Permainan

Bagaimana Menaikkan Tahap Dengan Cepat dalam Kehidupan Shindo

Sebahagian besar Shindo Life berkisar pada level untuk menjadi lebih kuat dan membuka faedah baru. Sistem ini cukup mudah - apabila anda memperoleh pengalaman dengan menyelesaikan tindakan tertentu, tahap anda semakin meningkat. Namun, cara anda memperoleh mata XP boleh mempengaruhi tahap meratakan anda secara drastik.

Bagaimana Menaikkan Tahap Dengan Cepat dalam Kehidupan Shindo

Dalam panduan ini, kami akan berkongsi empat cara terbaik untuk naik lebih cepat di Shindo Life. Selain itu, kami akan menerangkan cara menanam putaran, Kekkei Genkai, dan Jins. Kami juga akan menjawab beberapa soalan yang paling biasa berkaitan dengan topik tersebut.

Dengan menggunakan empat strategi yang disenaraikan di bahagian ini, anda dapat naik taraf di Shindo Life dengan lebih cepat.

Gunakan Log Latihan

Log latihan adalah cara terpantas untuk memulakan naik level di Shindo Life sehingga anda mencapai tahap 50. Selepas itu, anda harus terus melengkapkan pencarian tatal hijau.

Log latihan dalam permainan adalah tiang kayu yang terletak di seberang bandar. Untuk mendapatkan pengalaman yang diperlukan untuk naik level, anda harus memukulnya. Pastikan membuang beberapa titik ke Tai untuk menyebabkan lebih banyak kerosakan dengan serangan anda - dengan cara ini, naik level akan lebih cepat.

Misi Tatal Hijau

Setelah anda mencapai tahap 50, log latihan gagal menjadi cara terpantas untuk naik level, walaupun kaedahnya tetap berlaku. Sekarang, anda mesti mula menyelesaikan pencarian tatal hijau. Mereka boleh ditemui di Desa Daun di Ember, bandar utama di Shindo Life. Semua pencarian ini melibatkan mencari musuh di luar kampung dan menghapuskannya. Perlu diingat bahawa anda hanya dapat melacak satu pencarian pada satu masa. Apabila anda menerima pencarian dari NPC, musuh yang anda cari akan ditandai dengan ikon merah di peta. Setelah selesai, mata yang diberikan akan ditambahkan ke XP anda secara automatik. Walaupun anda tidak berjaya mengalahkan musuh, merosakkan mereka akan tetap memberi anda XP.

Mula melontarkan poin ke Chi, Nin, dan Health untuk menahan serangan musuh, membuka kemampuan unik anda, dan menyebabkan lebih banyak kerosakan. Gunakan fitur teleport tepat setelah pencarian selesai untuk cepat-cepat kembali ke kota dan melakukan pencarian yang lain.

Pencarian tatal hijau akan membantu anda mencapai tahap yang lebih tinggi dengan cepat. Kemudian, anda boleh mula menerima pergaduhan bos, atau pencarian tatal oren. Mereka akan menghasilkan sejumlah besar XP.

Kelebihan Rakan

Pada bila-bila masa dalam permainan, memperoleh XP dengan rakan akan membiarkan anda naik level lebih cepat daripada bersendirian. Inilah yang harus anda lakukan:

  1. Kumpulkan sekumpulan tiga atau empat orang. Untuk membuat pasukan, taip "! Skuad" untuk berbual, kemudian ketik "! Inv" diikuti dengan nama rakan dalam permainan. Ulangi dengan semua ahli pasukan.
  2. Agar rakan anda dapat menerima permintaan tersebut, mereka harus memasukkan "! Acc" diikuti dengan nama anda dalam permainan untuk berbual.
  3. Kenal pasti ahli pasukan dengan tahap paling rendah. Pemain ini harus ditempatkan di dalam Leaf Village.
  4. Tiga pemain yang lain harus ditempatkan di barat, timur, dan utara Leaf Village.
  5. Pemain di dalam kampung harus mencari dan menerima pencarian dari NPC.
  6. Pencarian yang diterima mesti diselesaikan oleh sesiapa yang paling dekat dengan musuh. XP yang diterima dilipatgandakan, sehingga setiap orang mendapat jumlah yang sama.

Mod Perang

War Mode adalah mod co-op yang memerlukan pemain berada di level 400. Anda harus melawan musuh dalam kumpulan besar dan bukannya satu demi satu, bergerak menuju menara tengah. XP dapat diperoleh bukan hanya dari menghilangkan musuh tetapi juga menyebabkan mereka merosakkan.

Dalam Mode Perang, sekumpulan lapan pemain bekerjasama untuk memusnahkan syaitan yang bertelur di empat lorong. Setelah gelombang musuh pertama dikalahkan, pemain mendapat sedikit masa untuk menyembuhkan dan mengecas Chi mereka. Kemudian, gelombang lain muncul. Selepas setiap lima gelombang, pemain mesti melawan syaitan bos.

Soalan Lazim

Di bahagian ini, kami akan menjawab lebih banyak soalan yang berkaitan dengan naik taraf dan bertani di Shindo Life.

Bagaimana saya dapat ladang dan mendapatkan lebih banyak putaran?

Seperti di kebanyakan permainan lain, pertanian memerlukan kesabaran, kerana tidak ada cara untuk mendapatkan putaran di Shindo Life dengan cepat tanpa menggunakan cheat. Lagipun, mengisar untuk mendapatkan barang yang anda perlukan adalah tujuan pertanian sepenuhnya. Terdapat tiga cara untuk memusingkan permainan dalam permainan:

1. Log masuk ke permainan. Anda akan menerima senarai pencarian harian. Sekiranya tidak muncul, tekan kekunci "L". Setelah menyelesaikan semua pencarian, anda akan mendapat banyak putaran.

2. Meningkat. Gunakan petua yang kami senaraikan di bahagian sebelumnya untuk melakukannya dengan lebih pantas.

3. Gunakan kod cheat. Mereka boleh didapati di RellGames Discord

Bagaimana saya menaikkan Kekkei Genkai dan Jins?

Kekkei Genkai dalam Shindo Life, sama seperti siri Naruto yang asli, bermaksud kemampuan klan anda yang unik. Apabila anda memutar roda, anda akan mendapat Kekkei Genkai secara rawak yang boleh menyebabkan lebih banyak kerosakan pada musuh daripada serangan biasa. Jins, atau Tailed Beasts, juga dapat memberikan faedah istimewa kepada anda. Kekkei Genkai dan Jins boleh didapati dengan menyelesaikan pencarian tatal hijau dan oren.

Apakah Tahap Maksimum dalam Shindo Life?

Tahap maksimum dalam permainan adalah 1 000. Setelah mencapainya, anda dapat menggunakan sistem ranking untuk menjadi lebih kuat. Kedudukan menetapkan semula watak anda ke tahap satu, walaupun anda akan menerima statistik tambahan setiap kali anda naik level. Anda boleh naik beberapa kali untuk menjadikan watak anda lebih hebat. Untuk melakukannya, anda mesti mencapai tahap 1 000 berulang kali, tetapi ia menjadi lebih mudah setiap kali kerana pelbagai peningkatan stat. Anda juga dapat menyimpan semua peralatan dan faedah anda.

Adakah Kaedah Alternatif untuk Meningkat Lebih Cepat?

Tidak semua orang cukup sabar untuk mengumpulkan XP menggunakan kaedah standard. Salah satu alternatif yang paling popular adalah pertanian AFK. Ia memerlukan anda memasang perisian klik-automatik pihak ketiga. Terdapat banyak aplikasi sedemikian dalam talian, jadi kami tidak akan mengesyorkan aplikasi tertentu. Watak anda dapat terus menerus melanda log latihan, walaupun anda tidak berada di sekitar.

Perkongsian bermakna

Strategi pintar adalah elemen teras dalam pertanian yang berjaya dan naik taraf. Dengan bantuan panduan kami, anda kini harus membuka faedah baru dengan lebih pantas. Sudah tentu, kami mengesyorkan untuk berkongsi pengetahuan baru anda dengan rakan-rakan untuk memanfaatkan sepenuhnya sistem perataan Shindo Life. Dan jangan lupa untuk mencuba Mode Perang yang mencabar namun bermanfaat.

Adakah anda lebih suka bermain adil ketika naik level atau tidak keberatan menggunakan cheat dan perisian pihak ketiga? Kongsi pendapat anda di bahagian komen di bawah.