Alat

Ulasan Sennheiser CX 3.00: Semua keseronokan pameran

Ulasan Sennheiser CX 3.00: Semua keseronokan pameran

Gambar 1 dari 5

Sennheiser CX 3.00

Alat dengar Sennheiser CX 3.00
Palam Sennheiser CX 3.00 bersudut tegak
Sennheiser CX 3.00 tiada jarak jauh sebaris
Sarung plastik keras Sennheiser CX 3.00
£ 30 Harga semasa dikaji

Sennheiser, sejak sekian lama, menjadi kata kunci untuk kualiti di sektor fon kepala, dan bukan hanya pada tahap tinggi. Model in-ear yang lebih murah selalu menjadi belanjawan yang boleh dipercayai, dan CX 3.00 tidak berbeza.

Beli Sennheiser CX 3.00 sekarang dari Amazon

Direka sebagai pelanjutan untuk keluarga fon kepala Momentum dalam telinga dengan bass yang berat dan menyeronokkan, CX 3.00 menawarkan potongan aksi dengan lebih sedikit. Mereka jelas bukan sepasang fon kepala premium: alat dengar adalah semua plastik, tidak ada alat kawalan jauh sebaris, dan CX 3.00 dibekalkan hanya dengan empat pasang kelengkapan telinga.

[galeri: 4]

Terdapat casing penyimpanan, tetapi plastik keras dan sedikit mudah digunakan, serta kabel elips "bebas kusut" cukup mikrofon. Ini bermaksud bahawa anda dapat mendengar bunyi gegaran melalui fon kepala semasa kabel mengetuk dan menyeret pakaian anda. Tidak ada klip untuk mengelakkan perkara ini berlaku. Saya suka palam 3.5mm bersudut tegak rendah. Dengan andaian ini tidak tersangkut pada casing telefon anda, ini akan menjadikan semuanya kemas dan rapi di hujung telefon dan cenderung untuk tidak terkunci pada poket seluar jeans anda daripada penyambung lain yang lebih besar pada fon kepala saingan.

Anda akan berusaha mencari sepasang fon kepala yang lebih baik dengan harga £ 30. Suara terperinci dan bertubuh penuh - dan jika anda suka muzik anda dengan bass yang berat, anda tidak akan kecewa. CX 3.00 menyajikan banyak juicy low-end, dan walaupun ini bukan bass terkawal yang pernah saya dengar, dan mempunyai kecenderungan untuk membanjiri mids, fon kepala ini senang didengar.

[galeri: 2]

Saya lebih suka keseimbangan keseluruhan dan kawalan yang lebih baik dari SoundMagic E10C, yang tersedia dengan harga £ 10 lebih banyak daripada Sennheiser CX 3.00. Mereka memberikan suara yang lebih memaafkan dan lebih halus yang sedikit lebih santai. Gitar langsung di sampul Mike Masse dari "Blackbird" Beatles mempunyai kelebihan yang kuat pada kelantangan yang lebih tinggi pada CX 3.00, yang dapat membuat mereka lebih sukar untuk didengarkan untuk jangka masa yang lebih lama.

Namun, dengan harga £ 30, tidak banyak kesalahan yang dilakukan oleh Sennheiser CX 3.00. Mereka senang mendengarkan, dan selain dari beberapa peringatan, kualiti suaranya dinamik, kuat dan terperinci. Namun, jika anda dapat meningkatkan anggaran anda, saya akan menasihati anda untuk menggunakan SoundMagic E10C. Dengan harga £ 10 lagi, anda mendapat kualiti suara yang lebih baik, alat kawalan jauh sebaris dan aksesori yang lebih luas.

Beli Sennheiser CX 3.00 sekarang dari Amazon

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found