PC & Mudah Alih

Cara Meningkatkan Skor Snapchat Anda Dengan Cepat

Menggunakan Snapchat sangat menggembirakan, kebanyakan pengguna aktif setiap hari. Sekiranya anda salah satu pengguna tersebut, anda mesti mempunyai skor Snapchat yang tinggi. Tetapi apakah skor Snapchat? Bagaimana anda boleh meningkatkannya dengan cepat?

Ini hanya dua daripada soalan yang akan dijawab dalam artikel ini. Baca terus untuk maklumat terperinci dan beberapa petua dan trik untuk membantu anda.

Mengatasi Snapchat Score Hacks

Sekiranya anda mendapat skor Google Snapchat, anda akan dihujani dengan pelbagai peretasan yang mendakwa dapat meningkatkan skor Snap anda secara drastik. Ringkasnya, ini mustahil. Algoritma Snapchat jauh berbeza daripada platform media sosial yang lain.

Tidak ada cara untuk meretasnya, jadi jangan terjebak dengan penipuan ini. Jauhi semua aplikasi dan laman web pihak ketiga, dan jangan beri mereka wang. Aplikasi dan laman web ini ada untuk menjatuhkan perisian hasad atau perisian pengintip pada peranti anda, atau lebih buruk lagi, menipu anda untuk memberi mereka wang tunai yang anda hasilkan.

Satu-satunya tempat yang selamat untuk memuat turun Snapchat adalah kedai aplikasi rasmi untuk platform anda. Ikuti pautan yang disediakan untuk memuat turun dan mengemas kini Snapchat untuk pengguna Android dan Apple. Ini adalah satu-satunya aplikasi Snapchat yang sebenar, dan percuma.

Bagaimana Skor Snapchat Berfungsi?

Snapchat tidak membuat algoritma diketahui secara tepat. Walaupun kelihatan semudah tetap aktif di aplikasi, ia boleh menjadi agak rumit. Di permukaan, kebanyakan pengguna memahami bahawa semakin aktif anda, semakin tinggi skor anda. Tetapi, ada beberapa pengecualian yang kami perhatikan dari masa ke masa.

Angka-angka mungkin berbeza-beza bergantung pada faktor-faktor tertentu, seperti jumlah pengguna Snapchat yang menerima Snaps anda. Apabila anda menyiarkan cerita di Snapchat, anda juga diberi penghargaan dengan peningkatan skor Snap.

Cara Mencari Skor Snapchat Anda

Di mana anda mendapat skor Snapchat? Soalan hebat, ikuti langkah di bawah untuk mengetahui:

  1. Lancarkan Snapchat di telefon bimbit atau tablet anda.

  2. Ketuk ikon profil (Saya) di sudut kiri atas skrin anda.

  3. Di bahagian atas skrin anda, anda akan melihat Bitmoji anda. Di bawahnya, ada nombor. Ini sebenarnya, skor Snapchat anda.

  4. Apabila anda mengetuk skor, ia akan dibahagikan kepada dua nombor. Ini adalah jumlah Snaps yang dihantar dan diterima. Snaps yang dihantar berada di sebelah kiri, dan Snaps yang diterima berada di sebelah kanan.

Akhirnya, anda juga dapat melihat skor Snapchat rakan anda, yang harus berada di sebelah Bitmoji dan nama pengguna mereka di halaman profil mereka. Cukup masukkan sembang dengan rakan, ketuk ikon profil mereka di kiri atas skrin anda, dan anda akan melihat profilnya.

Sekiranya nombor tidak bertambah, jangan risau. Mereka memerlukan sedikit masa untuk mendaftar, dan poin cerita Snapchat dihitung berdasarkan skor, tetapi tidak untuk dua nombor ini.

Aktiviti Mana Yang Mengira Skor Anda?

Seperti yang telah kami sebutkan di atas, sistem pemarkahan Snapchat sedikit rumit. Ini kerana beberapa aktiviti tidak akan meningkatkan skor anda sementara yang lain akan meningkatkan skor anda. Untuk menaikkan skor Snapchat dengan cepat, anda harus tahu apa yang harus dilakukan di aplikasi supaya anda tidak membuang masa dengan aktiviti yang tidak perlu.

  • Anda tidak dapat memperoleh poin dari mengirim atau menerima pesan biasa di Snapchat, anda perlu mengirim dan menerima Snaps.
  • Menonton cerita rakan juga tidak akan meningkatkan skor Snapchat anda. Namun, apabila anda tidak aktif di Snapchat, anda akan diberi markah Snap tambahan apabila anda mula menghantar Snaps lagi.

Sudah lama ada perdebatan mengenai apakah menghantar Snaps dalam kumpulan benar-benar meningkatkan skor anda. Konsensus umum adalah bahawa ia tidak berlaku. Tetapi, beberapa pengguna dalam talian menyatakan bahawa ia akan berlaku. Yang mengatakan, ia pasti bernilai mencuba. Perhatikan Skor Snap anda untuk memastikannya semakin meningkat.

Bagaimana Meningkatkan Skor Snapchat?

Jawapan untuk soalan ini benar-benar logik. Anda perlu kerap menggunakan Snapchat dan terus mengirim Snaps kepada rakan anda. Juga, mereka harus membalas dengan Snaps sendiri.

Hantar Lebih Banyak Gambar

Walaupun algoritma yang menghasilkan Snap Score anda adalah rahsia, kami telah menentukan perkara seperti menambahkan orang yang anda kawan dan menghantar Snaps kepada individu pasti akan meningkatkan Skor anda.

Pertaruhan terbaik anda untuk meningkatkan Skor anda dengan cepat adalah dengan mencari satu atau dua rakan baik yang berusaha mencapai matlamat yang sama. Tangkap mereka beberapa kali sepanjang hari dan Skor anda akan meningkat!

Catatan: Hanya ingat; menghantar Snaps dalam mesej kumpulan nampaknya tidak membantu Skor anda sama sekali. Pastikan untuk menghantar Snaps kepada individu dan bukan hanya mesej kumpulan. Ini juga tidak berlaku untuk mesej sembang dengan cukup aneh. Oleh itu, pastikan anda menghantar Snaps dan bukannya teks standard.

Buat Rakan

Ini mungkin kelihatan bodoh. Snapchat adalah aplikasi media sosial. Tetapi, berkawan benar-benar dapat membantu anda meningkatkan Skor Snap dengan cepat.

Sekiranya anda baru menggunakan Snapchat dan anda tidak pasti cara menambah rakan, kami ada artikel untuk anda di sini. Percaya atau tidak, Reddit sebenarnya mempunyai halaman yang dikhaskan untuk membantu pengguna Snapchat saling mencari. Melakukan ini bukan sahaja meningkatkan Skor Snap anda tetapi juga dapat membantu anda bertemu orang baru dan menarik!

Anda boleh mencari profil Snapchat yang popular dalam talian dan mula menambahkannya ke Snapchat anda sendiri. Ini akan membantu anda membuat lebih ramai rakan dan meningkatkan Skor anda.

Yakin untuk Membuka Snaps Secara Berkala

Apabila pengguna lain menghantar Snap kepada anda, ada baiknya membukanya (dan membalasnya). Sama ada menghantar atau menerima Snaps, kedua-duanya akan meningkatkan skor anda. Jadi, tidak kira kandungannya, pastikan untuk memeriksa dan membuka Snaps anda setiap hari.

Apa gunanya?

Mengapa anda mahu meningkatkan skor Snapchat anda? Ia hanyalah nombor di platform maya, bagaimanapun, ia tidak bermaksud apa-apa. Nombor ini dapat dibandingkan dengan titik karma di Reddit, yang tidak mempunyai tujuan nyata. Walaupun begitu, sebilangan orang masih menganggapnya sangat penting.

Sistem Pemarkahan Snapchat lebih kurang sama dengan permainan video. Ini adalah kaedah yang bagus untuk mengesan kemajuan anda, membuat anda terus terlibat, dan menjadikan aplikasinya lebih menarik.

Malangnya, kita tidak dapat membuka kunci ciri khas, tetapi jika anda berjaya menggunakan Snap Streak dengan satu rakan, anda akan mendapat emoji sahabat. Pada satu masa anda dapat menerima trofi Snapchat tetapi malangnya, itu tidak lagi tersedia.

Berapa tinggi markah anda?

Semoga artikel ini bermanfaat dan bermaklumat. Sekarang anda tahu menjauhkan diri dari semua peretasan skor Snapchat, dan telah mempelajari beberapa cara yang sah untuk meningkatkan skor anda.

Apakah skor Snapchat semasa anda? Adakah anda ingin membuka piala hantu (500,000 skor Snap)? Sekiranya ada, ingatlah untuk terus menghantar selebriti anda sebagai Snaps anda. Beritahu kami di bahagian komen di bawah.