukan kad yang paling dicari, asas pemain bersetuju bahawa pendatang baru harus mengutamakannya sehingga mereka menyelesaikan koleksi. Tanpa dek ini, ada sedikit peluang untuk menikmati permainan yang kompetitif.

Pek "Descent of Dragons" mula dilancarkan pada bulan Disember 2019. Boleh dikatakan salah satu pengembangan terbaik di Hearthstone dan mengandungi pelbagai kad legenda yang hebat. Anehnya, jika tidak semua kad legenda menjadikannya menjadi metagame Hearthstone, tidak seperti kad dari pengembangan lain.

"Saviors of Uldum" adalah pek kad kedua terbaik dalam permainan. Ia tiba dengan pengembangan Ogos 2019. Banyak pemain bergantung pada kad-kad dalam koleksi "Saviors of Uldum" sebagai blok bangunan dek mereka. Kad epik dalam set ini sangat kuat dan hampir semua kad legenda dapat dilihat.

Pukul berapakah Pencarian Baru Muncul di Hearthstone?

Untuk mendapatkan pencarian baru, anda memerlukan slot terbuka. Sekiranya anda memilikinya, maka pencarian baru akan muncul setiap hari Isnin. Pemain menerima pencarian mereka pada tengah malam, waktu pelayan. Perkara yang sama berlaku untuk pencarian mingguan dan harian.

Berapa kerapkah anda mendapat pertanyaan di Hearthstone?

Pemain mendapat objektif pencarian setiap minggu. Menyelesaikan pencarian memberikan poin pengalaman yang dikira dalam Reward Track. Misi mingguan menawarkan lebih banyak pengalaman daripada pencarian harian, kerana memerlukan lebih lama untuk diselesaikan.

Pada awal setiap minggu, pemain menerima tiga pencarian mingguan. Satu pencarian akan memberi anda 2,500 XP sementara dua yang lain hanya memberikan 1,750 XP. Anda mungkin boleh mengikuti pencarian atau jalankan kembali yang tidak anda sukai, dengan had satu roll setiap hari.

Hearthstone juga menampilkan pencarian harian. Titik pengalaman berkisar antara 800 hingga 1,500 XP. Anda boleh mendapatkan tiga pencarian setiap hari, dengan syarat anda mempunyai slot terbuka.

Bolehkah Anda Memberi Kad di Hearthstone?

Blizzard tidak membenarkan perdagangan kad di Hearthstone antara pemain. Ini adalah sebahagian besar sebab permainan ini sangat menguntungkan syarikat. Ia mengimbangi model premium dan membolehkan Blizzard mengekalkan margin keuntungannya.

Namun, hanya kerana anda tidak boleh berniaga tidak bermakna anda tidak dapat memberikan sebungkus kepada rakan. Hearthstone membolehkan pemberian pemain ke pemain.

• Pergi ke Tab "Shop" permainan.

• Pilih pek kad yang ingin anda beli.

• Tekan butang "Hadiah".

• Pilih orang yang anda mahu terima pek tersebut.

• Anda juga boleh mencari dengan BattleTag pemain.

Sudah tentu, dengan kaedah ini, anda mempunyai kawalan terhad terhadap kad apa yang dapat dibongkar oleh penerima.

Penggiling Itu Sebenar

Hearthstone adalah permainan yang sangat kompleks dan menghiburkan. Ini adalah hit di pemandangan Esports kerana jumlah penyesuaian dan strategi yang ada. Setiap pengembangan baru menawarkan kemungkinan baru, dapat mengubah mekanik permainan, dan memberikan peralihan kekuatan baru untuk beberapa kelas.

Kad pencarian legenda adalah salah satu mekanik permainan baru yang paling berpengaruh. Ganjaran dari objektif ini dapat memberikan pemain kad yang membolehkan dek untuk memberi mereka peluang yang lebih baik untuk naik pangkat.

Beritahu kami tentang beberapa kad pencarian legenda kegemaran anda jika ada. Juga, beritahu kami pendapat anda tentang melaburkan wang dalam pek berbanding dengan mengisar dan membuat kad.