Hiburan

Fon kepala terbaik pada tahun 2018: 14 fon kepala over-and-in-ear terbaik yang boleh anda beli sekarang

Fon kepala terbaik pada tahun 2018: 14 fon kepala over-and-in-ear terbaik yang boleh anda beli sekarang

Gambar 1 dari 22

best_headphones_and_earphone_of_2018

best_headphones_in_2017 _-_ bose_quiet_comfort35
best_headphones_in_2017 _-_ bowers_wilkins_p7
best_headphones_in_2017 _-_ philips_fidelio_m2bt
best_headphones_in_2017 _-_ philips_shb9850nc
best_headphones_in_2017 _-_ bose_soundlink_around-ear_wireless_headphones_ii
best_headphones_in_2017 _-_ sennheiser_momentum_2
best_headphones_in_2017 _-_ blue_microphones_mo-fi
best_headphones_in_2017 _-_ onkyo_h500bt
best_headphones_in_2017 _-_ plantronics_backbeat_sense
best_headphones_in_2017 _-_ denon_ah-gc20_globe_cruiser
best_earphones_in_2017 _-_ rha_ma750i
best_earphones_in_2017 _-_ sennheiser_momentum_in-telinga
best_earphones_in_2017 _-_ rha_t10i
best_earphones_in_2017 _-_ etymotic_er-4pt
best_earphones_in_2017 _-_ kef_m100
best_earphones_in_2017 _-_ rock_jaw_alfa_genus_v2
best_headphone_soundmagic_hp151
sony_mdr-1000x_review
best_headphone _-_ shure_se215
best_headphone_brainwavs_b200
best_headphone_lindy_bnx60

Pada tahun 2018, mendapatkan muzik kegemaran anda lebih mudah daripada sebelumnya. Sekiranya anda mempunyai telefon pintar atau tablet, Spotify dan Apple Music meletakkan perpustakaan hampir tanpa had di hujung jari anda, dengan syarat anda bersedia berpisah dengan yuran bulanan yang berkaitan. Tetapi sebenarnya, itu hanya mewakili separuh persamaan. Sekiranya anda mahu muzik anda terdengar yang terbaik, anda memerlukan sepasang fon kepala yang bagus.

Sekiranya anda masih menggunakan fon kepala percuma yang anda dapatkan dengan telefon pintar anda, maka jangan risau kerana kami telah mengumpulkan senarai kit terbaik untuk mendengar di mana sahaja dan di rumah. Kami telah memenuhi semua anggaran, dengan harga yang berharga dari £ 45 hingga lebih dari £ 300. Di halaman ini, anda boleh menemui semua tin telinga telinga dan telinga kegemaran kami dan di halaman seterusnya adalah senarai fon telinga telinga terbaik yang boleh anda beli sekarang.

Fon kepala terbaik di telinga dan telinga 2018

1. Bose QuietComfort 35 II: Fon kepala penghilang bunyi terbaik di bawah £ 350

Harga: £ 330

bose_qc_35_ii

Bose mengambil masa yang sangat berharga untuk melepaskan fon kepala pembatalan bunyi tanpa wayar pertama dan kini sudah sampai ke generasi kedua. The QuietComfort 35 II tidak jauh berbeza dengan asalnya. Mereka masih sangat selesa, mereka masih menyingkirkan kebisingan persekitaran yang menjengkelkan lebih baik daripada fon kepala ANC yang lain dan mereka tetap terdengar hebat. Perbezaan kali ini ialah terdapat butang tambahan pada earcup kiri untuk mengaktifkan Google Assistant.

Ketik butang ini dan fon kepala akan memberitahu anda masa dan membaca sebarang pemberitahuan yang belum dibaca; tahan dan anda boleh menjalankan pertanyaan Pembantu seperti yang anda lakukan di telefon anda, kecuali anda tidak perlu menjerit "OK Google" dengan malu-malu setiap kali anda melakukannya.

Saya tidak pasti dengan pasti betapa bergunanya ciri ini, tetapi sebagai sepasang fon kepala yang membatalkan kebisingan tanpa wayar, QuietComfort 35 tanpa rakan sebaya. Sekiranya anda mempunyai wang untuk dibelanjakan, tolonglah dan belilah sepasang atau, jika tidak, dapatkan sepasang QuietComfort 35 biasa yang harganya kini turun menjadi £ 279 yang berpatutan. Saya jamin anda tidak akan kecewa.

2. Sony MDR-1000X: Fon kepala penghilang bunyi terbaik di bawah £ 300

Harga: £ 250

[galeri: 18]

Terdapat beberapa fon kepala ANC di pasaran, tetapi tidak ada yang serupa dengan Sony MDR-1000X. Fon kepala Bluetooth ini sangat hebat - sebenarnya, ia adalah salah satu yang terbaik kerana kualiti suaranya yang mewah. Ini mengeluarkan semua fon kepala tanpa wayar yang bersaing, termasuk Bose QC35 yang memenangi anugerah. MDR-1000X mungkin tidak membatalkan kebisingan dan juga QC35, tetapi masih menyekat kebisingan persekitaran dengan sangat baik.

Ini juga memegang trik lengannya - anda dapat mematikan fon kepala dengan cepat dengan meletakkan telapak tangan anda di atas cawan sebelah kanan, yang merupakan ciri berguna ketika melintas jalan atau ketika anda membalas seseorang yang meminta petunjuk. Sekiranya anda mencari fon kepala Bluetooth ANC terbaik dengan kualiti suara yang hebat, dapatkan Sony MDR-1000X.

3. Bose SoundLink Around-Ear Wireless Headphone II: Fon kepala penghilang bunyi terbaik di bawah £ 200

Harga: £ 200

[galeri: 5]

Anda tahu apa yang anda perolehi dengan Bose, dan itu tidak berbeza dengan Fon Kepala Tanpa Wayar SoundLink Around-Ear II. Kualiti bunyi hebat, fon kepala dibina dengan baik dan sangat selesa dipakai, ia dilengkapi dengan panggilan bebas tangan (dengan mikrofon yang membunyikan kebisingan untuk kejelasan) dan ia juga dilengkapi dengan sarung tangan yang berguna. Walaupun jangka hayat bateri agak baik, jika anda tidak memerlukan sebarang cas, Bose telah menyertakan kabel aux 3.5mm sehingga anda dapat terus mendengar.

Baca ulasan lengkap Bose SoundLink Around-Ear Wireless Headphone II Ulasan Pakar

4. Philips SHB9850NC: Fon kepala penghilang bunyi terbaik di bawah £ 150

Harga: £ 109

[galeri: 4]

Sekiranya anda menginginkan sepasang fon kepala Bluetooth tanpa wayar yang tidak akan dikenakan biaya, anda boleh melakukan lebih buruk daripada SHB9850NC Philips. Mereka dipenuhi dengan ciri, sangat selesa, dan lipatannya bagus dan kecil. Walaupun kualiti suaranya tidak sehebat sepasang fon kepala berwayar padat, mereka berkinerja baik dengan kebanyakan muzik - tetapi sangat berpengaruh pada bass dan mid-range. Walaupun pembatalan kebisingan mereka tidak sesuai dengan standard beberapa yang lain, itu adalah bonus untuk memaparkannya pada sepasang tin dengan harga ini - jadi kami bersedia membiarkannya. Sekiranya anda menggunakan sepasang tin tanpa wayar yang memberikan prestasi hebat untuk wang tersebut, maka Philips SHB9850NC harus berada di bahagian atas senarai anda.

Baca ulasan Philips SHB9850NC lengkap di Ulasan Pakar

5. Lindy BNX-60: Fon kepala penghilang bunyi terbaik di bawah £ 100

Harga: £ 84.99

[galeri: 21]

Ini adalah salah satu set fon kepala pembatalan bunyi yang paling berpatutan dan selesa yang pernah kami cuba. Apabila anda mengambil kira jangka hayat bateri yang panjang dan panjang, ia benar-benar mencuri. Anda mendapat jus 15 jam ketika menggunakan Bluetooth dan 30 jam jika anda memilih untuk menggunakan kabel audio yang disertakan.

Fon kepala BNX-60 sangat selesa berkat cawan telinga yang besar dan empuk. Dan tentu saja, kualiti suaranya juga sangat baik, terutamanya jika anda menggunakan ciri penghapusan bunyi yang dapat dihidupkan dan dimatikan menggunakan togol di cawan kanan. Walau bagaimanapun, kami mendapati bahawa bass agak booming bukannya fokus, tetapi frekuensi pertengahan dan lebih tinggi pasti menebusnya. Fon kepala berfungsi dengan baik dengan pelbagai genre muzik, jadi kami mengesyorkan mengeluarkannya dalam perjalanan jauh dan memainkan pelbagai jenis bahan untuk benar-benar melihat betapa hebatnya mereka.

6. Bowers & Wilkins P7: Fon kepala tanpa wayar terbaik untuk audiophile di bawah £ 350

Harga: £ 319

[galeri: 2]

Mereka tidak membatalkan kebisingan, tetapi B&W P7 - fon kepala tanpa wayar teratas syarikat - adalah antara fon kepala tanpa wayar terbaik yang pernah kami dengarkan. Selain itu, mereka sangat selesa, dan earcups kuadrat dan lengan keluli berlapis krom dan ikat kepala berlapis kulit kelihatan butik yang luar biasa.

Sekiranya anda seorang audiophile dan tidak dapat membawa diri anda ke Bose QC35, ini sama baiknya - dengan alasan yang sangat berbeza.

Baca ulasan lengkap Bowers & Wilkins P7

7. Sennheiser Momentum 2.0 Tanpa Wayar: Fon kepala tanpa wayar terbaik untuk audiophile di bawah £ 300

Harga: £ 290

[galeri: 6]

Sennheiser Momentum 2.0 Wireless adalah sepasang fon kepala yang serius, baik dari sudut harga dan prestasi. Mereka adalah reka bentuk telinga, sangat selesa, lipat bagus dan padat, dan mempunyai sambungan tanpa wayar Bluetooth aptX dan pembatalan bunyi aktif.

Satu ciri yang menjengkelkan ialah anda tidak dapat mematikan pembatalan bunyi, tetapi dengan jangka hayat bateri yang dituntut selama 22 jam dan kemampuan untuk memasang fon kepala dengan kabel 3.5mm, ini tidak boleh membuktikan masalah yang berlebihan. Mereka mahal, tetapi cemerlang.

Baca ulasan Sennheiser Momentum 2.0 Wireless sepenuhnya Ulasan Pakar

8. SoundMAGIC HP151: Fon kepala berwayar terbaik di bawah £ 150

Harga: £ 120

[galeri: 17]

SoundMAGIC terkenal dengan fon telinga yang murah dan ceria, E10 dan E10C, namun syarikat itu juga menjual fon kepala yang berpatutan. HP151 direka untuk kediaman, dengan kabel yang boleh ditanggalkan sepanjang 2.5m dan pemacu 53mm, anda tidak akan melihat banyak yang memilih untuk menggunakannya dalam perjalanan. Kualiti bunyi fon kepala dan terutama tahap suara, adalah yang membezakannya daripada pesaingnya dalam kurungan harganya.

Fon kepala SoundMAGIC memberikan suara jenis terbuka-belakang, dengan pemisahan instrumen yang dilakukan di atas dan di luar banyak fon kepala, malah telefon bimbit bernilai £ 350 lebih. Ini juga sangat selesa untuk sesi mendengar lama, dengan bahan kulit PU lembut di ikat kepala dan penutup telinga yang lembut, anda boleh memakainya dengan cermin mata tanpa rasa tidak selesa. Sekiranya anda mencari satu set fon kepala yang berpatutan untuk rumah, maka HP151 semestinya menjadi pilihan pertama anda.

Baca ulasan lengkap SoundMAGIC HP151 di Ulasan Pakar