PC & Mudah Alih

Cara Melompat ke TV Langsung di Hulu Live

Hulu Live adalah perkhidmatan media teratas yang merupakan peranti streaming dan platform penyiaran untuk TV langsung. Hulu mengesyorkan mempunyai sekurang-kurangnya sambungan internet 8.0 Mbps untuk menonton tawaran TV langsung. Jika tidak, anda mungkin mengalami kesilapan seperti masalah pembekuan dan penyanggaan.

Cara Melompat ke TV Langsung di Hulu Live

Walau apa pun, ketidakupayaan untuk melompat ke Hulu secara langsung semasa siaran langsung adalah masalah yang lebih besar. Dalam penulisan ini, anda akan melihat bagaimana untuk kembali ke saluran TV langsung di tengah-tengah program langsung.

Tidak Melompat Hidup Semasa Rakaman

Beberapa pengguna mengadu bahawa mereka tidak dapat kembali ke program sukan langsung jika Hulu sudah merakamnya. Satu-satunya cara untuk kembali ke siaran langsung ialah meneruskan rancangan atau program sukan.

Walaupun masalah ini sukar diselesaikan, pada dasarnya ia bergantung pada peranti yang anda gunakan dengan Hulu. Inilah cara untuk kembali hidup, jika anda boleh.

hulu

menjadi

Masalah Hulu Live Fire Stick

Fire Stick adalah pemain media digital yang dapat menyampaikan kandungan melalui internet ke mana-mana televisyen definisi tinggi. Itu sangat membantu jika anda tidak memiliki TV pintar dan ingin menstrimkan kandungan Hulu melalui internet. Pengguna Fire Stick telah mengadu bahawa tidak ada cara untuk kembali ke program langsung yang juga dirakam. Senario ini sering berkaitan dengan siaran sukan.

Sekiranya anda telah menambahkan program ke "Barangan saya" folder, Hulu secara automatik mula merakamnya. Katakan ada program sukan yang anda tambahkan ke folder "Barang Saya". Sekarang, semasa permainan ini disiarkan secara langsung dan juga dirakam, anda mendapat sedikit masa lapang. Anda memutuskan untuk melangkau perkara yang telah berlaku dan beralih ke program langsung, tetapi tidak ada pilihan untuk kembali ke siaran langsung. Satu-satunya pilihan yang anda ada ialah meneruskan program dengan pantas untuk mengembalikannya ke siaran langsung.

Walaupun ini adalah masalah yang harus ditangani oleh Hulu cepat atau lambat, nampaknya tidak ada penyelesaian pada saat penulisan. Biasanya, pelanggan TV Langsung mempunyai item menu tambahan di navigasi utama yang disebut "Siaran langsung TV." Memilih pilihan ini memberi penonton kemampuan untuk kembali ke aliran langsung saluran terakhir yang mereka tonton. Tetapi menu ini tidak muncul di Hulu di dalam Fire Stick.

hulu hidup

Hulu Live Switching Tidak Mempunyai Masalah pada Roku

Walaupun masalah TV langsung Hulu dengan Fire Stick didokumentasikan dengan baik, kami telah mengetahui bahawa masalah itu tidak wujud untuk pengguna Roku. Sekiranya anda menggunakan Roku dan ingin beralih kembali ke program langsung Hulu, klik "Siaran langsung TV," item menu berasingan yang terdapat di halaman navigasi utama. Melakukannya akan membawa anda kembali ke saluran langsung terakhir yang anda tonton.

Hulu dan Vizio

Pengguna TV pintar Vizio mempunyai masalah yang serupa dengan mereka yang menggunakan Fire Stick ketika cuba kembali ke program Hulu secara langsung. Hulu telah mengatakan bahawa ia akan segera menyelesaikannya. Sekiranya anda masih tidak melihat pilihan bernama "Siaran langsung TV" di halaman navigasi utama "Hulu Live" anda, tunggu sebentar atau tulis kepada Hulu mengenainya.

Hulu Live Berfungsi di Setiap Platform Lain

Selain Fire Stick dan Vizio, pengguna mengalami sedikit atau tidak ada masalah pada peranti lain ketika beralih kembali ke saluran tv langsung semasa rakamannya. Senario ini merangkumi Android, Windows, iOS, dan Roku. The "Siaran langsung TV" pilihan tersedia di halaman navigasi utama Hulu untuk pelanggan TV Langsung, dan kami mengesyorkan anda menggunakannya untuk kembali ke program langsung.

Ringkasnya, sebarang aplikasi penstriman merangkumi beberapa tahap masalah, tetapi gangguan TV langsung Hulu tidak perlu diabaikan. Bagaimanapun, terdapat banyak situasi di mana anda ingin melihat siaran langsung semasa ia merakam, dan itu tidak semestinya menjadi masalah. Bagi anda yang merancang untuk menggunakan Hulu Live TV, maklumat di atas akan membimbing anda ke pilihan terbaik.