Internet

Cara Mendapatkan Senjata di Team Fortress 2

Setiap kelas di Team Fortress 2 (TF2) mempunyai ruang untuk penyesuaian, termasuk senjata. Seperti semua permainan dengan sistem drop, beberapa senjata lebih baik dan lebih jarang daripada yang lain.

Cara Mendapatkan Senjata di Team Fortress 2

Sekiranya anda tidak pasti cara mendapatkan senjata di TF2, anda sudah sampai di tempat yang tepat. Kami akan membimbing anda melalui cara yang mungkin untuk mendapatkannya. Kami juga menyediakan senarai laman web yang boleh anda lawati untuk mendapatkannya.

Bagaimana Mendapatkan Senjata Baru di Team Fortress 2?

Terdapat beberapa cara untuk mendapatkan senjata. Sebilangan daripadanya agak cepat sementara yang lain memerlukan beberapa sumber dan pengisaran. Mari kita lihat:

Item Rawak Turun Dari Bermain Permainan

TF2 mempunyai sistem ganjaran untuk bermain permainan. Anda akan mendapat beberapa item dengan bermain permainan dalam jangka masa tertentu dalam seminggu. Ganjaran ini secara rawak dan anda tidak akan tahu apa yang anda dapat dari mereka.

Mereka muncul sebagai pemberitahuan di menu utama, dan anda harus mengklik atau memilihnya untuk menuntut mereka. Ini dilaksanakan untuk mencegah pemalasan, atau ketika pemain menggunakan AFK di pelayan dan menuntut ganjaran. Sekiranya anda menjalankan lebih daripada satu contoh TF2, anda tidak akan mendapat ganjaran sama sekali.

Ganjaran yang anda peroleh dari bermain permainan boleh berkisar antara biasa hingga jarang. Mungkin ada senjata yang sangat kuat yang anda nantikan juga. Terserah kepada penjana nombor rawak untuk menentukan apa yang anda akan dapat.

Kerajinan Dengan Sumber dan Item Lain

Terdapat beberapa senjata yang boleh anda buat jika anda mempunyai bahagiannya. Anda tidak perlu membeli cetak biru sendiri, tetapi untuk mengakses senjata yang lebih baik, anda perlu mempunyai Akaun Premium.

Anda boleh mendapatkan Akaun Premium apabila anda membelanjakan wang di Kedai Mann Co., membeli The Orange Box, atau diberikan Upgrade oleh pemain lain.

Dengan akaun premium, anda mempunyai akses ke semua cetak biru, termasuk senjata. Selain daripada Scrap Metal yang anda dapat dari membongkar senjata tambahan, anda mungkin memerlukan barang lain untuk membuat senjata yang baik. Rujuk rangka tindakan untuk bahan yang diperlukan.

Apabila anda mempunyai bahan-bahan yang diperlukan, yang perlu anda lakukan hanyalah membuat senjata.

Peti Pembukaan

Peti Bekalan Mann Co. adalah salah satu kemungkinan ganjaran dari sistem penurunan item. Ini memerlukan kunci peti bekalan Mann Co. untuk dibuka. Kunci boleh didapati dari Kedai atau melalui perdagangan dengan pemain lain.

Inilah cara anda membuka Peti Persediaan.

  1. Lancarkan TF2
  2. Pergi ke '' Sesuaikan. ''

  3. Buka beg galas anda.

  4. Pilih Kunci Bekalan Mann Co.

  5. Seterusnya, pilih Supply Crate yang ingin anda buka.

  6. Tunggu peti dibuka.
  7. Terima barang.

Anda boleh membuka seberapa banyak peti seminggu yang anda mahu, selagi anda mempunyai kunci dan peti yang mencukupi. Sistem penurunan item tidak terjejas dengan membuka peti. Ada kemungkinan anda juga mendapat senjata yang bagus dari peti ini.

Sebilangan senjata yang anda dapat dari peti ini akan berganda. Senjata pendua boleh dipecah menjadi Scrap Metal dan bahan-bahan lain untuk pembuatan.

Sebelum anda menjadikan senjata tambahan anda menjadi sumber, pastikan tiada cetak biru yang memerlukannya. Anda mungkin akhirnya menyesali keputusan anda kemudian.

Berniaga

Berniaga adalah kaedah terbaik untuk mendapatkan senjata baru dengan cepat. Anda bukan sahaja akan mendapatkan barang dengan cepat, tetapi anda juga tidak perlu menggunakan sumber sama sekali. Anda juga boleh menemui beberapa senjata murah yang tidak merosakkan bank.

Walaupun anda boleh berteman semasa bermain permainan, kadangkala rakan anda tidak akan dapat memberikan senjata yang anda kekurangan. Di sinilah laman web perdagangan masuk. Berikut adalah beberapa laman web perdagangan popular untuk TF2.

DMarket adalah laman web di mana anda boleh membeli item TF2. Terdapat beberapa senjata yang sangat murah, terutama senjata standard. Setelah mendaftar, anda boleh mula membeli dengan harga terbaik dan membeli senjata, yang akan ditambahkan ke inventori anda.

DI DMarket, anda boleh mendaftar dengan akaun Steam anda dan bukannya e-mel. Ini menjadikan pemindahan senjata yang anda beli lebih mudah. Sekiranya anda juga bermain permainan lain seperti CS: GO, anda juga boleh menemui beberapa item mereka di sana.

ScrapTF adalah laman web popular lain yang sepenuhnya automatik dengan bot. Tidak seperti DMarket, ia mempunyai lelongan, undian, perdagangan dan banyak lagi. Laman web ini mempunyai item dari permainan lain juga.

Walaupun laman web itu automatik, anda selalu dapat menghubungi pasukan sokongan jika anda mengalami kesalahan. Laman web ini bermula pada tahun 2012 untuk pemain TF2 yang mahukan barang dan peralatan yang lebih murah. Hari ini, ia masih kuat dan banyak pemain suka membeli dari laman web ini.

Marketplace.tf adalah pilihan lain untuk keperluan senjata anda. Sebilangan item lain boleh menjadi lebih mahal, tetapi anda boleh menemui hampir semua perkara yang anda mahukan di sana.

Apabila anda melayari laman web seperti ini, sentiasa berhati-hati. Anda mungkin ditipu atau kesalahan mungkin berlaku. Valve tidak bertanggungjawab kerana syarikat itu tidak mempunyai hubungan dengan laman web ini.

Bagaimana Mendapatkan Senjata Australium di Team Fortress 2?

Senjata Australium adalah kulit semula senjata tertentu. Mereka kelihatan emas dan logam dan selalu '' Aneh '' dengan corak pembunuhan secara rawak. Senjata Australium diperkenalkan dalam Two Cities Update.

Inilah cara anda mendapatkan senjata Australium dalam TF2:

  1. Lancarkan TF2.
  2. Main Tour of Duty penuh dalam mod Mann Up pada kesukaran Advanced atau Expert.
  3. Ada kemungkinan anda boleh mendapatkannya setelah selesai.

Senjata Australium dapat diperoleh dari Operasi Two Cities, Operation Gear Grinder, dan Operation Mecha Engine. Peluang drop agak rendah, jadi anda perlu memainkan semula Tours of Duty beberapa kali.

Selain sebagai senjata semula, makanan pembunuh akan menunjukkan jika pembunuh menggunakan satu. Ikon kill akan mempunyai ikon emas di belakangnya. Ini menunjukkan bahawa pembunuh itu telah menghabiskan masa untuk mendapatkan senjata berprestij ini.

Terdapat senjata Australium yang jarang disebut Golden Frying Pan. Jauh lebih sukar daripada senjata Australium yang lain. Anda juga boleh menggunakannya dengan kelas mana pun.

Cara anda mendapatkan Golden Frying Pan adalah sama dengan yang lain, walaupun dengan peluang yang jauh lebih rendah.

Bagaimana Mendapatkan Senjata Aneh di Team Fortress 2?

'' Aneh '' adalah kualiti item yang unik dalam TF2. Senjata pelik mengesan pembunuhan yang mereka lakukan sepanjang hayat mereka. Pemain lain juga akan dapat melihat statistik ini.

Terdapat beberapa cara untuk mendapatkan senjata pelik dalam TF2.

Dapatkannya dari Peti Bekalan Mann Co.

Kadang-kadang, Peti Bekalan akan menghasilkannya sebagai hadiah. Anda boleh bergembira, kerana senjata ini sangat dicari!

Gunakan Strangifier pada Senjata

Strangifiers dikaitkan dengan senjata tertentu, sementara yang lain kadang-kadang dijatuhkan dari Supply Crates. Biasanya, anda mendapat Strangifiers dari Set Kimia. Walau bagaimanapun, Set Kimia ini kini tidak digugurkan lagi.

Sekiranya anda mempunyai Set Kimia, anda mesti memenuhi syarat yang ditetapkan oleh Set ini. Ia akan menghasilkan Strangifier untuk item tertentu yang dikaitkan dengan Set.

Beli atau Berdagang dari Pemain Lain

Pada masa ini, cara terbaik untuk mendapatkan senjata Aneh adalah dengan membelinya dari pemain lain atau di laman web. Strangifiers sukar diperoleh, terutamanya kerana mereka dihapus secara senyap dari drop drop pada tahun 2014.

Dapatkan Senjata Australium atau Botkiller Dari Mann Up Mode

Kedua-dua senjata Australium dan Botkiller sememangnya senjata pelik. Peluang turun untuk ini tidak terlalu tinggi, tetapi anda masih boleh bermain Tour of Duty sepenuhnya.

Sekiranya anda hanya mahu menyelesaikan koleksi dan harganya tidak menjadi masalah, anda boleh membelinya dari laman web atau berdagang dengan pemain lain.

Senjata pelik yang lahir dari Strangifiers juga mengekalkan sebahagian besar sifat sebelumnya seperti nama dan warna yang disesuaikan.

Dengan memperoleh jumlah pembunuhan yang cukup, senjata pelik dapat naik taraf. Peringkat baru akan ditambahkan pada nama senjata dan dipaparkan untuk dilihat oleh semua orang. Semasa menaikkan kedudukan, semua orang di pelayan akan diberitahu dan mereka mungkin mengucapkan tahniah kepada anda.

Bagaimana Mendapatkan Senjata Killstreak di Team Fortress 2?

Dengan bermain Mann Up, anda berpeluang mendapatkan Killstreak Kit. Kit ini mengubah sebarang senjata menjadi senjata Killstreak. Senjata ini akan mula dihitung dalam permainan setiap kali anda berjaya.

Killstreak akan ditunjukkan di papan skor juga, dan untuk setiap lima pembunuhan, atau 20 di Mann vs. Machine, pelayan akan memaparkan mesej yang menunjukkan seberapa tinggi killstreak itu. Anda perlu membunuh dengan senjata Killstreak untuk meningkatkan coretan.

Walau bagaimanapun, membawa banyak senjata Killstreak juga meningkatkan rentetan keseluruhan. Senjata individu akan tetap dikira seperti biasa. Setelah mati, kaunter diset semula dan prosesnya bermula semula.

Jurutera akan mendapat pembunuhan tambahan dalam rentetan apabila Sentry Guns mereka berjaya. Perubatan juga mendapat keuntungan daripada membantu pembunuhan orang lain dengan Medi Gunnya, walaupun ia dianggap sebagai rentak keseluruhannya.

Terdapat tahap yang lebih tinggi untuk senjata Killstreak dengan kesan kosmetik. Jika tidak, mereka berkelakuan sama seperti senjata Killstreak biasa. Kit Killstreak Profesional memberikan kesan partikel kelas dan merupakan peringkat paling jarang.

Kit Killstreak dapat digunakan pada senjata yang memiliki kualitas apa pun. Item akan muncul sebagai penurunan item sebelum anda menuntut dan melengkapkannya.

Bersenjata dan Bersedia untuk Berjuang

Team Fortress 2 mempunyai banyak senjata dan varian unik untuk dikumpulkan. Sebahagiannya lebih sukar diperoleh daripada yang lain. Sekarang setelah anda mengetahui cara mendapatkan senjata, anda boleh mula mengembangkan koleksi senjata anda.

Apa senjata kegemaran anda dalam TF2? Adakah anda suka banyak kualiti senjata yang boleh dimiliki? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.