Media Sosial

Adakah Instagram Menunjukkan Anda Yang Mengundi dalam Undian Anda?

Sama ada anda ingin mengetahui seberapa baik warna brownies anda, atau ingin tahu mengenai pandangan politik pengikut anda tinjauan pendapat di Instagram boleh menjadi salah satu kaedah terbaik untuk mengetahui pendapat orang ramai!

Adakah Instagram Menunjukkan Anda Yang Mengundi dalam Undian Anda?

Sekarang, sebelum anda mula mengebom peminat anda dengan trak yang berbeza, terdapat beberapa perkara yang mungkin anda ingin ketahui mengenai ciri yang kelihatan tidak bersalah ini. Tepatnya, semakin banyak orang menggaru-garu kepala mereka dengan tertanya-tanya apakah tinjauan Instagram mereka tiba-tiba menjadi perbalahan bagi peminat mereka, sehingga boleh dikatakan, sekiranya nama mereka tidak dipersoalkan!

Sebaliknya, peminat mungkin tidak merasa selesa untuk berkongsi pendapat mereka jika orang yang mereka ikuti dapat melihat pilihan apa yang telah mereka pilih.

Ini mungkin bukan masalah besar pada mulanya, tetapi fikirkan saja! Sebilangan besar pungutan suara menganggap bentuk yang mementingkan diri sendiri 'Oh, inilah gambar saya pagi ini, beritahu saya jika saya kelihatan cantik di sini- YA atau TIDAK.' Oleh itu, menjawab undian Instagram yang tidak sesuai boleh bermaksud menghina orang itu siapa berjaya! Ada situasi yang janggal untuk anda.

Untuk mengelakkan orang menjadi terlalu emosional terhadap perkara semacam ini, kami telah membuat artikel ini di sini di mana kami berhasrat untuk menjawab soalan kuno mengenai- Adakah Instagram menunjukkan kepada anda siapa yang memilih dalam tinjauan anda?

Jadi, tanpa basa-basi lagi, mari kita lihat apa yang berlaku di sini!

Apakah 'Perniagaan Poll Instagram' ini di Tempat Pertama?

Nah, ini adalah perkara baru untuk Instagram dan orang yang menggunakannya tidak begitu pasti bagaimana ia berfungsi. Kadang-kadang pada tahun lalu, kru pintar di pucuk pimpinan Instagram memutuskan untuk memperkayakan platform mereka dengan memasang ciri khas yang membolehkan pengguna mereka membuat tinjauan mudah untuk pengikut mereka.

Ini adalah tambahan untuk ciri Kisah yang sudah ada. Ideanya adalah bahawa anda, sebagai pengguna Instagram, dapat menanyakan pengikut anda dengan menambahkan pelekat tinjauan pada gambar yang anda hantar. Dengan cara ini, anda boleh mendapatkan maklum balas daripada peminat anda dan melihat pendapat mereka mengenai pelbagai perkara. Cukup baik dari Instagram, bukan?

Satu-satunya masalah adalah bahawa sesetengah orang masih tidak pasti sama ada keseluruhan tinjauan Instagram tidak dikenali atau tidak, yang tentunya menimbulkan ketidakpastian yang mungkin menjauhkan mereka daripada menegaskan pendapat mereka, atau sekurang-kurangnya tidak benar. Betapa dilema.

"Haruskah saya mengatakan bahawa sapu seseorang cukup bagus dan membuat mereka merasa baik atau menghancurkan jiwa mereka dengan mengakui bahawa saya fikir bahawa ketika memakainya - mereka kelihatan seolah-olah beruang hanya mengejek mereka selama setengah jam?"

Pasti, masa pseudo-mewah yang kita jalani, pasti. Dan ya, kami akan memberikan jawapan pasti untuk soalan yang diajukan di salah satu perenggan berikut. (Bukan yang mengenai breeches, tetapi soalan asal artikel, agar lebih tepat.)

Jadi, Adakah Undian Tidak Dinamakan atau Tidak?

Untuk meletakkannya sebentar- Tidak, mereka tidak.

Walaupun banyak orang merasa marah kerana pendapat mereka akan sangat tidak jelas ditunjukkan kepada orang yang memintanya, idea utama kru Instagram yang memasang ciri itu bukanlah untuk mendedahkan identiti orang lain atau apa-apa. Mereka mungkin tidak terlalu memikirkan keseluruhannya. Betul, betul.

Oh, jadi orang yang meminta tinjauan kini dapat melihat bagaimana anda mengundi? Jadi, apa! Bukannya pemerintah sekarang akan berada di tangan anda kerana anda menyukai kuki yang dilindungi coklat berbanding versi telanjang!

Pada ketika ini, nampak jelas bahawa orang-orang di Instagram ingin memperkenalkan ciri pengundian sederhana ke platform mereka supaya orang-orang di dalamnya dapat bersenang-senang dengannya dan berkongsi pendapat mereka di antara mereka.

Sudah tentu, beberapa masalah sia-sia muncul di sana sini, tapi ya. Beberapa orang tidak memikirkan gaya rambut anda dalam foto tertentu? Wah, doo yang pelik!

Jadi, garis bawah- YA, orang yang membuat tinjauan pendapat Instagram memang dapat melihat bagaimana anda memilih! Harap ini tidak menghalang anda untuk berinteraksi dengan rakan Instagrammers anda. Tidak ada yang perlu malu - kita semua mempunyai pilihan kita sendiri dalam pelbagai perkara! (Kecuali jika anda benar-benar menyukai crocs, dalam hal ini merasa cukup malu dan tinggalkan platform dalam jangka waktu sesingkat mungkin.)

Hanya bergurau, malah orang crocs selamat datang di platform! Kami harap anda menyukai artikel ini dan mendoakan banyak undian Instagram anda di masa hadapan!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found