Permainan

Bagaimana Mendapatkan Potongan Pusaka di Apex Legends

Apex Legends baru-baru ini melancarkan Switch dan menghidupkan semula komuniti dalam taliannya yang besar. Bagi kebanyakan pemain, barang kosmetik adalah kaedah terbaik untuk menyesuaikan pengalaman bermain mereka. Pusaka adalah salah satu barang yang paling dicari kerana kelangkaannya yang luar biasa. Pemain jarang mendapat pilihan untuk membeli barang pusaka secara langsung, jadi mereka perlu dibuat dengan pelindung pusaka sepanjang masa.

Bagaimana Mendapatkan Potongan Pusaka di Apex Legends

Sekiranya anda tertanya-tanya bagaimana mendapatkan pelindung ini dan membuat pusaka untuk legenda kegemaran anda, kami telah membuat anda membuat liputan.

Bagaimana cara mendapatkan Heirloom Shards di Apex Legends?

Satu-satunya cara untuk mendapatkan pecahan pusaka di Apex adalah mendapatkannya melalui Pek Apex. Setiap pek mempunyai kemungkinan kecil bahawa ia mengandungi pecahan pusaka dan bukannya hadiah biasa.

Oleh kerana peluang untuk mendapatkan pecahan pusaka dengan cara ini kecil, Respawn Entertainment telah menyertakan pemasa kasihan untuk pemain yang menjamin mereka pecah. Sekiranya pemain belum membuka pek dengan pecahan pusaka dalam 499 bungkusan, pek 500 mereka akan mengandungi pecahan pusaka berserta ganjaran biasa. Pemasa kasihan ini diset semula setiap kali pemain membuka pecahan pusaka, termasuk pemasa kasihan yang lain. Sekiranya anda sangat tidak bernasib baik, anda hanya akan mendapat pecahan pusaka sekali setiap 500 bungkus.

Bagaimana cara membeli Heirloom Shards di Apex Legends?

Cara termudah, walaupun paling mahal, untuk mendapatkan pecahan adalah dengan membeli Pek Apex dengan wang sebenar. Setiap pek berharga 100 Apex Coins, yang boleh dibeli oleh pemain dengan mata wang fiat. Memandangkan pemain memerlukan paling banyak 500 pek untuk mendapatkan pecahan pusaka sekali, titik harga untuk pelindung pusaka boleh menjadi cukup curam.

Sekiranya anda membeli Apex Coins terus dari kedai dan tidak bergantung pada sebarang promosi untuk Pakej Apex, anda memerlukan $ 460 untuk membeli cukup pek yang menjamin pecahan pusaka. Promosi istimewa pada harga Pakej Apex (dan semoga berjaya) dapat memberi potongan harga ini lebih jauh.

Kami mengira harga ini dengan menggunakan pilihan pembelian Apex Coins yang paling berkesan yang ada pada masa ini yang akan mendapat pemain sekurang-kurangnya 50 000 Coins, termasuk bonus Apex Coins yang diterima untuk pembelian yang lebih besar. Harga mungkin berbeza berdasarkan wilayah dan promosi.

Cara Mendapatkan Pelindung Pusaka

Bagaimana cara mendapatkan Heirloom Shards di Apex Legends secara percuma?

Bagi pemain yang tidak mahu memasukkan sejumlah wang ke dalam permainan, satu-satunya pilihan mereka adalah bermain permainan. Pemain memperoleh pek Apex melalui pencarian dan ganjaran tahap secara semula jadi semasa permainan, dan masing-masing pek berpeluang untuk memuatkan pecahan pusaka di dalamnya.

Pemain akan mendapat 199 pek dengan meratakan akaun mereka dari tahap 1 hingga 500 (tahap maksimum). Pek tambahan diberi ganjaran kerana berjaya melalui pertarungan musim, dan pemain juga dapat menerima paket melalui acara dan promosi yang terhad pada waktu.

Bagaimana Mendapatkan Heirloom Shards Lebih Cepat di Apex Legends?

Oleh kerana sistem meratakan berdasarkan prestasi dan permainan pengguna, ada beberapa petua yang dapat anda gunakan untuk memaksimumkan keuntungan EXP dan mendapatkan Pek Apex baru dengan lebih cepat:

  • Mendapat ke lima teratas dalam satu pertandingan akan memberikan EXP tambahan. Memenangi pertandingan lebih banyak mata.
  • Membunuh juara atau memasuki pertandingan sebagai juara memberi anda bonus EXP yang ketara.
  • Bertahan lebih lama akan memberi anda lebih banyak EXP, tetapi membunuh dan menangani kerosakan akan memberi lebih banyak EXP juga. Oleh kerana bertahan dalam permainan tidak begitu penting (kerana anda boleh beratur untuk permainan lain dengan cepat), pertimbangkan pertukaran antara berapa lama anda hidup tanpa tindakan dan cepat membunuh. Setiap pembunuhan bernilai kira-kira 17 saat bertahan dalam satu perlawanan.
  • Membangkitkan dan menghidupkan semula sekutu dan menjadi Pemimpin Bunuh (pada bila-bila masa dalam permainan) memberi anda sejumlah kecil EXP.
  • Bermain dengan rakan meningkatkan keuntungan EXP dari masa bertahan sebanyak 5%. Bermain dengan dua rakan memberikan bonus 10% sebagai gantinya. Crossplay membolehkan pengguna bermain bersama dari pelbagai platform.
  • Kemajuan pass pertempuran bergantung pada EXP dalam permainan dan penyelesaian pencarian. Ingatlah pencarian harian yang anda terima, kerana mereka sering memberi anda 60% tahap lulus pertempuran sahaja.
  • Misi mingguan tidak akan habis selama satu musim, jadi anda dapat menyelesaikannya di kemudian hari apabila anda mempunyai lebih banyak masa.
  • Petua bonus: Sekiranya anda melihat Treasure Pack jatuh dari peti, ambil. Pakej Treasure Harian akan memberi anda akses ke trek Quest bermusim khas yang memberikan sebilangan kecil Pek Apex setelah selesai.
Menjadi Pusaran Heirloom Lebih Cepat

Sekiranya anda mempunyai anggaran, pertimbangkan untuk membeli tiket pertempuran musim. Harganya 950 Poin Apex untuk dibeli, dan mengisinya akan memberi anda Pek Apex tambahan untuk dibuka. Selain itu, mencapai tahap 100 dalam pertempuran akan memberi anda sejumlah 1000 Poin Apex, yang membolehkan anda membeli pas musim berikutnya secara percuma.

Soalan Lazim Tambahan

Berapa Banyak Pusaran Heirloom yang Anda Dapatkan dalam Pek Apex?

Anda mendapat 150 keping pusaka dari Pek Apex, cukup untuk membuat satu kosmetik pusaka.

Bolehkah Anda Dapatkan Pusaran Heirloom Dari Pakej Apex Percuma?

Ya, semua Pek Apex layak mendapat ganjaran pecahan pusaka. Tidak menjadi masalah sama ada anda mendapat bungkusan secara percuma sebagai hadiah atau jika anda membelinya dari kedai Apex.

Bagaimana Anda Mendapatkan Pusaka Percuma di Apex Legends?

Anda tidak boleh mendapatkan item pusaka secara percuma melainkan anda membuka pecahan pusaka dalam satu paket. Mereka sering menjadi ganjaran untuk membeli semua item acara dalam koleksi itu. Walaupun pemain percuma selalunya tidak dapat membeli semua item dengan cara ini, ia adalah penjimatan yang besar berbanding dengan pembungkusan untuk dibuka, dan anda mendapat beberapa perkara menarik sepanjang perjalanan. Beberapa acara, seperti acara Koleksi Ulang Tahun ke-2, mungkin memberikan pecahan pusaka dengan cara yang serupa.u003cbru003eu003cimg class = u0022wp-image-205381u0022 style = u0022width: 1100pxu0022 src = u0022 // www.techjunkie.com / wp-content / upload /2021/03/Dapatkan-Hirlirl-Shards-in-Apex.jpgu0022 alt = u0022Dapatkan Shirloom Shards di Apexu0022u003e

Apakah Cara termudah untuk Mendapatkan Pusaran Heirloom?

Sejauh ini, cara termudah untuk mendapatkan barang pusaka adalah dengan membeli bungkusan sehingga anda membuka pek yang mengandunginya. Walau bagaimanapun, ini akan menelan belanja yang tinggi dan mungkin tidak sesuai untuk pemain dengan anggaran yang tinggi. Pembelian tiket pertempuran musim memberi anda lebih banyak bungkusan sebagai sebahagian daripada ganjaran pencarian, dan setiap pas pertempuran dapat membayar yang berikutnya akhirnya.

Di manakah anda boleh menemui Heirloom Shard di Apex?

Paparan profil pemain tidak menunjukkan kepada anda berapa banyak pecahan pusaka yang anda miliki, tetapi di sinilah anda menjumpainya: u003cbru003eu003cbru003e1. Buka gedung permainan dengan menekan tab "Store". U003cbru003e2. Pilih "Heirlooms." U003cbru003e3. Anda dapat melihat pecahan pusaka semasa anda, serta pilihan item pusaka semasa dalam permainan.u003cbru003eu003cimg class = u0022wp-image-205382u0022 style = u0022width: 1100pxu0022 src = u0022 // www.techjunkie.com / wp-content / upload /2021/03/Mendapatkan-Free-Heirloo-Shards.jpgu0022 alt = u0022Mendapatkan Pusaka Percuma Shardsu0022u003e

Dapatkan Tangan Atas Dengan Pusaka

Walaupun barang pusaka tidak memberi anda kelebihan dalam permainan berbanding lawan, mereka adalah barang kosmetik yang berharga yang perlu digilap koleksi anda dan dipamerkan. Sekarang anda sudah mengetahui semua cara untuk mendapatkan barang dan barang pusaka pusaka di Apex Legends.

Apakah pusaka Apex kegemaran anda? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.