Permainan

Cara Menjadi Kaya dengan GTA 5

Grand Theft Auto (GTA) 5 dilancarkan lapan tahun yang lalu, tetapi permainan ini tetap popular hari ini kerana kemas kini yang berterusan. Ini mengikuti langkah-langkah pendahulunya, yang membolehkan pemain mengawal watak dan melakukan kejahatan untuk mendapatkan wang. Walau bagaimanapun, wang tunai selalu rendah semasa anda mula-mula.

Cara Menjadi Kaya dengan GTA 5

Mari mulakan dengan beberapa kaedah mudah untuk menjana wang di GTA. Berbeza dengan apa yang ada dengan judul lama, tidak ada penipu yang memberi anda kekayaan dengan serta-merta. Dalam versi yang lebih baru, anda harus mencari cara terbaik untuk menjahit poket anda dengan wang.

Syukurlah, kami membuat kajian dan mencari tahu untuk anda. Yang mesti anda buat hanyalah membaca bahagian berikut.

Melabur dalam Saham

Sama seperti dalam kehidupan sebenar, anda boleh melabur dalam stok dan memperoleh pulangan yang besar di GTA 5. Caranya adalah dengan membeli rendah dan menjual tinggi. Dengan kata lain, dapatkan sebilangan stok ketika harganya murah dan menjualnya ketika nilainya meningkat.

"Eksploitasi" adalah untuk menyelamatkan permainan anda dan mematikan simpanan automatik sebelum membuat keputusan kewangan. Dengan melumpuhkan simpanan automatik, anda boleh kembali ke keadaan simpanan sebelumnya tanpa perlu risau akan ditimpa. Selepas ini, pergi dan melabur dalam beberapa saham.

Cuba cari stok yang anda tahu akan mendapat nilai. Setelah melabur, pergi ke rumah selamat anda dan berehat tanpa menyimpan. Sekiranya anda melihat keuntungan saham, tunggu sehingga ia melambung tinggi.

Jual ketika stok meningkat untuk memperoleh keuntungan yang besar. Semakin banyak anda melabur, semakin banyak pulangan yang anda dapat. Bahagian yang terbaik adalah kerana anda tidak menyimpan secara automatik, anda boleh memuatkan simpanan sebelumnya dan kembali ke tempoh sebelum pelaburan anda gagal.

Semasa bermain sebagai Franklin, anda mendapat akses ke beberapa misi Pembunuhan yang membolehkan anda melabur dan mendapat keuntungan. Jangan selesaikan misi ini sehingga anda mengalahkan mod cerita. Setelah melengkapkan mod cerita, anda boleh melaburkan semua wang yang anda mahukan dengan ketiga-tiga watak.

Rompakan Siang Hari

Karakter bukan pemain (NPC) cenderung mempunyai wang tambahan semasa mereka meninggalkan ATM. Sama seperti kehidupan nyata kerana orang ramai mengunjunginya untuk mengisi bekalan bil mereka. Tunggu ATM dan rampas NPC dengan tangan kosong atau senjata yang ditindas.

Pastikan anda melarikan diri sebelum polis tiba kerana semuanya akan sia-sia jika anda tertangkap.

Kedai dan kedai juga merupakan sumber wang tunai yang sangat baik. Pastikan anda mempunyai senapang yang berguna dan terus berjalan dengan mengacungkannya. Tembak beberapa kali untuk membuat juruwang mempercepat dan memberikan wang mereka.

Beberapa kedai mempunyai dua daftar, dan jika anda menembak kedai kedua, ia mengeluarkan wang tambahan. Dapatkan semua wang dari daftar pertama sebelum menggunakan helah ini.

Setelah merompak kedai, masuk ke kenderaan anda yang diparkir berdekatan dan pergi. Adalah lebih baik jika anda melarikan diri sebelum polis datang kerana ini akan menjadikan rompakan menjadi lebih mudah.

Dengan latihan yang mencukupi, anda boleh merompak beberapa kedai di sebelah satu sama lain dan meningkatkan keuntungan anda. Pastikan anda mempercepat proses sebanyak mungkin.

Perlumbaan Jalan

Franklin sangat berbakat dalam perlumbaan, dan kerana dia menjadikan perlumbaan kelihatan remeh, anda boleh menyertai beberapa perlumbaan jalanan. Cuba dapatkan kereta sport terbaik dan tingkatkannya dengan apa sahaja yang anda mampu. Contoh peningkatan yang berkesan ialah Coil Voltic.

Memenangi perlumbaan agak mudah dengan bakat perlumbaan khas Franklin. Bakat ini membolehkannya pergi ke sudut dengan kelajuan penuh, tetapi kemahirannya dapat habis. Apabila anda selesai membersihkan sudut atau lalu lintas padat, nyahaktifkan bakat dengan serta-merta.

Sebelum memulakan perlumbaan, isikan bar bakat kuning. Dengan mengikuti perlumbaan dengan bar penuh, anda memastikan anda mempunyai cukup daya untuk memenangi perlumbaan.

Sekiranya watak anda tidak mempunyai cukup wang, anda boleh meletakkan kereta di tempat yang mudah dan menukar watak. Semasa anda bermain seperti watak lain, kereta akan tetap ada. Anda kemudian boleh menyesuaikannya dan mengulangi proses yang diperlukan.

Merompak Kereta Perisai

Semasa berkeliaran, kadangkala anda akan melihat titik biru di peta. Bersiaplah untuk merompak seseorang kerana ini bermaksud kereta perisai berada berdekatan. Sekiranya tidak bergerak ke mana-mana, anda akan merasa lebih mudah.

Kereta perisai yang diparkir cenderung membawa seseorang berjalan ke arahnya dengan beg bimbit. Sekiranya anda menembak orang itu, anda akan mendapat sekitar $ 3,000 hingga $ 8,000 dengan segera. Kadang-kadang orang itu tidak ada, tetapi masih ada harapan.

Sekiranya anda berjaya mencuri kereta perisai dan memaksa masuk melalui pintu belakang, anda boleh mendapatkan wang tunai. Salah satu cara untuk membuka pintu ini adalah dengan memandu kereta ke dalam air. Bahan letupan juga berfungsi tetapi akan menjadikan anda tiga bintang yang dikehendaki.

Kereta perisai ini juga tumbuh di lokasi tetap. Ingatlah mereka, dan anda boleh kembali untuk memperoleh penghasilan yang mudah.

Misi Ganjaran

Misi ini dapat muncul untuk semua orang, tetapi Franklin mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk mencetuskannya. Sekiranya anda berkeliaran di rumahnya, kadang-kadang penanda biru muncul berhampiran Little Bighorn Avenue, bahagian tenggara bandar, dan terletak di Daerah Rancho.

Pergi ke sana dan cari seorang pemuda bernama Gray Nicholson. Dia akan memberitahu anda bahawa basikalnya dicuri. Dia tidak dijamin akan muncul, tetapi jika dia melakukannya, anda beruntung.

Cari basikal dan kembalikan kepadanya. Dia akan memberi anda hadiah $ 100,000.

Selamatkan Anak Perempuan Sonny

Sekiranya anda menuju ke Teluk Paleto di sepanjang jalan tanah yang berdekatan, anda mungkin menemui dua lelaki yang akan membunuh seorang gadis. Sekiranya anda menyelamatkannya, dia akan memberitahu anda ke mana harus pergi, iaitu Vinewood. Kemudian, dia akan menghubungi anda dan menghantar $ 60,000 kepada anda.

Sekiranya anda bertanya kepada kami, ini adalah sejumlah wang cepat untuk pekerjaan sederhana.

Jimat Wang

Cuba mengurangkan perbelanjaan yang berlebihan kerana wang akan sukar diperoleh di bahagian awal permainan. Senjata juga tidak mudah didatangkan. Cuba jangan membeli kenderaan yang terlalu banyak. Anda menjimatkan lebih banyak wang untuk senjata yang lebih baik jika anda dapat mencuri kereta.

Walaupun anda menyimpan untuk senjata yang bagus, cubalah berpegang pada susun atur yang tetap. Ia harus cukup baik untuk bekerja dalam keadaan apa pun. Selepas anda menyelesaikan catatan pertama anda, anda boleh berehat dengan mudah dan mula membelanjakan lebih banyak perbelanjaan.

Lebih sedikit lagi, dan dengan membuat anggaran, anda akan mendapat banyak wang untuk dibelanjakan kemudian.

Masa untuk Kaya

Apa kereta kegemaran anda di GTA 5? Adakah anda suka bermain GTA 5 dalam talian dan solo? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found