Permainan

Cara Mendapatkan Hashtag Tanpa Penapis di Roblox

Lebih daripada sekadar permainan yang popular, Roblox telah menjadi fenomena di seluruh dunia. Oleh itu, ia mempunyai banyak rujukan budaya pop yang keren dan sering memberikan kod promo untuk acara khas.

Cara Mendapatkan Hashtag Tanpa Penapis di Roblox

Adakah anda tahu satu acara seperti ini sedang berlangsung sekarang, dan terdapat banyak kod promo yang boleh diambil? Baca terus dan ketahui cara mendapatkan Hashtag No Filter, aksesori wajah yang menyeronokkan, dan juga banyak item menarik lainnya.

Dapatkan Kod Penapis Promo Hashtag Anda Dengan Cepat!

Cepat sebelum promosi berakhir! Jangan bimbang jika anda terlepas acara istimewa sebelumnya, seperti promosi Stranger Things tahun lalu. Anda boleh mendapatkan gear Roblox yang hebat sekarang.

Ikuti arahan di bawah untuk mendapatkan topeng Hashtag no Filter:

 1. Log masuk ke akaun Roblox anda di mana-mana penyemak imbas.
 2. Lawati laman web promosi Roblox.

  menebus

 3. Masukkan di bawah medan Masukkan Kod Anda: BEARYSTYLISH.
 4. Tekan Tebus.

Topeng Hashtag No Filter adalah hadiah untuk acara Roblox Februari yang meraikan permainan yang melepasi satu juta tanda untuk pengikut Instagram di laman rasmi Roblox. Sekiranya anda belum melakukannya, ikuti Roblox di Instagram, kerana mereka mungkin akan mengadakan acara lain tidak lama lagi!

Sebenarnya, pada masa penulisan, jumlah pengikut mereka telah meningkat kepada 1.3m. Oleh itu, acara dua juta pengikut mungkin hampir.

Kod Promosi Tambahan (Mac 2020)

Sekarang anda tahu bagaimana menggunakan kod promo untuk Roblox untuk mendapatkan beberapa swag yang menarik. Tetapi masih ada banyak kod lain untuk dikongsi. Ikuti arahan dari bahagian sebelumnya dan tuntut semua kod ini:

 1. TWEETROBLOX - ini adalah kod pengikut Twitter untuk Roblox, yang memberi anda aksesori bahu yang sejuk.
 2. 100YEARSOFNFL - kod ini akan memberi anda bola sepak emas, melalui acara promo yang meraikan kewujudan NFL selama berabad-abad.
 3. SPIDERCOLA - aksesori bahu comel ini adalah kaleng labah-labah, asli.
 4. FASHIONFOX - adalah kod promo yang memberi anda Highlights Hood, yang jelas terdapat di slot kepala.
 5. THISFLEWUP - sayap hebat ini akan membuatkan anda terbang! Ia adalah aksesori belakang.
 6. FLOATINGFAVORITE - adalah aksesori topi lain, kali ini dalam bentuk hati.

Pada bulan Mac sahaja, terdapat tujuh kod promo percuma untuk diambil. Sebahagian besarnya berkaitan dengan Instagram. Lebih banyak acara promo pasti akan menyusul, kerana ini telah meningkatkan jumlah pengikut Roblox dengan ketara di semua platform media sosial.

Apa yang Perlu Dilakukan dengan Item Ini?

Sekarang setelah anda mendapat semua barang baru, bagaimana anda memakainya? Itu cukup mudah. Pastikan memuat turun dan mengemas kini Roblox dari laman web rasmi. Kemudian ikuti arahan ini untuk melengkapkan aksesori:

 1. Log masuk ke akaun Roblox anda dan lancarkan permainan.
 2. Klik pada bahagian Avatar.
 3. Pilih menu Pakaian dan masukkan kategori yang sesuai. Untuk topeng Hashtag No Filter, pilih Penyesuaian wajah.
 4. Pilih topeng dari senarai, dan voila, anda akan melihatnya di avatar dalam permainan anda.
 5. Untuk item lain, klik pada kategori yang sesuai, dan pilih item anda. Sebagai contoh, untuk item bahu pilih penyesuaian bahu dan pilih bahu Twitter (disebut burung berkata).

Semakin banyak kosmetik yang anda dapat, semakin banyak keseronokan dan kepelbagaian yang dapat anda tambahkan pada watak anda. Ingatlah bahawa anda selalu dapat membeli barang baru dengan Robux dari kedai Roblox. Perhatikan bahawa Robux berharga wang sebenar, jadi jika anda di bawah umur, pastikan anda meminta kebenaran ibu bapa anda terlebih dahulu.

robux

Nikmati Rampasan Percuma

Ingatlah bahawa kod promo ini akan meletup populariti, dan anda akan melihat lebih banyak orang menggunakan item tersebut. Walaupun begitu, semuanya kelihatan hebat, jadi anda tidak perlu risau. Kulit yang lebih jarang terkunci di belakang paywall, tetapi tidak semestinya memberi anda kelebihan dalam permainan.

Tetapi berfikir dua kali sebelum menghabiskan terlalu banyak wang untuk Robux. Nikmati item promo, dan pastikan untuk mengikuti pengumuman masa depan di media sosial Roblox untuk promosi baru. Komen di bawah jika ada sesuatu yang ingin anda tambahkan pada perbincangan Roblox.