PC & Mudah Alih

Cara Melihat Statistik Fortnite Anda

Statistik boleh menjadi alat penting untuk meningkatkan prestasi pasukan anda di Fortnite. Selain itu, memantau statistik anda memang menarik, dan ini meningkatkan daya saing. Sekiranya anda tertanya-tanya bagaimana mencari statistik Fortnite anda, kami sedia membantu.

Cara Melihat Statistik Fortnite Anda

Dalam panduan ini, kami akan menerangkan cara melihat statistik Fortnite anda - dalam permainan, dalam talian dan pada peranti mudah alih. Selain itu, kami akan menjawab beberapa soalan yang paling biasa berkaitan dengan statistik Fortnite.

Bagaimana Melihat Statistik Fortnite Anda?

Melihat statistik asas di Fortnite, seperti kemenangan atau perlawanan yang dimainkan, adalah mudah - ikuti langkah di bawah:

 1. Log masuk ke permainan.

 2. Dari menu utama, pergi ke tab '' Kerjaya '' yang terletak di bahagian atas skrin anda.

 3. Navigasi ke tab '' Profil '' yang terletak di bahagian bawah skrin anda.

 4. Anda akan melihat kemenangan, pembunuhan, 10 penyertaan teratas, 25 penamat teratas, dan jumlah perlawanan yang dimainkan.

Bagaimana Melihat Statistik Fortnite Anda di Mudah Alih?

Sekiranya anda bermain Fortnite di telefon bimbit, anda masih dapat melihat statistik anda. Untuk melakukannya, ikuti arahan di bawah:

 1. Log masuk ke permainan pada peranti mudah alih anda.

 2. Navigasi ke menu utama dan ketuk '' Kerjaya '' yang terletak di bahagian atas skrin anda.

 3. Ketik '' Profil '' yang terletak di bahagian bawah skrin anda.

 4. Anda akan melihat kemenangan, pembunuhan, 10 penyertaan teratas, 25 penamat teratas, dan jumlah perlawanan yang dimainkan.

Cara lain untuk melihat statistik Fortnite anda adalah dengan menggunakan aplikasi mudah alih. Berikut adalah beberapa aplikasi terbaik yang tersedia:

 1. Fortnite Tracker - aplikasi ini berfungsi pada Android dan iPhone. Pasang aplikasi dan ketik ID Epik anda ke kotak input teks di halaman utama. Anda akan melihat purata masa perlawanan, skor setiap perlawanan, jumlah masa bermain, membunuh per minit, papan pendahulu dan banyak lagi.

 2. Companion for Fortnite - tersedia untuk Android dan iPhone. Pasang aplikasi, masukkan ID Epik anda, dan lihat statistik anda, serta bandingkan dengan statistik rakan anda. Selain itu, anda dapat melihat kedai barang, peta pertempuran royale, pelacak dan panduan cabaran lulus pertempuran, perbandingan senjata, petua, berita, dan banyak lagi.

 3. Fstats - tersedia untuk peranti Android. Aplikasi ini membolehkan melihat statistik lanjutan, papan pendahulu, dan statistik pemain lain. Selain itu, anda boleh mengikuti berita Fortnite, item harian dan pilihan, dan melihat peta untuk lokasi harta karun.

Bagaimana Melihat Statistik Fortnite Anda Dalam Talian?

Keadaan dalam permainan agak jarang berlaku, tetapi anda dapat melihat statistik Fortnite anda dalam talian - berikut adalah beberapa laman web yang menawarkan statistik yang lebih terperinci:

 1. Penjejak Fortnite. Tampal ID Epik anda ke kotak input teks dan klik ikon anak panah. Terlepas dari statistik yang dapat dilihat dalam permainan, anda akan melihat rata-rata waktu pertandingan, skor setiap perlawanan, jumlah masa dimainkan, membunuh per minit, papan pendahulu, dan banyak lagi.

 2. Statistik Fortnite. Tampal ID Epik anda ke kotak input teks, pilih peranti anda, dan klik '' Dapatkan Statistik. '' Di sini anda dapat melihat semua statistik asas dan papan pendahulu.

 3. Pengakap Fortnite. Tampal ID Epik anda ke kotak input teks dan klik ikon carian. Laman web ini akan menunjukkan grafik nisbah bunuh / kematian anda, serta kadar kemenangan anda selama beberapa bulan terakhir.

 4. Penjejak FPS. Sama seperti laman web statistik Fortnite yang lain, masukkan ID Epik anda ke kotak input teks di halaman depan dan klik '' Periksa Statistik Sekarang. ''

Soalan Lazim

Baca bahagian ini untuk mengetahui semua yang perlu anda ketahui mengenai statistik Fortnite.

Bagaimana Mengesan Pemain Fortnite Anda?

Selain daripada statistik Fortnite anda sendiri, anda boleh mengesan statistik pemain lain dari pasukan anda dan membandingkannya dengan statistik pemain anda. Ini tidak dapat dilakukan dalam permainan, tetapi terdapat banyak laman web dan aplikasi yang membolehkan anda melakukannya.

Beberapa laman web terbaik untuk melihat statistik pemain lain adalah FPS Tracker, Fortnite Scout, Fortnite Stats, dan Fortnite Tracker. Semua laman web ini berfungsi dengan cara yang sama - tampal Epic ID pemain atau nama pengguna Fortnite ke kotak input teks di halaman depan dan klik cari. Sekiranya anda bermain di peranti mudah alih, cubalah aplikasi Companion for Fortnite, yang tersedia untuk Android dan iPhone. Aplikasi ini membolehkan anda melihat statistik rakan anda dan membandingkannya dengan statistik anda.

Apakah Statistik Fortnite Anda?

Statistik Fortnite adalah statistik prestasi anda dalam permainan. Ini merangkumi kemenangan anda, jumlah perlawanan yang dimainkan, nisbah bunuh / kematian, kedudukan 10 teratas dan 25 teratas, papan pendahulu dan banyak lagi.

Bagaimana Saya Mengetahui Berapa Banyak Pembunuhan yang Saya Miliki di Fortnite?

Anda dapat melihat jumlah pembunuhan anda dari menu permainan utama. Navigasi ke tab '' Kerjaya '', kemudian ke tab '' Profil '' untuk melihat pembunuhan, kemenangan, dan jumlah perlawanan yang dimainkan. Sekiranya anda ingin mengetahui nisbah pembunuhan dan kematian anda, anda perlu menggunakan laman web pihak ketiga, seperti Fortnite Scout.

Bagaimana Mencari Statistik untuk Mana-mana Pemain Battle Royale?

Malangnya, tidak ada cara untuk mencari statistik pemain battle royale lain dalam permainan. Walau bagaimanapun, beberapa laman web dan aplikasi mudah alih pihak ketiga membolehkan melihat keseluruhan papan peringkat battle royale, serta melihat statistik untuk pemain tertentu.

Laman web terbaik untuk mencari statistik mana-mana pemain battle royale adalah FPS Tracker, Fortnite Scout, Fortnite Stats, dan Fortnite Tracker. Cukup masukkan nama pengguna Fortnite atau ID Epik pemain dan klik carian. Papan pendahulu keseluruhan biasanya dipaparkan di halaman utama.

Jejaki Prestasi Anda

Statistik adalah alat berguna yang membantu menganalisis prestasi anda di Fortnite, serta prestasi rakan sepasukan anda. Dengan mengetahui kekuatan dan kelemahan anda, anda dapat mengenal pasti perkara yang harus anda kerjakan untuk meningkatkan kemahiran dan membawa kemenangan kepada pasukan anda.

Dengan bantuan tambahan perisian pihak ketiga, anda dapat mengesan statistik pemain pasukan musuh dan mengetahui pemain mana yang harus menyerang terlebih dahulu untuk meningkatkan peluang anda untuk menang. Mudah-mudahan, dengan bantuan panduan ini, anda kini dapat mengikuti jejak pencapaian anda dengan mudah di Fortnite.

Adakah anda sudah melihat kemas kini Fortnite Creative V15.50 terkini? Apa pendapat anda mengenainya? Kongsi pendapat anda di bahagian komen di bawah.